Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkide Yeni Kararlar Alabilirisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugünkü elektrik atmosferi size tam anlamıyla uyacak. Aşk hayatınızdaki bakış açınızı tamamen değiştirebilecek olan beklenmedik romantik fırsatlar ortaya çıkabilir. Bugün etrafınızda olan bitene dikkat edin, işler çok hızlı gelişebilir!

Beyniniz bir şeye bağlandığında, onu aşırı uç noktalara taşıyabilirsiniz. Daha rasyonel ve ılıman bir tutum gerektiren belirli bir konuda yeterince çalıştığınız konusunda dikkatli olun. Derinden çıkmak konusunda ısrar ederseniz, başınızı belaya sokabilirsiniz. Üstesinden gelmeye hazır olmadığınız sorunları çözmeyin. İşleri yavaşça ele alın, ılımlı ve muhafazakar bir bakış açısıyla yaklaşın. Kendinizi çok uzağa giderken bulursanız, geri çekilin ve bir süre ara verin.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Asabi ve sıkkın hissetmenin sebebi kendine çok fazla yüklenmenin bir sonucu olabilir. Kendine karşı olan beklentilerine bir göz at. Şunu da göz önünde bulundur: En sevdiğin insana aynı taleplerde bulunur muydun? Eğer yanıtın olumsuzsa, hayatını en sevdiğin insana uygun şekilde düzenleme zamanı gelmiştir - yani kendine.İnsanların seni farketmesi için deha olmana ya da sıradışı bir şey yapmana gerek yok. Mozart'ın kulağına sahip olmadığın için enstrüman çalamayacaksın veya ellerin Rodin'in elleri gibi olmadığı için heykel yapamayacaksın diye bir şey yok! Bu bakış açısını bırak. Yeni hobiler veya ilgi alanları edinmeye cesaret etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, herkesle her şey hakkında tartışan inanılmaz derecede açık görüşlü biriydin! Lafınızı esirgemez, hiçbir şeyi tolere etmez, başkalarının söyleyeceklerini dinlemezdin. Son zamanlarda sana ne oldu? Kişisel ifade özgürlüğünü engelleyen kurumlarla savaşacağını söylüyorsun. Ama aslında kendinize karşı mücadele veriyor olabilir misin?

22 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünbaşvuruları, görüşmeler, başvurulardan sonuçlardan alma gündemde olabilir. Yasal konular, davalar öne çıkabilir. İlahi adalet sorgulaması, geçmişi düşünme ve geçmişteki kişilerle ilgili haber alma, araştırma söz konusu olabilir. Düşünceleriniz yaşam akışınızı belirleyebilir. Karamsarlığa dikkat.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde ne kadar gereksiz harcama yapmak istemesen de girdiğin ortamlarda ya da yaşadığın durumlar karşısında elini cebine atman gerekebilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilin ile arandaki bağı kuvvetlendirebilirsin. Bugün ilişkin ile alakalı vereceğin kararlar geleceği simgeliyor bunu unutmamalısın. Verdiğin kararların tartışılmasını istemeyebilirsin.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimdeki yeteneğinizi ön plana çıkararak kariyerinizde parlayacağınız bir gün. Sosyal çevrenizden alacağınız destekler sizi kendinize oldukça iyi hissettirecektir. Özel hayatınızla ilgili partnerinizden alacağınız adımlar sizleri mutlu etmeye yetmeyebilir. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz konuda karşı tarafın adım atmasını beklemek şu an için pek doğru bir zamanlama olmayabilir. Ancak haklılığınız anlaşıldığı zaman kendinizi ifade etmek için kesinlikle acele etmeniz gerektiğini söyleyebilirim.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves içinde olduğunuz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal olarak etkilendiğiniz konuların üzerinde araştırma yapacağınız zamanlar var. İşlerinize yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız kişilerle akşam birlikte olmak isteyebilirsiniz. Birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilerin sizi sevdiğini görmek partneriniz açısından biraz keyifsiz karşılanabilir. İlişki ve sosyal çevre dengesini iyi kurmanız gereken bir gündesiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulmasının ardındanhayatınızda görev ve sorumlulukların kendilerini hatırlatabileceği bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişime bugün daha fazla özen göstermeniz, dikkat etmeniz gerekebilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi eski anıların girdabına kaptırmamalısınız, orada sizi besleyen hiçbir şey yok! Daima ileriye bakın ve kendinizi geliştirmek için çabalayın.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Güneş tutulmasının ardından Ay, Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. Yurt dışı bağlantılı işler, eğitimler ve seyahatlerle ilgili konular ön planda olacaktır.Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Din, felsefe ve inançlar üzerine araştırmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde her zaman doğal olmayı tercih ediyorsunuz ve bu partnerinizin hoşuna gidiyor. Bugün bazı işlerinizi yaparken veya çalışırken motivasyon eksikliği yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumda mola vermeye çalışın

22 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

22 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 43" R
Ay
Oğlak
12° 48' 44"
Merkür
Koç
16° 34' 40"
Venüs
Koç
29° 51' 44"
Mars
Balık
29° 00' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 31"
Satürn
Balık
16° 29' 37"
Uranüs
Boğa
22° 17' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 24"
Lilith
Başak
23° 14' 07"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>