Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hırsını Koruyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün aşk hayatınızda bir karmaşıklık yaşayabilirsiniz. Şu anda ilginizi çeken iki kişi olabilir ve ikisine karşı hissettiğiniz şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Biriyle romantik bir ilişkiye başlarken, diğeriyle ise bir arkadaşlık kurmak daha iyi olabilir. Kalbinizin şu anda birçok seviyede beslenmeye ihtiyacı var ve farklı insanlardan enerji almanız iyi bir şey.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Her türlü partnerlik gündemde olacak. Bir ilişkinin belli bir yönü sona ermiş gibi gözükse de, gerçekler görünenin tam tersi olabilir. Yepyeni bir evreye adım atıyorsun. Şu anda hissettiğin her kaygı, bilinmeyenin kaygısı. Fakat esnek ve uyumlu olabilirsen başın düşündüğün kadar ağrımayacak. Ayrıca herhangi bir karar alırken, kısadan öte uzun vadeli düşünmelisin.Sanatsal girişimler bugünün vurgusu. Bugün ne yaparsanız yapın -bir hastayı ameliyat etmek ya da bilgisayar programı yazmak olsun- müzik ve sanat bu işin bir parçası olacak. Bir arkadaşınıza not yazarken bile renkli kalemlerle kenarlarına çiçek çizmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız. Öğle yemeği molasında bir yürüyüşe çıkıp ikinci el dükkanlarından bir polaroid fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çekmeye başlayın. Bugün yaratıcı yönünüzü susturamayacaksınız, neden onu kabul etmeyesiniz ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni yeteneklerini keşfedeceğin durumlarla karşılaşabilirsin. Bu durum kendine güveninin güçlenmesini sağlayacak. Yeni yeteneklerin sayesinde karşına yeni fırsatlar çıkabilir. Bunları değerlendirmek geleceğin için önemli olacak.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gündüz saatleri boyunca çocuklarınızla, sevdiğiniz insanlarla ilgilenebilir, sevdiğiniz şeyleri yapmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman sıkılma hali, değişiklik isteği ortaya çıkabilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün sana getirdiği aktiflikle, tüm hareketliliğin işlerine yansıyacak. Bulunacağın girişimlerde çok hırslı olman, başarıyı da beraberinde getirebilir. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Akrep burcuysan, sevgilinin atacağı adımlar, yeniden bir araya gelmenizi sağlayabilir. Aile ilişkilerinde sorumlulukların artıyor. Arabulucu tavrın sorunları çözmek için hedef haline getirebilir. Düzenli spor yapmanın sağlığını yakından ilgilendirdiğini fark edeceksin.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem özel hem de sosyal ilişkilere ait bazı sıkıntılarınızın sebebini bulmak için kendi içinize dönebilir ve bu sıkıntılarınıza cevap bulmak isteyebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzü değiştirmek isteyebilir ve bunun için günü kendinize ayırabilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylardan daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi ailevi konularla uğraşırken bulabilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pişman olacağınız şekilde tepki göstermemeye ve ani kararlar almamaya çalışın ve aldığınız kararları yavaş yavaş uygulamaya geçmeye çalışın.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun zıtlıklarla karşılaşabilirsin. Birisiyle takışırsan, iki taraf da kolay kolay alttan almayacak. Olay da gittikçe büyüyebilir. Birisiyle veya bir şeyler savaşa girişmeden önce eylemlerinin sonuçlarının ağırlığını düşünsen iyi edersin. Eğer öfkeliysen bunu dışa yansıt elbet ama bunun diğerlerini nasıl etkileyebileceğini de düşün.

22 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile üyelerinizden istediğiniz desteği bugün toplayabilirsiniz. Bir akrabanız daha fazla özgürlük kazanmanıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyabilir, bu nedenle onların cömertliğini kabul etmeye açık olun! Kendinizi her zaman kendi kendine yeterli bir insan olarak görmüş olsanız bile, arada bir yardım kabul etmenizde bir sakınca yoktur. Sevdiklerinize geçmişte gösterdiğiniz nezaketi geri ödeme şansı verdiğinizde, genel olarak daha dengeli ilişkiler kurabilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Mars burcunuzda ilerlerken toplumsal hayatınızı yeniden canlandırabilir. Öfkelerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjiniz oldukça yüksek ve bu da genel olarak yapmak istediğiniz her ne varsa onu yapmakta zorlanmayacağınız anlamına geliyor. Etrafınızdaki insanlarla da ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabileceksiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı çözüme kavuşturacağınız bugün içerisinde yüzünüz gülecek. Güzel bir gün sizi bekliyor.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın düzene girmesi sizin kararlı olmanıza bağlı. Olayların dış görünüşünden anlam çıkarmak, hep kötüye yormak, kaprislere kapılmak sizi bir yere götürmez. Aşırı tutkulu yapınızıyaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçının.

22 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 39" R
Ay
Akrep
19° 36' 18" R
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
24° 46' 12"
Mars
Balık
25° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 14"
Lilith
Başak
22° 46' 37"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>