Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yalnızlık Bitiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

İşinize, ilişkinizden daha fazla odaklanmış olabilirsiniz. Biri şu anda çok fazla duygusal desteğe ihtiyaç duyuyorsa, bunun yapmak için çok meşgul olabilirsiniz. Sevgikinizin ilgiye ihtiyacı varsa, bunu görmezden gelmeyin. Kariyerinize odaklanmak harika bir şey fakat profesyonel ve kişisel hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekir. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kulak verin.

Profesyonel geleceğini düşünmek için bugünü kullanmalısın. Bir çok güç, konuyla ilgili fikirlerinizi açıklığa kavuşturmak için bugün birlikte çalışıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda yaptığınız gibi en ufak bir provokasyonda isyan etmek yerine, temel ihtiyaçlarınızı ve ailenizin önceliklerini düşünmeniz çok daha mantıklı olacaktır.

Yatırım yapma konusunu düşündüğünüzde, bugün bir şeylere kalkışmak için doğru bir zaman değil. Seçeneklerinizi değerlendirmek, ekonomik eğilimlerinizi incelemek, yatırımdan elde etmek istediğiniz şeyi analiz etmek için harika bir gün. Fakat, bugün parasal yatırım için iyi bir gün değil. İpucu: Ortaya güçlü bir olasılık ortaya çıkabilir. Profesyonellere danışın, yazılar okuyun ve bir işe kalkışmadan önce bütün fırsatları gözden geçirin.

Bugün flörtöz biriyle karşılaşabilirsin. Bir şekilde kariyerine bağlantılı fakat ilginç bir şekilde tanışabilirsiniz. Dinamik enerjileri ve etkili konuşması tıpkı bir mıknatıs gibi seni çekecek. Çok fazla ortak noktanız olduğunu fark edeceksin. Heyecan verici bir etkilenme durumu söz konusu. İşe biraz zevk karıştırıp karıştırmama kararı size kalmış! Bir ilişki yaşanması biraz karışıklık yaratabilir.Bugün tereddütsüz hareket edin, özellikle de yeni yollardan bilmediğiniz yerlere gidiyorsanız. Bu size çok da iyi bir tavsiye gibi görünmeyebilir fakat bugün önünüze çıkan tüm fırsatlara, kimileri belirsiz olsa da hiç düşünmeden evet diyebileceğiniz bir gün. #burç adı# burçları bu gibi sınavlardan tam not alır. Günün sonunda en yüksek not sizin olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça kapsayıcı bir dünya görüşü olan biriyle çatışabilirsiniz. Belki de gerçekçilikten yoksun ve hatta biraz mide bulandırıcı bulduğunuz insani yaklaşımlar sergiliyor olabilir. Bu bakış açısıyla ilgili hislerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Karşıt savlara hazırlıklı olun ve fikirlerinizi destekleyecek verileriniz olsun. Hayal ürünü şeyler, gerçekmiş gibi sunuluyor. Bu kazana bir şeyler atmamanız önemli.

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güvenli, uygun sosyal etkileşimleri ve aktiviteleri teşvik eden bir günün heyecan verici enerjisinden faydalanın. İç yangının şiddetini korumak için bol miktarda oksijen bulacaksınız. Önümüzdeki birkaç gün içinde yapmanız gereken işleri yoluna koyun.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sorumluluk bilincinin artığı bir gündesin. Hayata olan farklı bakış açını günlük rutinlerin ile uyumlu hale getiriyorsun. Ekonomik gelişmeleri yakından takip edip yatırımlarına yön vermek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan uzun süren yalnızlığın konforu bugünlerde bozulabilir. Bu kişi yakın çevrenden bütün arkadaşlarının tanıdığı bir isim olabilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerimizde de net değilsek, bir başkasının yaptığı şeyi beğenmek ve onun peşinden sürüklenmekle vakit kaybederiz. Kendimize bir amaç belirleyip diğer çekici hedeflerin gerçekten bize uygun olup olmadığını iyi analiz etmelisiniz.  

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizi gelecek yönünde planlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda sebepsonuç ilişkisini sağlıklı kurabilmeniz çok önemli olacak. Bu durum hayrınıza kararlar almanıza vesile olabilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında işle ilgili karşınıza çıkan teklifleri son derece dikkatli değerlendirmenizi önermekteyim. İş hayatı alanınızda gerçekleşen yeniayın zorlu görünümleri sebebi ile hafta boyunca çalışma hayatınızda olası krizlere, ani öfkelenmelere, ilişkilerin bozulmasına ve varolan şartların zorlayıcı olması gibi etkilere açık olacaksınız. Sağlık konusunda problemlere açık olduğunuz hafta boyunca, bedeninize her zamankinden daha özenli bakmanız gerekecek. Yeniay haftasının sizin için olumlu tarafı ikili ilişkilerinizi geliştirebilecek fırsatlarınızın olması ve özel hayatınızda uyum ve dengeyi yakalayabilecek olmanızdır.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için çok önemli olan insanlar hakkında son zamanlarda daha korumacı davranıyorsunuz. Bunu aşırıya kaçırdığınız takdirde bu kişilerin sizden uzaklaşabileceğini unutmamalısınız.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerindeve kariyer konuları ön planda olacaktır.Ay'ın Başak burcuna girişi ile sosyalleşme ihtiyacınız artıyor. Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler gelirinizin tamamen istikrarlı olmasına rağmen yine de ekstra para kazanmak için başka, daha basit yollar arıyorsunuz. Her şey sorunsuz gidiyor. Bugün çok gizemli bir mesaj alıyorsunuz ve bu sadece sosyal ağlar aracılığıyla tanıdığınız birinden geliyor.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen temkinli olmalısınız.

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 57' 47" R
Ay
Yay
21° 35' 48"
Merkür
Koç
16° 11' 01"
Venüs
Koç
27° 52' 36"
Mars
Balık
27° 46' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 01"
Satürn
Balık
16° 20' 55"
Uranüs
Boğa
22° 12' 10"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 54"
Lilith
Başak
23° 03' 24"
True Node
Koç
15° 27' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>