Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Anlayışlı Olup Hayatı Akışına Bırakmak Zor Olmasın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Bugün biraz aşırı duyarlı olabilirsiniz. Başkalarının yanındayken, biraz alıngan olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız bir konuda stresliyse, onların sözlerini kişisel olarak algılamamaya çalışın. Bazı açılardan, bugün sizin için iyi bir ders niteliğinde olabilir. Başkaları ile birlikte bazen biraz eleştirel olma eğiliminiz var. Şimdi bir olayın olumsuz sonuçlarına katlanmanın nasıl bir şey olduğunu anlayacaksınız!

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Düşünce biçimine disiplin hakim ve bu da hedeflerine doğru yaklaşmanı destekliyor. Her bir sorunu anında çözmeyi bekleme; fakat yakında meseleleri çabasız ve temizce çözmeye elverişli olacaksın. Bir kez bir olayın ayrıntılarına inip gerekli planı ve hazırlığı yaptın mı, sonrasında parçaları birleştirip ürünü yaratmak kolay olacak. Şu ara olaylardan biraz uzak dur; özellikle duygusal olarak bağlanma veya karışma.İç dünyanda eski ve yeninin çatışması yaşanabilir. Daha muhafazakar ve eski olan bakış açısı ağır basıyor olabilir. Bu durum, hayata karşı yeni ve sıra dışı olana yöneldiğin takdirde yüzüne daha da çarpacak gibi duruyor. Öyleyse eskiyi bırak yenisini benimse. Eskilerden dersler çıkararak yeni bir gelecek inşa et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

22 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah saatlerinde Ay, 06:31-07:19 aralığında boşlukta kalıyor. 07:19 olunca Terazi burcuna geçiyor. Haftanın geneline göre daha durgun ve isteksiz olabilirsiniz. Bu akşamdan itibaren Güneş Yay burcuna giriş yapıyor. 22 Aralık tarihine kadar maddiyatınız güçlenmeye başlıyor. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Güçlü yatırımlara imza atabilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah erken saatlerinden itibaren kendini biraz huzursuz hissedeceksin. Sıkıntı duyduğun bir konuda eşinle konuşarak anlaşma yoluna gitmen gerekebilir. Beklemediğim bir tarzda üst perdeden konuşmalar ve ukalalık canını sıkacak. Ev hayatında gelişen bazı anlaşmazlıklar, özenli olman gereken hareketlerine işaret ediyor. Eğer yeni bir ortaklık söz konusu ise imza atmadan önce her şeyden emin olmalısın. Tesadüflerin aslında iradeyi belirlediğini düşünmeye başlayabilirsin. Analitik yapın bu sıralar çok da işine yaramayabilir. Kendini engin denizlere bırakmaya ihtiyacın var…

22 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı bir gün. Çevrenizdekilerin bazı söylemlerine kulak asmamalı ve sizi yanlış yönlendirmelerine karşı uyanık olmalısınız. Âmâ uyanık olmak demek agresif yaklaşımlar sergilemek demek değildir. Bu yüzden daha sakin ve derinlemesine yaklaşımlar sergileyin.

22 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişim problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Alınan kararlarda dikkatli olmakta fayda var. Gizli düşmanlar olabilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde rahatlatıcı koşullar söz konusu.

22 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beslenme ve sağlığınıza göstereceğiniz özen beklediğinizden hızlı sonuç getirebilir. Her alanda bereketlenebilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler açısından önemli bir gün olabilir ancak siz bu durumu göz önünde yaşamak istemeyebilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır stres altında kalarak çalışmak sizi çok yoruyor olmalı. Sabrınızın sınırına yaklaştığınızı hissediyorsunuz. Biraz ara vermeye ihtiyacınız var. İşten eve döndüğünüzde zihninizi rahatlatacak aktivitelere yönelmeyi deneyebilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna bugün yerleşen Güneş, size paradan para kazandırır. Babanızla birkurarsınız ya da kurumsal hayattan ayrılıp kendi işinizi yapmaya karar verebilirsiniz. Bu harika fikri yeni yılda hayata geçirmek doğru olacaktır.Büyük bir tahsilat gerçekleşebilir. Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Hayat felsefeniz ve etnik konulara olan ilginizle çevrenizdekileri büyülersiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

22 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan iletişiminizin zayıfladığı bir gün olabilir. Mesafeli durmayı tercih ediyorsunuz. Maddi anlamda bir süredir devam eden problemlerinizle ilgili beklediğiniz haberleri almanız Aralık ayını bulabilir. Genel anlamda keyiflisiniz fakat özellikle dış görüntünüzle ilgili değişiklikler yapmanız size kendinizi daha iyi hissettirecektir.

22 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; tam olarak ne istediğine karar vermekte zorlandığın bir gün olabilir. Günlük rutinlerinde bazı değişiklikler yapman ya da geri planda kalman enerjini dengelemene yardımcı olabilir.  Önümüzdeki dönem içerisinde maddi konular, borç ve kazanımların yoğun gündem oluşturabilir.  Maddi gücünü yeniden ele almak ve daha çok kazanmak isteyebilirsin.

22 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 42" R
Ay
Akrep
20° 28' 05" R
Merkür
Koç
15° 59' 00"
Venüs
Koç
24° 51' 20"
Mars
Balık
25° 52' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 07' 23"
Uranüs
Boğa
22° 03' 52"
Neptün
Balık
28° 45' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 29"
Lilith
Başak
22° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>