Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Değişiklikler sezebilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda bir karmaşıklık yaşayabilirsiniz. Şu anda ilginizi çeken iki kişi olabilir ve ikisine karşı hissettiğiniz şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Biriyle romantik bir ilişkiye başlarken, diğeriyle ise bir arkadaşlık kurmak daha iyi olabilir. Kalbinizin şu anda birçok seviyede beslenmeye ihtiyacı var ve farklı insanlardan enerji almanız iyi bir şey.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Her türlü partnerlik gündemde olacak. Bir ilişkinin belli bir yönü sona ermiş gibi gözükse de, gerçekler görünenin tam tersi olabilir. Yepyeni bir evreye adım atıyorsun. Şu anda hissettiğin her kaygı, bilinmeyenin kaygısı. Fakat esnek ve uyumlu olabilirsen başın düşündüğün kadar ağrımayacak. Ayrıca herhangi bir karar alırken, kısadan öte uzun vadeli düşünmelisin.Sanatsal girişimler bugünün vurgusu. Bugün ne yaparsanız yapın -bir hastayı ameliyat etmek ya da bilgisayar programı yazmak olsun- müzik ve sanat bu işin bir parçası olacak. Bir arkadaşınıza not yazarken bile renkli kalemlerle kenarlarına çiçek çizmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız. Öğle yemeği molasında bir yürüyüşe çıkıp ikinci el dükkanlarından bir polaroid fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çekmeye başlayın. Bugün yaratıcı yönünüzü susturamayacaksınız, neden onu kabul etmeyesiniz ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun zıtlıklarla karşılaşabilirsin. Birisiyle takışırsan, iki taraf da kolay kolay alttan almayacak. Olay da gittikçe büyüyebilir. Birisiyle veya bir şeyler savaşa girişmeden önce eylemlerinin sonuçlarının ağırlığını düşünsen iyi edersin. Eğer öfkeliysen bunu dışa yansıt elbet ama bunun diğerlerini nasıl etkileyebileceğini de düşün.

22 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hisleriniz ve sezgileriniz daha güçlü çalışıyor. Çocuklarınıza veya aşk hayatınıza odaklı olabilir, bu alanlarda önemli gelişmeler ve ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Konfor alanınıza, kendi içinize çekilmek daha cazip gelebilir. Akşam saatlerinde ilişkileriniz ve sevdikleriniz için adım atabilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun elektronik ürünlerinin modellerini yükseltmek istiyorsun. Buiçin birikim yaptığın parayı kullanma fikrine sıcak bakıyorsun. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan yakın bir arkadaşının sana karşı olan ilgisinde değişiklik sezebilirsin. Bu durum seni yoğun düşüncelere sürüklüyor.

22 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlık yorgunu olduğunuz ve sevgiyi yaşamak istediğiniz bir gündesiniz. Bu duygunun sizi düşürmesine izin vermeyin. Zira zorlu bir dönüşümün içinden mutlu bir şekilde çıkacaksınız.

22 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha akıcı ve kendinizi daha yaratıcı hissedebileceğiniz imkanlar var. Sevdiklerinizle bir arada olmak da size iyi gelecek.

22 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylarıdüşünmeli, ders alıp yolunuza devam etmelisiniz. Aşk hayatınızdaki bağlantı ve şefkati de cesaretli cümleleriniz ve içinizden geçenleri söyleyerek arttırabilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz kalabalık ve sosyal ortamlar aracılığı ile size maddi manevi fırsatlar sunan teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşebileceği bugün, kuracağınız bağlantılar her zamankinden daha güçlü ve içinde belirli bir fırsat saklıyor olacak.

22 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duymak ve dinlemek birbirinden ayrı şeylerdir. Olayın sadece yüzeyini görmek istemezsiniz. Birinin söylediklerinin arkasındaki duygusal ve psikolojik gerçeği öğrenmek ilişkiler için önemlidir.

22 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati hayatın keyifli yönlerini ön plana taşıyor.Romantizm ihtiyacınız artacaktır, partnerinizin ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. İlişkilerde duygusal paylaşımların ön planda olacağı bir gün. Yaratıcılığınız artıyor. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

22 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

22 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin hoşlanmadığınız davranışlarını nazik bir şekilde kendisine söyleyin. İş yerinizdeki bazı kurallardan ve yapmacık hareketlerden çok sıkıldınız. Hayatınızda karşınıza çıkan zorluklardan birçok ders çıkardınız.

22 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi duygularınızı sevgilinizle paylaşmak, birbirinize duyduğunuz sevgiyi daha da büyütür. Ona ne kadar bağlı olduğunuzu söylemek yeterli olmaz; davranışlarınızla da bunu vurgulayın. Yeni görevinizle birlikte omuzlarınıza yüklenen sorumluluğun altından kalkıp takdir ve güven kazanacaksınız. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayabilir. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, bir uzmana görünmelisiniz

22 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 03" R
Ay
Başak
16° 58' 44"
Merkür
Koç
17° 14' 06"
Venüs
Koç
18° 20' 54"
Mars
Balık
21° 47' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 03"
Satürn
Balık
15° 37' 02"
Uranüs
Boğa
21° 46' 16"
Neptün
Balık
28° 34' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 08"
Lilith
Başak
22° 11' 57"
True Node
Koç
15° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>