Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Problemler Seni Zorluyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşkta yeni şeylere yer açmanın vakti gelmiş olabilir. Yeni insanlarla tanışmak, yeni sohbetler ve yeni etkiler bugün seni daha mutlu edecek. Karşındaki insana bir şans vermen sana çok daha iyi gelebilir bugün.

Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık, sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor.

Maddi konularda yeni bir adım atmadan önce ne yapman gerektiğini oturup düşünmen gerekecek bugün. Bazı adımları planlayarak atman gereksiz masraflara girmeni engelleyecek. Bugün oturup düşünmek sana daha iyi gelebilir.

Sevdiğin bir arkadaşın ile ortak bir aktivite yapmak sağlığına daha iyi bir etki sağlayabilir. Bol kahkahalı ve bol hareketli bir gün vücudunun tam da istediği bir şey olabilir. O yüzden bugün evde tek başına oturmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararsız kalmak bugünün zor geçmesine sebep olabilir. O yüzden zihnini boşaltarak senin için iyi olacağına inandığın kararları alman gerekecek bugün. Kısa bir yürüyüş ve açık havada bulunmak bazı konuları daha çabuk halletmeni sağlayabilir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birden insanlara derinlemesine bakmak ve sözlerinin ardındaki itici güçleri anlama kapasitesiyle dolup taşacaksınız. Bugün önünüzde tuhaf bir gün uzanıyor ve tam bir dedektif olabilirsiniz. Fakat kimseyi rahatsız etmeyecek ve zorlamayacaksınız. Taze bilgilerinizi, sohbetlere derinlik katmak üzere kullanmak isteyebilirsiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabalarının karşılık gördüğü bir güne merhaba diyorsun. Kendi işinin sahibi bir Akrep burcuysan yatırım yaptığın bazı girişimler ilerleme kaydedebilir. Yalnız yaşayan bir Akrep burcuysan evinde beklenmedik bir aksaklık sonrasında yapacağın masraf maddi planlarını etkileyebilir. Sorunlar ile başa çıkmakta zorlandığına dair düşünceler aklından çıkmayacak.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir hayalin peşinden giderken sadece hayal kurmakla kalıyorsanız hedefiniz uzaklaşabilir. İsteğinizi çabanızla süslemeniz gerekecektir. Ancak bunu yaparken mevcut koşulları, daha önceki kayıplarınızı ve ertelemelerinizin size zararını da düşünerek ilerlemelisiniz. Mutlu olmak kolay fakat uğraş isteyen bir eylemdir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa alanda yaşanan değişimler sizi zorlayabilir. Sizi sıkıştıran günlerin ardından eldeki kaynakları doğru kullanma becerisi gösterebilirsiniz Başkalarının imkânları öne çıksa da, ortak harcamalarda risk oluşturan şartlar devam ediyor. Aile ya da partnerinizin borç alacak konuları sizin kontrolünüz dışında öne çıkabilir. Temkinli olmalısınız.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettirecek uğraşılar bulmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Günü sakinlik odaklı geçirirseniz iç huzuru tam aradığınız yerde bulabilirsiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi açıdan bazı gelişmeler görebilirsin. Bu gelişmeler daha önceden ortaya koyduğun emeklerin sonucu olabilir. Eğer bir alacağın varsa bugün bu konularda daha rahat ve keyifli gelişmeler görebilirsin.

24 Nisan 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğunluk, gün boyunca dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Tüm zamanınızı alan ve hayatınızın diğer alanlarına hiçbir şey bırakmayan birine veya bir şeye takıntılı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu bir oyun, insan veya birolabilir ama her ne ise, hayatınızı yöneten bir şeydir. Kendiniz için geliştirmek isteyeceğiniz muhtemelen başka yaşam alanları vardır ve bu dengesizlik uzun vadede sağlıklı değildir. Odağınızı değiştirin ve her şeyden önemlisi, birkaç farklı alana dağıtın. Bir masanın dört ayağı varken neden sizin tek bir destek sisteminiz olsun ki? Her ihtimali düşünerek kendiniz için güvenilir bir ortam oluşturmak zorundasınız.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin adına verdiğiniz kararlar, onlar tarafından yanlış anlaşılabilir. İlişkilerinizde karşılıklı tartışma yerine, sorunun kökenine inmenizde yarar var. Bugün duygusal ve fanatik konularda eskiye özlem duyabilirsiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, okültizm, sağlık konuları gündeminize gelebilir. Aşk, tatil, hobi, borsadan dolayı para kayıplarına dikkat. Partnerinizle veya ortağınızla beraber seyahat kararı alabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu beraberliğinizi, kalıcı bir ilişkiye dönüştürme niyetiniz var. Sevgilinizin bu konudaki kararlılığı, sizi evlilik planlarına kadar götürebilir. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olacak. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Sağlık problemlerinizi hiç önemsemiyorsunuz.

24 Nisan 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 04' 24" R
Ay
Aslan
11° 45' 31" R
Merkür
Koç
28° 23' 43"
Venüs
Boğa
18° 21' 33"
Mars
Koç
10° 32' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 12"
Satürn
Balık
17° 42' 12"
Uranüs
Boğa
23° 09' 43"
Neptün
Balık
29° 17' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 26"
Lilith
Başak
24° 54' 04"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>