Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. O ise yaşadığı iyi, kötü ilişkinize taşımaktan hoşlanıyor. Bu uyumsuzluk sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Başkalarına yapılan haksızlığa müdahale etmekten kaçınmıyorsunuz. Bugün yine böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Küçük paralarla oynadığınız şans oyunları büyük hayaller kurmanıza neden oluyor. Bunu kendi kendinize bir oyun haline getirdiniz. Hayallerinizin sonu gelmiyor.

Sizden haber bekleyen bir arkadaşınızı aramalısınız. Sizinle paylaşmak istediği çok özel gelişmeler yaşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamadınız. Tanık olduğunuz çarpıcı bir durum, kendi yaşadığınız, çok zaman da beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden oldu. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Bu kadar çok sevinmenizde hayat felsefenizdeki değişikliğin de etkisi olabilir. Akşam bir ziyaretçiniz olabilir.

22 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 22 Kasım saat 00:22-21 Aralık saat 13:44 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, parasal konularda iyice düşünmemiz ve bütçemizi aşan masraflara dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Harcama meyli genel olarak yükselir. Kazancımız yerindeyse, bol keseden harcarız tabii ki. Ancak ya, sıkıntımız varsa ne olacak? İşte böyle hallerde kredi kartlarına yüklenmek, har vurup harman savurmak tabii ki yanlıştır. Hayatın güzelliklerini yaşamak istediğimiz için, bize mutluluk veren her şeyin peşinden koşarız da, aklımızın ucundan geçmez, sonrası ne olacak. Satürn-Yay burcunda ilerlediğini unutmayalım. Bu nedenle mecburen hesabımızı bilmekte yarar var. Saat 11:35 Ay-Venüs olumlu görünümü, geleceğe dönük düşünmenin, sosyal ilişkilerde güven duygusunu ön plana almanın işaretçisidir. Sizin için en önemli konu, karşınızdaki kişinin kafanızın içinde soru işaretleri uyandırmaması. Bu enerji, sizi rahatlatıyor ve geçmişte yaşananları farklı bir bakış açısıyla ele almanızı sağlıyor. Saat 17:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, bazı durumlara müdahale edememenin sıkıntısını yaşarsınız. Aslında size göre tedbir almışsınızdır. Ancak iyi niyetinizi kullanan insanlar yüzünden sinirlenirsiniz. Saat 18:37 Ay-Pluto görünümü sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Saat 20:41-23 Kasım 22:42 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, partneriniz kendisine yönelttiğiniz eleştirileri duymazdan gelebilir. Siz planlarınızdan bahsederken, o kendince durumları değerlendirebilir. Size göre bazı detaylar önemliyken o bunları bir baskı aracı olarak görebilir. Bu saatlerde size tavsiyem, ifade etmeye çalıştıklarınızı anlamak istemediğinde mesafenizi ılımlı bir şekilde korumanızdır. Saat 21:19 Merkür-Jüpiter görünümü, bir şeylere katlanmak zorunda olduğunuzu ve başarmak için verdiğiniz mücadeleyi işaret ediyor. Bu parasal, ilişki veya farklı bir konuda olabilir. İlgi görmek istersiniz. Sevdiğiniz kişinin size sıcacık davranması, birlikte geçirilecek bir zaman, moralinizi yükseltir. Bu olabilir. O kadar da olumsuz düşünmeyin. Beden ve zihin sağlığınıza iyi gelecek aktiviteler, sanatsal uğraşılar, dostlarla sohbet, ritüeller, mistik faaliyetler, spor, kısa bir yürüyüş, film izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak gibi. Bunları deneyebilirsiniz. Bu görünüm finansal kararlar açısından uygun değildir. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Bugün, yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz. Daha dingin düşünmek istiyorsunuz. Fırsatlarınızı akıllıca bir şekilde kullanarak, isteklerinizin sınırlarını genişletebilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınıza destek vermeniz gereken noktalarda iç sesinize kulak verin. Sizi en doğru o yönlendirecektir. Adil yaklaşımlarınız sayesinde her şey lehinize ilerleyebilir. Yaratıcılığınız devrede, olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.Günün Atmosferi:Hayalperest yaklaşımlardan veya varsayımlardan kaçınmalı ve gerçekçi olunmalı. Kararsızlıklar vea iniş çıkışlı durumlar olabilir. Öğle öncesi saatlerde yanlış anlaşılmalara karşı esnek ve affedici olmak yararlı olabilir. Farklı engel veya aksilikler de olabilir. Dedikodu yapmaktan veya söylentilere inanarak hareket etmekten kaçınmalı. Öğle sonrası saatlerde ise, olumlu gelişmeler veya duyumlar söz konusu. Olumlu ve zarif kişilerlebirlikleri veya arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Öğreneceğiniz kadar öğreteceğiniz şeyler de olabilir. Olumlu iletişim kurmaya veya yaşadığınız yerde koşullarınızı iyileştirmeye çalışmanızda fayda var. Ancak, ihmal edilen görev ve sorumluluklar sorun yaratabilir ve duygusal yaklaşımlarde sorun yaratabilir. Planlı programlı ilerlemeli ve dikkatli olmalısınız. Kurallarla ilgili veya yapısal problemler dikkat gerektiriyor.

22 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Eğitim konularında yeni farkındalıklarınız olabilir. Çözemediğiniz iletişim problemlerinin bugün üstesinden gelebilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizden hoşnut olacağınız, kontrollü davranmanın yararını hissedeceğiniz bir gün. Paraya yönelik konularda fikrinize başvurabilirler. Yardımınızı esirgemeyin.

22 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz kalabalık ve sosyal ortamlar aracılığı ile size maddi manevi fırsatlar sunan teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşebileceği bugün, kuracağınız bağlantılar her zamankinden daha güçlü ve içinde belirli bir fırsat saklıyor olacak.

22 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda beklenmedik yerlerden göreceğiniz şanslar devrede olacak. Geri planda yapılan her işinizde fırsatlarınız bol olabilir. Sosyal bağlantılarınızda parasal konulara takılabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca maddi kaynaklarınız, maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarla ilgili odaklanacağınız bir sürece başlıyorsunuz.Salı gününe sezgilerinizde size ayrıcalık sunan fırsatlar ve bu sezgilerin maddi kaynakların getirisi için kullanımında başarı sağladığı çok özel bir etkiyle başlıyorsunuz. Kontrolünüz dışında sahip olduğunuz fırsatların sizin bilhassa paranın yönetimiyle ilgili doğru kararlar vermenize sebep olacağı bu özel Merkür/Jüpiter olumlu açısını doğru değerlendirmeniz gerekmektedir.

22 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

22 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 28' 02" R
Ay
Aslan
23° 08' 54"
Merkür
Koç
18° 16' 37"
Venüs
Koç
15° 51' 51"
Mars
Balık
20° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 07' 28"
Satürn
Balık
15° 25' 03"
Uranüs
Boğa
21° 39' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
19° 57' 04"
Lilith
Başak
21° 58' 33"
True Node
Koç
15° 34' 54"
Son Güncelleme : 18/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>