Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. O ise yaşadığı iyi, kötü ilişkinize taşımaktan hoşlanıyor. Bu uyumsuzluk sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Başkalarına yapılan haksızlığa müdahale etmekten kaçınmıyorsunuz. Bugün yine böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Küçük paralarla oynadığınız şans oyunları büyük hayaller kurmanıza neden oluyor. Bunu kendi kendinize bir oyun haline getirdiniz. Hayallerinizin sonu gelmiyor.

Sizden haber bekleyen bir arkadaşınızı aramalısınız. Sizinle paylaşmak istediği çok özel gelişmeler yaşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamadınız. Tanık olduğunuz çarpıcı bir durum, kendi yaşadığınız, çok zaman da beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden oldu. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Bu kadar çok sevinmenizde hayat felsefenizdeki değişikliğin de etkisi olabilir. Akşam bir ziyaretçiniz olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 22 Kasım saat 06:05-21 Aralık saat 19:28 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, parasal konularda iyice düşünmemiz ve bütçemizi aşan masraflara dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Harcama meyli genel olarak yükselir. Kazancımız yerindeyse, bol keseden harcarız tabii ki. Ancak ya, sıkıntımız varsa ne olacak? İşte böyle hallerde kredi kartlarına yüklenmek, har vurup harman savurmak tabii ki yanlıştır. Hayatın güzelliklerini yaşamak istediğimiz için, bize mutluluk veren her şeyin peşinden koşarız da, aklımızın ucundan geçmez, sonrası ne olacak. Satürn-Yay burcunda ilerlediğini unutmayalım. Bu nedenle mecburen hesabımızı bilmekte yarar var. Ayrıca bir başka önemli husus, Güneş-Yayda seyrini sürdürürken, Merkür, 3 Aralık itibariyle gerileyecek. Parasal kazanç, bağlantılar, girişimler ve işlerle alakalı konular, yatırım, ticaret ve hukukla alakalı konular, sözleşme, kira kontratları, veraset davaları, para kazanmak amaçlı yapılan yolculuklar, eşinizin veya sizin bir akrabanızla alakalı maddi konular üzerinde şimdiden iyi düşünmekte yarar var. Şartların, durumun farkında olarak hareket edelim. Elimize geçeni har vurup harman savurmayalım. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş'in burcunuzdan ayrılmadan önceki bu son gününü kişisel konularınıza öncelikler tanıyarak, kendinizle ilgili yapmanız gerekenleri veya yapmak istediklerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde beklediğiniz derinlik bugün daha fazla olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili de aranızda bazı sürtüşmelerde denge bulmalısınız.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ticari konularda kısmetler gündeme gelebilir. İşlerinize yön verebilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞLERİNİZ birden açılıyor. Bu dönemde zamanı iyi kullanmanız gerekiyor. Tanıyacağınız yeni insanların size katkısı çok olacak. Dik durun.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konuları sizin için önemli olacak. Başlattığınız işlerin meyvelerini toplayacaksınız. Gayrimenkulle ilgili işler, ticaret ve muhasebeye dayalı konular gündeminizde olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna bugün yerleşen Güneş size paradan para kazandırır. Babanızla birkurarsınız ya da kurumsal hayattan ayrılıp kendi işinizi yapmaya karar verebilirsiniz. Bu harika fikri yeni yılda hayata geçirmek doğru olacaktır. Büyük bir tahsilat gerçekleşebilir. Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Hayat felsefeniz ve etnik konulara olan ilginizle çevrenizdekileri büyülersiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

22 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 40' 17" R
Ay
Terazi
26° 28' 19" R
Merkür
Koç
16° 10' 53"
Venüs
Koç
22° 26' 29"
Mars
Balık
24° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 47"
Satürn
Balık
15° 56' 18"
Uranüs
Boğa
21° 57' 17"
Neptün
Balık
28° 41' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 42"
Lilith
Başak
22° 34' 03"
True Node
Koç
15° 39' 01"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>