Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Seni Bilen Biliyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

İnsanların bugünkü iletişimi, kalpleriyle yakından ilişkili olacak. Onlarla uğraşırken bunu göz önünde bulundurun. Bu, içe kapanmanız yerine kendinizi dışa vurmanız gereken bir gün. Doğal olarak sürekli kendi içinize dönme eğiliminde olsanız da, tam tersini yapın ve sahneye çıkın. Zıt görüşlerle karşılaşacağınızı düşünseniz bile aklınızdan geçenleri söylemekten korkmayın.

Bugün karşılaştığınız hiçbir şeyi gördüğünüzden ibaret saymayın, özellikle de işin içinde para varsa. Bir arkadaşınız ya daarkadaşınız size reddemeyeceğiniz kadar iyi bir teklifle gelebilir. Hızla kazanılacak büyük meblağlar vaadine kanmayın. Şu an karşınıza çıkan her teklif "Gerçek olmayacak kadar iyi" tekliflerle aynı kefede. Konuyla ilgili bilgi alın ve bunları daha sonra değerlendirin. Sakin kafayla gözden geçirdiğinizde bu işteki bir yeniklerini görmeye başlayacaksınız.

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Bugün, hislerini kavrayabileceğin ve genel olarak hayatında bir denge bulabileceğin mükemmel bir gün. Sokakta yürürken, altındaki toprağı hisset. Ayağını yere iyice bas ve bu gezegenin bir parçası olduğunun farkına var. Sen Dünya'nın bir ürünüsün. Kendini Toprak Ana'dan bağımsız düşünme. Sen onun kızısın; ve ona saygı duymalısın.Ebeveynlikle ilgili meseleler aklını kurcalayabilir. Çocuklarınla ilişkilerini geliştirmeye odaklanabilirsin. Onlarla daha fazla vakit geçirmen gerektiğini düşünebilirsin; böylece günlük programında değişikliğe gitmen gerekebilir. Eğer çocuğun yoksa kendi anne-babanı düşün. Yıllarca üzerinde bıraktıkları etkileri sorgulayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların seni farketmesi için deha olmana ya da sıradışı bir şey yapmana gerek yok. Mozart'ın kulağına sahip olmadığın için enstrüman çalamayacaksın veya ellerin Rodin'in elleri gibi olmadığı için heykel yapamayacaksın diye bir şey yok! Bu bakış açısını bırak. Yeni hobiler veya ilgi alanları edinmeye cesaret etmelisin.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün askıda kalan konu ve durumlarınızla ilgili netleşmeler yaşayabilirsiniz. Özellikleve aile hayatını, ev düzenini ilgilendiren konularda net kararlar söz konusu olabilir. Yöneticilerinizle ortak konuşmalar içerisinde olabilirsiniz. Aile büyükleri ve ebeveynler gündemde olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerine katlanamayan bazı kişiler senin hakkında vesveseler verebilirler. Seni bilen biliyor. Kendini kanıtlamak için hiçbir çaba sarf etmiyorsun. Karakterin şekilleniyor. Çevrenden duyduğun bazı bilgileri teyit etmeden kabul etmemelisin. Doğruluğunu sınamalısın. Kendi işinde yapacağın doğru ortaklıklar uzun vadede sana başarı elde ettirebilir.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. İş projelerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Sizi yanılgılara itebilecek insanlar yakın çevrenizde olabilir. Geçmişten getirdiğiniz korku ve öfke durumları ile yüzleşeceğiniz yaşadığınız kötü tecrübeleri bir kenara çekip kendinizle konuşmak isteyeceğiniz ve aklınız ne derse desin daha çok kalbinizin sesini dinleyeceğiniz bir gün yaşayacağınız gözükmektedir.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylardan daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi ailevi konularla uğraşırken bulabilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi aşk alanında acemi hissedebilir, adım atmaktan çekinebilirsiniz. Risk almayı çok istemediğiniz için geri kalmak istenmeyen konfor alanı yaratabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla olan diyaloglarınızda geçici problemler ve mesafeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha keyifli ve başarılı diyaloglar kurabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hızınızda gerçekten çok iyi şekilde ilerliyorsunuz. Kendinizi değiştirmeniz ve paniğe sürüklenmenize hiç gerek yok. Ritminizi bozmaya çalışan insanlardan uzak durun.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerinde hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile kariyer hayatınız ve toplumsal sorumluluklarınız önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri önemlitoplantılarınız için değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler,hayatınızda yaşadığınız bütün sıkıntılar karşılığını vermeye başlıyor. Duygusal olarak nerede durduğunuzu bilmiyorsunuz. Bugün çok fazla düşünmemeye çalışın.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yapmanız gereken birçoksizi bekliyor ve kişisel sorumluluğunuz arttıkça, kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerlerken, çevrenizden gelen sitemlere aldırmayın. İlginç fikirlere açıksınız.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>