Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yalnız Hissedebilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün çok fazla şey okumamaya çalışın. İyi kalpli ve kaygısız bir tavır sürdürdüğünüz sürece bugünden en iyi şekilde keyif alacaksınız. İlk içgüdüsel deneyiminiz, birinin yüzündeki sahte gülümsemenin altındaki gizli anlamı çözmek olabilir. İnsanları olduğu gibi kabul edin ve her şeyi sorgulamamaya çalışın. Her taraftaki insanlarda ve durumlarda açıkça görülen enerji ve tutkunun akışına kapılın.

Kendinizi bugün normalden daha cesur davranırken bulabilirsiniz. Belki de sonunda o çekici meslektaşınızı öğle yemeğine çıkmayı sorma cesaretini kendinizde bulacaksınız. Bunu denemekten korkmayın! Ya da sizi şaşırtacak bir şekilde halka açık bir yerde konuşabilirsiniz. Cesur olmaya cüret edin ve kendinize güvenin!

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var. Öyleyse neden ayırmayasın? Muhtemelen etrafın hep insanlarla çevrili ve gerektiğinde tek başına kalamamak seni sağlıksızlığa itiyor. Bir Akrep olarak, duygusal durumunla ilgilenmek kritiktir; çünkü oldukça hassas bir yapın olduğu ortada. Çevrende devam eden hareket içerisinde, kendinle gerekli bağlantıyı sağlayamıyorsun. Bugünü buna ayır.Bugün oldukça kapsayıcı bir dünya görüşü olan biriyle çatışabilirsiniz. Belki de gerçekçilikten yoksun ve hatta biraz mide bulandırıcı bulduğunuz insani yaklaşımlar sergiliyor olabilir. Bu bakış açısıyla ilgili hislerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Karşıt savlara hazırlıklı olun ve fikirlerinizi destekleyecek verileriniz olsun. Hayal ürünü şeyler, gerçekmiş gibi sunuluyor. Bu kazana bir şeyler atmamanız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize olumlu dokunuşlar yapın, özellikle de dış görünüşünüze. Belki de yeterince feminen görünmediğinizi ya da tarzınız yüzünden kalabalıkta göze çarpmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi böyle yermeyin. Kadın olmak feminen olmayı da doğal olarak beraberinde getirir. Size geçmişte ne söylenmiş olursa olsun, bunun yazılı bir kuralı, bir yordamı yoktur. Olabilecek en iyi şekilde görünmek istiyorsanız, sadece kendiniz olun.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hissedebileceğiniz düşmanlık şaşırtıcı bir kaynaktan geliyor. Güvendiğiniz birinden beklemediğiniz hareket sizi üzebilir. Ancak siz başa çıkmayı bileceksiniz. Tehdit edici olmayan bir şekilde yüzleşin ve sizi neden ve nasıl üzdüklerini bildirin. Doğrudan iletişiminize tepkileri kritik olacaktır.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde karşı taraf ile fazla görüşemiyor olmak seni huysuz olmana neden oluyor. Sakin ve mantıklı düşünmelisin. Etrafına yaydığın kötü havayı değiştirmelisin. Kendini yalnız hissettiğin bir anda kardeşinden aldığın bir telefon seni neşelendiriyor. İşine olan konsantrasyonun arttırıyor. Bu durum olası bir tefinin yolunu açabilir. Yorgun hissediyorsun.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha sakin ifadeler kullanmalı, bazı şeyleri zamana yaymalısınız. Gelecekle ilgili fikirlerinizi oluştururken kararsız kalabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın daha rahat bir şekilde üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Dışa dönük tavrınız çalışma arkadaşlarınızı da etkileyecektir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde sizi iyi hissettirecektir. Akşam saatlerinde iletişim ön planda olabilir. Planlar yapabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızda belirgin olumlu adımlar atabilmeniz mümkün. Süreç biraz uzamış olsa da sonunda mutluluğu yakalayacaksınız.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaptıklarınızla ve başarılarınızla takdir ve beğeni toplayabileceğiniz bir gün olabilir. Duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için çok önemli olan insanlar hakkında son zamanlarda daha korumacı davranıyorsunuz. Bunu aşırıya kaçırdığınız takdirde bu kişilerin sizden uzaklaşabileceğini unutmamalısınız.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati kariyer hayatınıza vurgu yapıyor. İş sorumluluklarınız artabilir, kendinizi ihmal etmeyin.Merkür'ün Yengeç burcuna girişi hukuk ve eğitim konularını ön plana çıkarıyor. Akademik çalışmalarınız için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler gerçekten çok çalışıyorsunuz, ancak sanki yeterince yapmıyormuş gibi hissediyorsunuz. Çünkü istediğiniz şeyleri hala elde edememiş gibisiniz. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Yoksa gittikçe özgüveninizi kaybedebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızda ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve sürüncemede olan işlerinizi gözden geçireceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 10" R
Ay
Oğlak
04° 28' 45"
Merkür
Koç
16° 24' 01"
Venüs
Koç
29° 05' 22"
Mars
Balık
28° 31' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 15"
Uranüs
Boğa
22° 15' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 16"
Lilith
Başak
23° 09' 57"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:47

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>