Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararların Değişiyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda güzel bir konuşma yaşanabilir. Sevdiğin kişi ile birbirinize hislerinizden bahsedebilir ve bu hislerin daha da arttığını fark edebilirsiniz. İletişim kanallarını açık tutman gerekecek bugün.

Bugün kendinizi işe adamak isteyecek, müthiş bir enerji hissedeceksiniz. İşyerinizde ilgilenilmesi gereken çok fazlaolmayışı hoşunuza gitmeyecek. Kendinizeyaratabilir, gelecek haftanın işlerine başlayabilirsiniz.

Bugün, maddi konulardaki kararlarını dikkatle izleyen birisine bir desteğin olabilir. Sen farkına varmasan da parasal olarak ilhamda bulunabilir ve karşındakini doğru kararlar almaya itebilirsin.

İradene hakim olmak ve öz disiplinini sağlamak için adımlar atmaya başlamalısın. Tembellik ve iştah ile sınanabilirsin bugün. O yüzden daha fazla egzersiz ve daha iyi beslenme konuları senin için önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların göremediği detayları görecek ve onların eksiklerini kapatabileceksin. Bugün zekanın ışıltılarını görmeyen kalmayacak. Elini attığın her işte detaylara odaklanarak güzel sonuçlar elde edeceksin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün sezgileriniz her zamankinden daha hızlı bir şekilde harekete geçiyor. Bugün her yerden hem kişisel hem de evrensel psişik mesajlar alabilirsiniz. Bu biraz bunaltıcı olabilir. Özellikle bu duruma alışkın değilseniz kendinizi bir labirentin içinde kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu, içsel gelişiminizin bir belirtisidir. Uzun vadede çok olumlu bir gelişme olmalı. En sevdiğiniz hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli olarak ani karar değişiklikleri yapıyorsun, çevren buna ayak uyduramayabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Yoğuntemposu baş ağrını tetikleyecek. Arkadaşların arasında çıkacak tartışmada taraf olmak zorunda kalabilirsin. Evde tamir edilmesi gereken bir eşyayla uğraşabilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş görüşmeleriyle geçen bir gün olabilir. Yeni veya geliştirilecek olan bir konu üzerinde tüm hazırlıklarınızı başlama ihtimaliyle yapmalısınız. Kendinden emin ve işini bilen bir insan, bugün tüm kapıları kendisine açtırabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çoğunlukla teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlerinizde odaklanabilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak değişim içinde hissedebilirsiniz. Önemli konularda kesin kararlar vermemelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızı ilgilendiren konulara gündeminizi etkileyebilir. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha anlayışlı olmanız partnerinizle geçirdiğiniz süreç konusunda hem sizin hem de onun olumlu düşünmesine vesile olabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sessizce işine gücüne bakmak sana daha iyi gelecek. İnsanlarla fazla muhatap olmadan ve kafanı dinleyebileceğin bir ortamda çalışmak sana yarayabilir. İşlerini daha sakin bir havada halledebilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir strateji, kişisel savaşlarınızı kazanmak söz konusu olduğunda büyük fark yaratabilir. Bugün, günlük hayata en deneyimli profesyonellerin tüm özeni ve titizliğiyle yaklaşmanıza yardımcı olacak. Küçük alışkanlıklarınızı ve etkileşimlerinizi analiz etmeye başladığınızda, onları kendi yararınıza olacak şekilde geliştirmenin yollarını bulabileceksiniz, bu yüzden kendi üzerine düşünmekten ve eleştirel düşünmekten korkmayın. Sonuçlar buna değer olmalıdır.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık, evcil hayvanlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ani beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sağlık olarak bazı sorunlar yaşasanız da korunuyorsunuz. Aşk, evlilik, mahkeme konularında yeni gelişmeler sizinle olacak. Belki bazılarınız boşandınız ama ruh eşiniz de karşınıza çıkacaktır. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın bugün işiyle ilgili bir sorunla karşı karşıya gelmesi söz konusu. Sadece risk olarak kalacak bu hadise, biraz gerilmenize ve endişelenmenize yol alabilir. Bugünlerde işinizle ilgili seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 13"
Ay
Kova
22° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 47' 02"
Venüs
Boğa
03° 26' 50"
Mars
Koç
01° 15' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 16"
Satürn
Balık
16° 44' 55"
Uranüs
Boğa
22° 27' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 14"
Lilith
Başak
23° 33' 29"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>