Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Nostalji Dolu Bir Gün… Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 20%

Siz doğası gereği, maneviyata yatkın bir insansınız ama bugün aklınız özellikle başka şeylerde. Sezgiler, ilhamlar ardı sıra gelebilir ve bunları bir tür sanatsal etkinlikle ifade etmek isteyebilirsiniz. Her türlü ilişkide, özellikle romantik olanlarda yeni ve daha karmik bir hava mevcut. Meditasyon, geçmiş yaşam regreasyonu veya yeniden doğuş gibi süreçlere yol açmanın yanı sıra tüm bu hislerin anlam kazanmasına yardımcı olabilir. Boş bir anınızda: Düşüncelerinizi not etmeyi unutmayın!

Enerji seviyeniz şu an çok yüksek olabilir. Biraz huzursuz hissedebilirsiniz, bu nedenle biraz egzersiz yapmanız önemli. Uzun bir koşu, yürüyüş ya da bisiklete binmek hoşunuza gidebilir. Biraz terlemek ve kaslarınızı çalıştırmak isteyeceksiniz. Tam bir fiziksel aktivite günü yaparak kendinize meydan okumaktan zevk alabilirsiniz. Fazla dayanıklılık ve güç elde edeceksiniz, bu yüzden bir süper kahraman gibi hissedebilirsiniz.

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Günün enerjileri seni oldukça hoş hissettirecek. Neşen yüksek ve kahkaha adeta gününün bir parçası. Güldüğünde, diğer insanlar da senle birlikte gülüyor. Kendilerini bundan alıkoyamıyorlar! Bu önemli bir etki olsa gerek! Bugün çevrendekilere içinde yaşadığın güzel hisleri ve tutkuyu aktarabilirsin. Pozitif enerjini gülümsemenle, kahkahanla ve kendin olarak aktar.Bugün telepatik olduğunuzu düşünmeye başlayabilirsiniz; zira diğer insanların duygu ve düşüncelerinin anında farkına varacaksınız. Birisi daha leb demeden leblebiyi anlayacaksınız ve bunu nasıl başardığınıza şaşıracaksınız. Burcunuzun burçlar kuşağının en psişik burçlarından birisi olduğunu unutmayın. Belki bu gücünüze tamamen hakim değilsiniz ancak bu sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden birisi. Bu yüzden bugün bu yeteneğinizbaşına geçtiğinde ona kulak kesilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ebeveynlikle ilgili meseleler aklını kurcalayabilir. Çocuklarınla ilişkilerini geliştirmeye odaklanabilirsin. Onlarla daha fazla vakit geçirmen gerektiğini düşünebilirsin; böylece günlük programında değişikliğe gitmen gerekebilir. Eğer çocuğun yoksa kendi anne-babanı düşün. Yıllarca üzerinde bıraktıkları etkileri sorgulayabilirsin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. Kendi duygu ve düşünceleriniz, hedefleriniz daha önemli hale gelebilir. Sabit kalarakve özel hayatınızdaki ilişkileri zorlamamalı, karşınızdakilere kulak vererek kalbinizin sesiyle hareket etmelisiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostunun mesajıyla güne başlıyorsun. Bu mesaj sende nostaljik duygular uyandırabilir. Onunla buluşup eski günlerden hasbihal etmek isteyebilirsin. Eskilerden bu kadar çok bahsetmek, geleceğe olan konsantrasyonunu düşürebilir. İş için Kullandığın internet programlarında güncelleme yapabilirsin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geleceğe dair yapılandırmak istediğiniz bazı konularda kafanızda artık net bir karar oluşturabilirsiniz. Ancak yine de bu kararları önümüzdeki zamanlara bırakmanız daha faydalı olacaktır. Bulunduğunuz şartlardan memnun olmayıp kendinizi yeni bir işe hazırlayacağınız ve geleceğinizi sağlama alacağınız bir fırsat gözükmekte. Yakın akraba çevresinden güçlübirlikleri sağlayarak hazırlayacağınız bu durumun hemen oluşması için gereken bütün şartları hazırlayabileceksiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sorumluluklara hazır ve hevesli hissedebilirsiniz. İyimser tavrınız üstlerinizin gözünden kaçmayacaktır. Önünüze yeni imkânlar da çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde zevklerde abartılar olabilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugün genel günlere oranla daha huzurlu hissedebilirsiniz. İç huzurunuzu ve sabrınızı kullandığınız taktirde öz disiplin de sizi takip edecektir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklara yönelik ağırlığı ya da stresi biraz daha fazla hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Planlı ve organize hareket etmeye çalışmalısınız. Güçlü, etkili kontaklar kurabileceğiniz bir gün olabilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizdeki parlaklığı etrafa yansıtıp aydınlatmanın zamanı gelmedi mi? Unutmayın ki iyilikler paylaşıldıkça çoğalır. Bu yüzden enerjinizle başkalarının hayatlarına da dokunmalısınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Aslan burcundaki seyahati kariyer konularını ön plana çıkarıyor. Ay’ın boşlukta olacağı bugün ve yarın kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar almamalısınız.İş hayatında gecikmelerle ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Toplumsal sorumluluklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemli ilişkilerinizin önemini takdir edin. Başkalarıyla işbirliği yapın. Yaratıcı aktivite tercih edilmektedir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır. Ay'ın konumu; sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi bakmanızı sağlıyor.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>