Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkide Ayakları Yere Basan Tarafsın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Her zamankinden daha fazla gülüyorsunuz! Sizi böylesine neşeli yapan ne? Son zamanlarda kariyer hayatınız çok başarılı mı ilerliyor? Yoksa tekrardan aşık mı oldunuz? Bugün ruhunuzu canlandıran ve umutlarınızı yeşerten sizdeki bu humanizm dalgasının düşünürsek belki bunların hiçbiri değil. Aferin size!

Arabulucukla pek aranız yok ama, ama bugün hayatınızda her zaman göz göze gelemeyen bazı insanları bir araya getirmek için ideal bir gün. Mevcut astral dizilimle birlikte, insanların problemleri çözmek için birlikte çalışmasına yardımcı olmak için enerji toplanıyor. Kendinizi bir elçi ya da arabulucu olarak hareket ederken bulabilirsiniz, farklı gruplar arasındaki tartışmaları cesaretlendirin. Bu süreç herkese çok fayda sağlayacaktır.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

İçgüdülerin, en iyiyi aramaya ve elde etmeye yönelmiş olacak. Hayallerinin peşinden gitmek ve kendini ileri taşımak için isteklisin. Günün enerjisi seni biraz iddialı yapabilir, yine de ağırdan alsan iyi edersin. Bir saniyeliğine durup yansıttığın imajı düşünmek isteyeceksin. Eğer önemli bir toplantın veya sunumun varsa, sofistike bir tutum seni başarıya götürebilir.İnsanların önünde bazen biraz aptal gibi görünmekten korkuyor olabilir misiniz? Başkalarının gözünde başarısız olma korkusu sizi gerçek anlamda gelişmekten alıkoyuyor olabilir. Astronomik enerjiler bugün sizi bu konu hakkında etraflıca düşünmeye çağrıyor. Bütün analitik yeteneklerinizi yanınıza alın ve bir düşünün: Daha fazla risk alma cesaretiniz olsa, kim bilir neleri başarırdınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sır saklamak sizin için zor değil. Bugün gezegensel açıdan artan destekle, hiçbir şey size olan güveni sarsmayacaktır. Bununla birlikte ortaya çıkabilecek problem, sessiz kalınması gereken konularda sessiz kalınamayacak olması olabilir. Birisi size yasadışı bir şey ya da başka bir kişinin zarar görmesine neden olabileceğini düşündüğünüz bir şey söylemişse, bu tarz bir sırrı saklamayı yeniden düşünün. Daha sonra için üzüleceğiniz şeyler hakkında sessiz kalıp da onun bir parçası olmayın.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan ve programlarınız değişebilir, karışabilir. Uzun süredir fark etmediğiniz bir durum ortaya çıkabilir. Bir süredir korktuğunuz veya kararsız kaldığınız konu netleşebilir, karşınıza gelebilir. Yaratıcı, sanatsal çalışmalar yapılabilir. Teknolojik aletlere dikkat.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkide ayakları yere basan taraf olmayı biliyorsun. Realist düşünce tarzında uzaklaşmak sana göre değil. Fakat hayal kurmayı da öğrenmelisin. Neyse ki bu eksiği karşı taraf tamamlıyor. İş yerinde yaptığını bir toplantıdan istediğin sonucu alamamış olabilirsin. İşe karşı motivasyonunun düştüğünü hissediyorsun.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız fikirler ve teklifler konusunda iki kere düşünmelisiniz. Her duyduğunuzun doğru ve geçerli olmadığı ihtimalini göz önünde bulundurmanız gerekebilir. Yalnız olan ve bir sevgi arayışında olanlar için bugün tanışmalarla geçecek harika bir gün yaşanabilir. Kendinizi daha fazla yalnızlığa hapsetmek yerine olabildiğince sosyal ortamlara girerek hayatınıza girecek olan yeni kişilere fırsat vermeniz ileriki günlerde sizlere sevgi dolu anlar yaşatabilir.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişim problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Alınan kararlarda dikkatli olmakta fayda var. Gizli düşmanlar olabilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde rahatlatıcı koşullar söz konusu.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi yükseliş sizin için oldukça mümkün hatta başkalarına da bu bağlamda faydanız dokunabilir. Kendinizi bereketli hissedeceğiniz bir dönem.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

29 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda her şey yolunda gidiyor olmalı. Ancak bugün arkadaşlık konusunda büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz insanların sizi yarı yolda bırakması çok büyük hayal kırıklığına uğramanıza neden olacak.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Terazi burcundaki seyahatine devam edecek. Psikolojiniz ve bilinçaltınızla ilgili konuların ön planda olacağı, içe dönük bir gün olacaktır.Psikolojik destek almak veya düşüncelerinizi yazıya dökmek iyi gelecektir. Hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizde kırıcı olmamaya özen gösterin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aileniz ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek için mükemmel bir gün. Manevi tarafınızla temasa geçin çünkü size huzur getirecektir. Yediğiniz besinlere dikkat edin ve daha sağlıklı atıştırmalıklar tercih edin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Retro haldeki Jüpiter Pluto kavuşumu ile yakınlarınızla olan ilişkileriniz, iletişim tarzınız, kendinizi ifade etme biçiminiz kökten değişiyor ve çok daha güçlü bir hale geliyor. Sosyal medya, web, proje bazlı işler gibi uğraşılarınız varsa eğer sizi yükseltecek imkanlar karşınıza çıkacaktır.

29 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 55" R
Ay
Yay
20° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 08"
Venüs
Koç
27° 46' 27"
Mars
Balık
27° 42' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 52"
Satürn
Balık
16° 20' 28"
Uranüs
Boğa
22° 11' 53"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 37"
Lilith
Başak
23° 02' 50"
True Node
Koç
15° 28' 07"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>