Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Yatırımlar Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk hayatınızdaki mevcut veya potansiyel partneriniz görüş alanınızdan düşebilir ve telefon görüşmelerinize dönmeyebilir. Bu kişinin ilgisini kaybettiğinizi düşünerek paniğe kapılabilirsiniz. Hemen sonuca varmayın. Belki de diğer meselelerle ilgileniyordur. Şu sözü hatırlayın: Bir şeyi seviyorsanız, bırakın gitsin. Dönerse sizindir, dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.

Yakın bir arkadaşınız ya da aile bireylerinden biri kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız sorununu anlatmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum sizi sinirlendirebilir. Bugün, arkadaşınızın direncinin çok yüksek olduğunu ve sizin bu konuda yapabilecek bir şeyiniz olmadığını unutmayın. Rahibe Teresa yanınızı susturun ve yardımcı olamadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Yapabileceğiniz en iyi şey, arkadaşınızı, sorunlarını tek başına çözebilmesi için yalnız bırakmak olacaktır.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Kozmik şartlar fiziksel ve zihinsel enerjinin zirveye ulaşması için hiç bu kadar uygun olmamıştı! Bu şartlar altında üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok. Sahip olduğun fazladan güvenle birlikte, hedeflerini yürümenin tam zamanı. Reddedilme gibi kaygılar yaşamaktan öte, 'risk olmadan, kazanç olmaz' kuralına odaklan. Risk almaya bayılan birisi değilsin ama bugün alacağın riskler sana güzel kazançlar getirecek.Bugün ihtiyacı olanlara yardım etmek için güzel bir gün. Bir arkadaşınız zor bir dönem geçiriyor olabilir. Gizliliğine saygı duymayı bir kenara bırakıp yardımına koşmalısınız. Şefkatli doğanız ve narin yaklaşımınıza minnettar olacaktır. Bu kişiyi bir öğle yemeğine çıkarın ve endişelerini size anlatmasını sağlayın. Arkadaşça bir bağ kurmak ikinize de iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün telepatik olduğunuzu düşünmeye başlayabilirsiniz; zira diğer insanların duygu ve düşüncelerinin anında farkına varacaksınız. Birisi daha leb demeden leblebiyi anlayacaksınız ve bunu nasıl başardığınıza şaşıracaksınız. Burcunuzun burçlar kuşağının en psişik burçlarından birisi olduğunu unutmayın. Belki bu gücünüze tamamen hakim değilsiniz ancak bu sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden birisi. Bu yüzden bugün bu yeteneğinizbaşına geçtiğinde ona kulak kesilin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ani çıkışlardan, ani duygu geçişleriyle hareket etmekten kaçınmalı. Elinizde olmayan durumlarla ilgili kaygı yapmak veya yönetmeye çalışmak kendinizi yormanıza neden olur. Anda kalarak hareket etmeli.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Akrep burucuysan eylemlerin karşı tarafın hoşuna gitmiyor olabilir. Biraz daha dikkatli olabilirsin. Ailen ile aranda olan bağ akrabalarını kıskandırıyor olabilir. İşine karşı konsantrasyonun artması patronlarının beğenisini toplamanı sağlıyor. İş yerinde depoladığın özgüven ile yapacağın uzun soluklu bir yatırıma başlangıcını yapıyorsun.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yanlış anlaşılmaların üzerinden bugün gelebilirseniz, söylemek istediklerinizi net ve doğru bir şekilde karşı tarafa yeniden ifade edebileceksiniz. Bu durum ilişkinizde ve sizde olumlu değişimleri getirecektir. Birliktelikleri olanlar için bugün özel ve bir o kadar da güzel bir gün yaşanabilir. Her şeyin size bağlı olarak yürüyeceği bugünü sevdiğinizle iletişim kurarak ve onun gönlünü alarak geçireceğiniz gözükmekte.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk açısından önemli duygular yeşertebilir ve kendinizi verimli görebilirsiniz. Bir partnere duyulan sevgi size yeniden canlı hissettirebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş başarınızı daha ileriye taşımak istiyor olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara bu aşamada güvenebilmeniz gerçekten çok önemli. Dostunuzu ve düşmanlarınızı iyi tanımalısınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Geçtiğimiz bir buçuk ayda krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konularında problemler yaşıyordunuz.Bu dönemde finansal konularınız daha rahat ilerleyecektir, ancak siz yine de önemli adımlar atmak için Merkür Retrosunun sonlanmasını bekleyin. Ay’ın kariyer evinizde boşlukta olacağı gündüz saatlerindehayatınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile daha önce yapmadığınız bir aktiviteye zaman ayırın. Doğası gereği çalışkan bir kişiliğe sahipsiniz ve şimdi tüm sıkı çalışmalarınızın sonucunu göreceksiniz. Gün içinde fazla kahve tüketimi midenizi rahatsız edebilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmanızı gerektirebilir. Güçten yanasınız ama çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 15" R
Ay
Oğlak
00° 12' 27"
Merkür
Koç
16° 19' 14"
Venüs
Koç
28° 41' 23"
Mars
Balık
28° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 14"
Satürn
Balık
16° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 14' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 09"
Lilith
Başak
23° 07' 47"
True Node
Koç
15° 25' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>