Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Meraklısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin insana sana zaman ve alan tanıması için bir istekte bulunabilirsin. Bir süre tek başına kalmak geleceğin için en doğru seçimi yapmanı sağlayabilir. Gerçek ihtiyaçlarını belirleyip ona göre davranmak iyi olacak.

Bazı ilginç sosyal bağlantılar kurabilirsiniz. Bugün, yeni insan gruplarına ulaşmak ve tanışmak için güzel bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek için harika bir zaman. Birisinin sizinle çalışmak için ilgilendiğini fark edebilirsiniz. Birlikte ele almak istediğiniz bir proje hakkında sohbet edebilirsiniz. Ya da belki romantik olarak sizi çeken biriyle tanışabilirisiniz. Bu ilişkiyi sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar vermelisin.

İşlerinin yoğunlaşması canını sıkmasın. Odaklandığın sürece halledemeyeceğin, altından kalkamayacağın yoğunluk olmayacak. Bu motivasyon ile birlikte başarılı olmaman için hiçbir sebep yok

Kendi başına zaman geçirmek, insanlardan bir süreliğine uzak durmak daha yaratıcı olmanı sağlayacak. Bu yaratıcılığı korumak için de sağlıklı alışkanlıklarını korumaya devam etmelisin. Arada bir temiz hava almayı ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yalnız kalmamak için daha istekli olacaksın. Arkadaşlarınla beraber olmak her zamankinden daha makul gelecek. Onlarla geçireceğin zamanı en iyi şekilde değerlendirmek arkadaşlığınızın değerlenmesi için de önemli olabilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir sonraki adımda ne yapacağınıza yalnızca siz karar verebilirsiniz ve sizi farklı bir şey yapmaya zorlayan herkes, bunun olmayacağından şüphe duymamalıdır. O Akrep kaşlarını çat ve onları korkutup boyun eğdir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinin anlatacağı anıları, kökeninle ilgili merakının artmasına neden olabilir. Bir çocuk gibi ardı arkası gelmeyen sorular yöneltebilirsin. Vergi, banka borçlanması, kredi ödemeleri gibi konularda aksaklıklarını düzene sokmak için yardım alabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, aşk kapını çalsın isteyeceksin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda şanslısınız. Hem beklentilerinize yanıt bulacak hem de yeni görüşmeler yapma imkanı bulacaksınız. İyimser ve uzlaşmacı tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Bugün etrafınızdaki insanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalmaya çalışın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz olumsuzluklar, hayal kurmanıza engel teşkil etti. Bu sizde enerjiyi düşürdüğü için gerçek isteklerinizi keşfetmek için kendinize şans...

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ev ile ilgili problemler canını sıkabilir. Sorunlarla ne kadar hızlı ilgilenirsen o kadar iyi olacak. Arkadaşlarından yardım istemek senin için daha iyi olacak. Sorunları hallettikçe rahat ettiğini göreceksin.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi vücudunuzu sevmenin de ötesinde, ona hizmet ediyor ve o tarafından motive ediliyorsunuz. Ağrıların, sızıların veya diğer talihsiz semptomların kendinizi tercih ettiğiniz şekilde sunmanın önüne geçtiğini görebilirsiniz. Daha heyecan verici bir şey yapmak yerine dinlenme ihtiyacınızı kabul etmeniz daha iyi olabilir. Nihayetinde, biraz şarj, enerjinizi geri kazanmak için gereken şey olabilir!

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Bugün partneriniz, size farklı duygular hissettiriyor.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, çocuk, tatil konuları gündeminize gelebilir. Güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca borsada da kazanç sağlayabilirsiniz. Fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aradığınız doğru insanı bulmak için biraz daha bekleyeceksiniz ama bu beklemenin karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Son günlerde işleriniz fazlasıyla arttı. Bugün programda olmayan bazı işlerin de eklenmesiyle iyice bunalacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 23"
Ay
Akrep
24° 07' 01"
Merkür
Koç
26° 26' 37"
Venüs
Balık
21° 34' 46"
Mars
Balık
04° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 23"
Satürn
Balık
13° 17' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 39"
Neptün
Balık
27° 48' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 32"
Lilith
Başak
19° 47' 39"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>