Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İştahın Yerinde Olmayabilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün başkalarında nasıl bir izlenim bıraktığınıza dikkat edin, çünkü tartışmalara girmek kolay olabilir. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz, ancak aileniz onlarla birlikte olmanız için size baskı yapıyor olabilir. "İnziva" moduna girdiğinizde, insanları keşke buna dikkat etse, çünkü Akrep erkekleri bu konuda biraz huysuz olabiliyor! Sevdiklerinizi reddetmemeye çalışın. Sadece biraz stres atmak için yalnız kalmanız gerektiğini açıklayın.

Bugün başkalarıyla ekip kurmak için iyi bir gün. Belki başka biriyle işbirliği yaparsanız işinizde daha verimli olabilirsiniz. Sizinle aynı mizah anlayışına sahip birini arayın. Belki tarzı sizinkine benzeyen biriyle ortaklık kurabilirsiniz. Bu şekilde, işinizle ilgili olarak dost canlısı bir arkadaştan keyif alabilirsiniz. Tüm bunlardan sonra çok daha eğleneceksiniz!

Bugün sohbet ve yolculuk sizin ana meseleleriniz. Bir uçak yolculuğu yapabilir ve yanınızda oturan etkileyici adamın ilgisini çekebilirsiniz. İkiniz de çok fazla ortak özelliği var ve birbiriniz hakkında daha fazla keşfettikçe zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yolculuğun sonunda, birbirinizin telefon numaralarını alabilirsiniz. Aranızdaki kimya inkar edilemeyecek cinsten. Bu etkileşime göre davranıp davranmamanız da size kalmış.

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Bugün bir projede daha aktif bir rol almak için uygun bir gün. Belki de sizin için sorumluluk alma ve çevrenizdekilere yol gösterme vakti gelmiştir. Duruma çözüm getirebilecek içsel bilgiye sahip olabilirsiniz. Diğer insanların size patronluk taslayarak hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Yeni sorumluluklar almanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Bir adım atın ve sesinizi duyurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ihtiyacı olanlara yardım etmek için güzel bir gün. Bir arkadaşınız zor bir dönem geçiriyor olabilir. Gizliliğine saygı duymayı bir kenara bırakıp yardımına koşmalısınız. Şefkatli doğanız ve narin yaklaşımınıza minnettar olacaktır. Bu kişiyi bir öğle yemeğine çıkarın ve endişelerini size anlatmasını sağlayın. Arkadaşça bir bağ kurmak ikinize de iyi gelecek.

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı, sorgulayıcı yanınız öne çıkabilir. Eğitim ve araştırma konularında hızlı ve sağlam sonuçlar alabilirsiniz. Zihniniz ise daha yaratıcı çalışabilir. Gündeminizdeki konu ve kişilerle ilgili kafanızda senaryolar yazmamaya dikkat edin.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah çok fazla şey yiyemiyorsun. İştahın yerinde olmayabilir. Gün içinde kaybettiğin manevi değer taşıyan bir eşyanı bulabilirsin. Takılıp kaldığın geçmişi içinde sindirmeye çalışıyorsun. Yakın bir arkadaşının ardandan konuştukları sende şok etkisi yaratabilir. Fakat gerçekleri öğrenmene ne kadar üzülsen de erken öğrendiğin için iyi hissediyorsun.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların bazı konularda üzerinize çok geldiğini veya hayatınıza çok müdahale ettiğini düşünebilirsiniz. Onların ne istediğine kulak asmadan kendi bildikleriniz doğrultusunda ilerlemelisiniz. Bugün ailenizle ilgili bazı durumlarda sorun yaşayabilir özellikle ebeveynlerinizin sizinle ilgili konularda yanlış kararlar alması bir anda bütün ipleri gerginleştirebilir. Her şeyden uzak kalarak doğru kararlar almaya yöneleceğiniz gözükmekte. 

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için bugün emek harcamanız gerekebilir. Çalışma konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedeceğiniz durumlar olabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak gününüzü renklendirebilir. İşten gelen destekler rahatlamanıza neden olacaktır.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün düz seyrine geçmesi ile birlikte 7 Ağustos'a kadar yarım kalan ödeme, kredi, borç, vergi gibi finansman odaklı işlerinizi tamamlayabilir; beklediğiniz kaynakları daha rahatlıkla elde edebilirsiniz. İlişkilerin cinsellik bacağında daha açık ve netsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayata umutla bakabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Yenilikçi fikirlerinizi etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek görüyorsunuz ancak dikkatsizlik veya özensizlikten ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklara dikkat.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paranın istediğiniz birçok şeyi elde etmenizi sağlasa da mutluluğu satın alamayacağını artık anlıyor gibisiniz. Bu yüzden daha çok para kazanma hırsı içinde kendinize ve çevrenize zarar vermemelisiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Geçtiğimiz bir buçuk ayda krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konularında problemler yaşıyordunuz.Bu dönemde finansal konularınız daha rahat ilerleyecektir, ancak siz yine de önemli adımlar atmak için Merkür Retrosunun sonlanmasını bekleyin. Ay’ın kariyer evinizde boşlukta olacağı gündüz saatlerindehayatınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok mutlu günler geçiriyorsunuz, birbirinizin ruh ikizi gibisiniz. Patronunuza vearkadaşlarınıza gerçekten ne kadar çalışkan olduğunuzu gösterin. Sağlığınız ile ilgili herhangi bir ilaç kullanıyorsanız bugün bunları aksatmayın.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini takip ediyorsunuz.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 11" R
Ay
Oğlak
02° 40' 27"
Merkür
Koç
16° 21' 56"
Venüs
Koç
28° 55' 15"
Mars
Balık
28° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 25' 31"
Uranüs
Boğa
22° 15' 04"
Neptün
Balık
28° 51' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 48"
Lilith
Başak
23° 09' 02"
True Node
Koç
15° 25' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>