Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Girişkensin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki problemleri kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturma şansınız var. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Olumsuzluklara takılı kalmadan adımlar atmaya çalışın.

Çabalamaya devam edecek ve elinizden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksiniz. İletişim içerisinde olduğunuz kişilerle de aranızı iyi tutmanız gereken bir gün. Odaklanmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için kendinize biraz olsun zaman ayırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumlulukları, hayalleri paylaşamadığınız insanlarla hayatınızı da paylaşamazsınız. Bazı insanlarla neden ortak bir paydada buluşamadığınızı bu sayede daha iyi anlayabilirsiniz. Hayatınıza yeniye yer açın.

25 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde derin duygular hissedebilir ve karşınızdakilere olan bağlılığınızı artırabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda tutkulu ve kararlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta, duygularınızın kontrol altında tutmaktır. Karşınızdakilerle olan iletişiminizde açık ve net olmaya özen gösterin, anlaşmazlıkları derinleştirebilecek gizli nedenleri araştırın. Bugün özellikle kendinizi keşfetmeye yönelebilir, içsel dönüşümler için adımlar atabilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün araştırmacı yönünü ortaya çıkaracaksın. Etrafındaki kişilere verdiğin fikirlerin boşa gitmediğini görmen seni gururlandırıyor. Zeki yönlerini saklamak istemediğin bir gerçek. Bu durum girişken yapını daha da ön plana çıkarmana neden olacak. İş arayışı içinde olan bir Akrep burcuysan, aramazlar dediğin başvurundan dönüş alabilirsin.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Profesyonel destek almanız gereken durumlar olabilir. Özellikle resmi işler, akrabalarınızla ilgili konular gündeme geldiğinde işinizi hızlıca halledebileceğiniz destekler alabilirsiniz. Sizin iyiliğiniz için hayatınızda yer alan insanları, kuru bir çekince ya da gereksiz bir gurur yüzünden gözden çıkarmayın.

25 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızın olumlu yönde dönüm noktasına girebileceğiniz bugünlerde, hayattan gerçekten ne istediğinizi kendinize sorun.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün cesur adımlar atmalısın. Bazen abartılı davranışlar, olması gereken tepkileri toplamada birebirdir. Eğer bir konuda hakkının peşine düşeceksen etrafındaki insanlara ne kadar ciddi olduğunu göstermelisin.

25 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünlerde ilişkiler gelişebilir, şekillenebilir ve bunun anahtarı pekala biraz eğlenmek ve belki de kendinizi daha yumuşak bir şekilde ifade etmek olabilir. Herkesle iyi geçiniyorsunuz. Duygusal olarak dürüst olmak, cömertlik ve kabullenme bunun bir parçası olabilir. İstediğiniz ne varsa kendinize çekiyorsunuz. Günün ilerleyen saatleri size dinlenmenin ve boş zamanın gerekliliğini hatırlatıyor, bu nedenle bugün işleri abartmadığınızdan emin olun ancak yeniliklere yol açan olumlu enerjilerin tadını çıkarın.

25 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanlara karşı güveninizin sarsıldığı zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz sevgili akrepler. Değişmeniz şart. Kendinize verdiğiniz psikolojik hasar gereğinden fazla. Silkelenmenin ve yeniden başlamanın zamanı geldi de geçiyor..

25 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevre, topluluk, bilinçaltı, hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Aile, ev konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Çocuk, aşk, tatil gibi konularda ise şaşırtıcı güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni biriyle tanışacaksınız. İlk başta size çok sempatik ve güvenilir gelen bu kişi sonradan sizi hayrete düşürebilir. Şimdiden önleminizi almaya bakın. İşinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmaması performans düşüklüğüne neden olabilir. En azından çalışma arkadaşlarınızla gerginlik yaşamamaya çalışın. Alacağınız vereceğiniz birbirine karışmış durumda. Bir an önce bütçenizi gözden geçirin! Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıktı. Ama bu sizi pek rahatlatmadı.

25 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 32" R
Ay
Terazi
15° 29' 10" R
Merkür
Boğa
05° 20' 11"
Venüs
Boğa
24° 56' 12"
Mars
Koç
14° 37' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 54"
Satürn
Balık
18° 03' 57"
Uranüs
Boğa
23° 28' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 39"
Lilith
Başak
25° 29' 38"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>