Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Dinliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 100%

Muhtemelen gelecek yıl boyunca sizin için muazzam değişiklikler olacak. Fütüristik ve ilginç bir şeyle aranızda bağ kurun. Ancak, şu anda yolunuzda bir engel olduğunu da görebilirsiniz. Kalbiniz ilerlemenenizi engelliyor olabilir. Unutmayın, hissettiğiniz herhangi bir boşluğu doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacınız yok. Kendi özgüveniniz, uçurum arasında bir köprü kurmak ve mesafeler kat etmek için tek ihtiyacınız olan şey.

Bazı övgülerin tadını çıkarabilirsiniz. Bir proje üzerinde çalışıyorsunuz. Birarkadaşınız bsize iltifat edebilir. Şirketinizin CEO'su bile çabalarınız hakkında bir şeyler söyleyebilir. Profesyonelliğinizin ve uzmanlığınızın fark edildiğini bilin. Yeterince iyi olmadığınızı düşünerek kendi üzerinize çok düşebilirsiniz. Bugün daha özgüvenli ve rahat hissedeceksiniz.

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Hayal gücün fazla aktif olabilir. Aklında farklı ve garip senaryolar canlanmasına sebebiyet verebilecek dedikodulara maruz kalabilirsin. Bazı kişiler çalıştığın şirketin tam bir bela olduğunu öne sürebilir ve bu da seni feci olasılıklar düşünmeye itebilir. Meraklanma - işini falan kaybetmeyeceksin! Dedikodudan kaçınmaya çalış çünkü doğru bilgiler alma olasılığın düşük. En kötüsünü hayalinde canlandırma!Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal ve eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla bir araya gelmek söz konusu olursa ya da bir partiye davet edilirseniz, mutlaka gitmelisiniz. Arkadaşlarınızın ya da ailenizin eşliğinde huzurlu bir şekilde keyifleceksiniz. Evinizde öyle tek başınıza oturmayın! Hali hazırda uğraştığınız bir takım stresli işler olsa bile, onların uzaklaşmasına izin verin. biraz eğlenceyi hakediyorsunuz.

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Seyahat yapmak, macera dolu anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Heyecan verici ilgi alanları hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Ancak bu düşüncelerinizi ileri bir tarihe ertelemeniz iyi olacaktır.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Diğer insanlardan etkilenmiyorsun. Kendi başına hareket etmen çevrendeki kişileri meraklandırıyor. Kimseden gizlediğin ve sakladığın bir konu bulunmuyor. Ailesiyle yaşayan bir Akrep burcuysan onların aldığı bir karar karşısında hoşnutsuzluğunu dile getirebilirsin. Yaşantını daha dengeli bir hale getirmek isteyebilirsin. Uzun süreli ilişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgiline yapacağın bir sürpriz onu çok mutlu edecektir.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde sorumluluklarınızın daha fazla üzerinize geldiğini düşünebilirsiniz. Moral sizin için oldukça önemlidir. Kendinizi daha fazla motive edecek konularla ilgilenmelisiniz. Bugün güzel bir yemek tarifi yapabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güven içinde olmak sizin için çok önemli olabilir. Kendinizi rahat hissettiğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kabullenme içine gireceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylarda iç sesinizi dinlemelisiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çelişkiler hayatınızda var olabilir. Her konuda çok fazla net ve mantıkçı olmaya çalışmak yerine sezgilerinize de yönelmelisiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte ev ve aile konularının getirebileceği ağırlık ve sorumlulukları daha ciddi ve planlı ve hatta organize şekilde yönetmeniz gereken bir sürece ilerliyorsunuz.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki herkese yetecek kadar sevgi var kalbinizde! Herkesi kucaklamak, yaralarını sarmak ve onları mutlu etmek istiyorsunuz. Harika!

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Temmuz ayına kadar olan dönemde aile içinde baskı ve kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Mars ile Jüpiter kavuşumu, yakın çevrenizle olan problemlerinizi çözmeniz için gerekli desteği sağlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yalnız başınıza kalmak, gözünüze çok daha cazip görünebilir. İç dünyanızın derinliklerinde bir kıpırtı, tüm dikkatinizi kendi üzerine çevirebilir. Bunun ne olduğunu anlamak için ruhunuzun derinliklerinde bir gezi yapabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burçları için bu Pazar dinlenmek pek de mümkün olmayacak. Hareket enerjiniz fazla ve bugüne yaptığınız planlarınız var. Çok da şanslısınız. Ne planladıysanız gerçekleştirebileceksiniz. Evdeki her şeyi bir anda temizlemeye kalkmayın. İşleriniz çok yaver gidecek. Partnerinize karşı fazla talep-kâr olmamalısınız.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep;  Satürn'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki iki buçuk yılda; ailevi sorumluluklarla alakalı veya gayrimenkullerle ilgili yeniliklerin ve değişimlerin söz konusu olabileceğini vurguluyor. Bugün sanatsal alanda sahip olduğun yetenekleri yakın çevrene duyurmak isteyebilir ve fikirlerini paylaşabilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 17' 13" R
Ay
Yay
25° 56' 04"
Merkür
Koç
16° 14' 55"
Venüs
Koç
28° 17' 15"
Mars
Balık
28° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 40"
Satürn
Balık
16° 22' 44"
Uranüs
Boğa
22° 13' 18"
Neptün
Balık
28° 50' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 03"
Lilith
Başak
23° 05' 37"
True Node
Koç
15° 26' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>