Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendi Metotlarını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda keyifli bir muhabbet olabilir bugün. İkiniz de birbiriniz için güzel şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Aşk konusunda güzel gelişmeler ve keyifli bir gün geçirebilirsin.

Yarım bırakılmış, ertelemiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Bugün maddi konularda daha rahat davranacaksın. Farklı masraflara girmek isteyebilirsin. Ancak hemen harcamalara sarılmak, gereksiz yere para kaybetmene sebep olabilir.

Vücudunda biriken negatif enerjiyi atmak için dikkatli olman gereken bir gün. Açık havada yürüyüş yapmak sana daha iyi gelebilir. Enerjini yenilemek ve kendini daha iyi hissetmek için doğayla iç içe olmak sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir kenarda oturup beklemek istemeyeceksin. Halledilmesi gereken işler için kolları sıvayabilirsin. Bazı konuları tek başına halletmek sana daha iyi gelecek. Hayatında düzeltilmesi gerektiğini düşündüğün konulara odaklanabileceksin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün aşk hayatınızla alakalı olarak yeni gelişmelerin yaşandığını göreceksiniz. Bir söz vermeniz ya da taahhütte bulunmanız isteniyor. Belirleyici bir adım atmadan önce kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Önümüzdeki birkaç günlük süreçte kendinizi duygusal anlamda zorlayacağınız bir döngünün ortasında kalacaksınız.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla, bol bol alışveriş yapabilirsin. Her ne kadar tasarruf yapmaya çalışsan da bugün böyle olsun demekten geri kalmayacaksın. Çalışma ortamında veya kişisel ilişkilerinde ortaya çıkan zorlukları aşmak için kendi yöntemlerini uygulayabilirsin. Ayrıca, kişisel görünümünde ve tarzında da değişiklik yapmak isteyebilirsin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde bazı taşlar yerine oturabilir. Beklentilerinizin gerçekleşmesi ya da desteklenmesi sizin de adım atmanızı kolaylaştıracaktır. Sabretmenin ve doğru emekler vermenin değerini fark ediyorsunuz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para durumunuz üstünde daha fazla düşünebilirsiniz. Kimi zaman borç alacak konuları da sizi meşgul ediyor olabilir.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı olmak için gösterdiğiniz çaba bugünlerde sizi yorgun düşürse de bir o kadar iyi gelecek. Dikkatinizi toplayıp olaylara bakınca sorun olmadığını göreceksiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bildiklerinle insanlara yol gösterme fırsatı geçecek eline. Bilgi ve tecrübe sayesinde senden yardım isteyen insanların önünü açıp onlara yol gösterebileceksin. Senden yardım isteyen herkesi dinlemek, öncü ruhunu güçlendirmek için çok pozitif bir fırsat olacak.

3 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ya bir mola verin ya da zaten bir mola verdiyseniz, yolunuza tamamen güvenerek geri dönün. Temel bilgilere geri dönün, daha fazlasını yapın. Sizi mutlu hissettiriyorsa, büyük jestlerle değilse de küçük şeylerle kendinize olabildiğince nazik davranarak saplandığınız bataklıktan çıkmaya çalışın. Kalbinizden sızan bu duygu yönünüzü bulmanızı sağlayabilir. Dışarı çıkın ve bu konuda bir şeyler yapın. İşler şimdiye dek biraz zor ilerlemiş olabilirler ancak bundan sonrası bu şekilde gitmek zorunda değil. Her kırmızı halı güzel bir yere götürmez ve her sıra dışı yol çıkmaz sokak değildir. Bunu hatırlayın ve umudunuzu taze tutun.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Önceçabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranız artacaktır. Maddi konularda detaylar üzerinde durmalısınız.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyer vehayatınızda tartışmalar yaşanabilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görüşeceğiniz kişilerin size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz. Rekabetçi yapınızı sessizce sürdürüyor ancak yeni kaynaklardan da faydalanmak istiyorsunuz.Yatırımlar konusunda oldukça dikkatli olmanız gereken bir gün.

3 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 36' 42" R
Ay
Akrep
08° 12' 49" R
Merkür
Koç
16° 02' 38"
Venüs
Koç
23° 37' 53"
Mars
Balık
25° 06' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 09"
Satürn
Balık
16° 01' 47"
Uranüs
Boğa
22° 00' 32"
Neptün
Balık
28° 43' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 19' 03"
Lilith
Başak
22° 40' 28"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>