Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aileye Duyduğun Özlem Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün sevdiklerinizle takılmak için harika bir gün. İş sorunları veya ev işleri hakkında endişelenmemeye çalışın. Ailenizle geçireceğiniz zaman için şükredin. Hayvanat bahçesi veya bir müze gezmek gibi özel bir şeyler yapmaya çalışın ya da aileniz ve akrabalarınızla güzel bir yemek yiyin. Sevdiklerinizleyken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı daha duyarlı olmaya çalışmalısınız. İnsanları istediğiniz şey için ikna edebilrisiniz. Kişisel bir hedef veyaplanı konusunda tutkulu olsanız da, egonuzun çıldırıp ortaya çıkmasına izin vermeyin! Dışarıdan yardım almanız gerekebilir. Meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız faydalı önerilerde bulunabilir, bu yüzden onlara dikkat edin!

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Bugün en iyisi kendini akışa bırakmak. Gün çabucak geçebilir. Sen de devamlı hareket halinde olabilisin. Mümkün mertebe bu hıza ayak uydur; ama sağlıklı bir öğün yaptığından ve bir güne bir ton şey sıkıştırmadığından da emin ol. Genel olarak, günün temposundan olumlu şekilde etkileneceksin.Bazen af dilemek izin istemekten daha kolaydır. Eğer bugün yapmak istediğin bir şey varsa yap. Sonuçlar mükemmel olmayabilir ama yaptığın şeyler için değil; yapmadığın şeyler için pişman olup kendini yiyip bitirdiğini fark edeceksin. Tehlikeli yaşamaktan çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir projede daha aktif bir rol almak için uygun bir gün. Belki de sizin için sorumluluk alma ve çevrenizdekilere yol gösterme vakti gelmiştir. Duruma çözüm getirebilecek içsel bilgiye sahip olabilirsiniz. Diğer insanların size patronluk taslayarak hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Yeni sorumluluklar almanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Bir adım atın ve sesinizi duyurun.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal değişimler gündeme gelebilir. Akıl ve duygular, mantık ve hisler ikilikleri getirebilir. Bazı konuları yüceltip aşırı ciddiye alırken, bazı noktaları gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Büyük resmi görme zamanı. Arkadaşlık ve aşk ilişkilerinde dengeler değişebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evinde kalıp film günü yapmak isteyebilirsin. Nostaljik tarzda filmleri izlemeyi tercih ediyorsun. Aniden alınan bir telefon filminin yarıda kesilmesine yol açabilir. Uzun bir telefon görüşmesi filmine devam ediyorsun. Ailesinden ayrı yaşayan bir Akrep burcuysan aileye duyduğun özlem duygusu artabilir. Fakat onu bastırıp aklının dağılmasını sağlamayı iyi beceriyorsun.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda bağlı olduğunuz birileri varsa özgürleşmek adına bazı kararlar alabilir ve bu kararları o kişiyle paylaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde onarmanız gereken durumlar için gayet hareketli ve istekli bir gün. Sevdiklerinizle birlikte olmak size bugünü anlamlı ve o bir o kadar da özel yaşatacaktır. Ailenizle ilgili konularda ise ortaklı gelirlerden elde edilen imkanlarla yeni bir dönemin başlangıcı açılabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular için yeni nedenler bulabilirsiniz. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde ve ofisinizde zevkinize göre yapacağınız bir takım değişiklikler size çok iyi gelebilir. Doğru kararı almak için mantığınızın sesine kulak verin.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde güç mücadeleleri, mesafe ve soğukluk yaşayabileceğiniz için, bu geçici etki altında önemli konuları paylaşmayı tercih etmemeli, kişilere ve kendinize en azından bir gün zaman tanımalı, olası problemlerde daha anlayışlı ve sabırlı davranmayı tercih etmelisiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınız kibrit çöpü kadar bile önemi olmayan konulardan sorun çıkarabilirler. Onlara karşılık vererek bir tartışmaya girmek yerine enerjinizi daha önemli konular için saklayın.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Başak burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün.Ancak, Ay’ın Mars ile karşıtlığı sosyal hayatınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Partnerinizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal canlılığın, dostlukların yine dikkat çekici olabileceği bir gündesiniz, arkadaşlarınıza danışabilir, onların fikir ve düşüncelerini alabilir, kendinizinkileri tartışabilirsiniz. Yenilikçi, farklı, orijinal ve sıradışı tavrınızla dikkat çekebilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınız size yardım ediyor.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 55" R
Ay
Yay
27° 39' 32"
Merkür
Koç
16° 16' 36"
Venüs
Koç
28° 27' 01"
Mars
Balık
28° 07' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 31"
Satürn
Balık
16° 23' 27"
Uranüs
Boğa
22° 13' 45"
Neptün
Balık
28° 50' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 30"
Lilith
Başak
23° 06' 29"
True Node
Koç
15° 26' 19"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>