Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Şımartmak İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Yaratıcı zihninize odaklanın. Bugün, sağlıklı ve güçlü büyüdüğüne emin olacağınız kalp tohumları açısından çok verimli bir zaman. Çok mutlu olabilirsiniz fakat kesinlikle kolay olmayacak. Sizin için anahtar kelime, sakinliğinizi korumak. Karşınıza çıkan küçük sorunlara aşırı tepki göstermeyin. Ufak tefek didişmelerden çok daha fazlasısınız. Onlarla zaman kaybetmeyin.

Bugün birçok insanla temasa geçmeniz gerekebilir, ancak süreci sinir bozucu bulabilirsiniz. Evde olmayabilirler, iletiler teslim edilemeyebilir veya iletişim ekipmanınız düzgün çalışmayabilir. Kesinlikle işler acil değilse, onlara ulaşmak için yarına kadar beklemek daha uygun olabilir. Aksi halde, kelimeler için fazla stresli bir durumda çalışabilirsiniz.

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

İlerlemeci ve genişlemeci bir moddasın. Başkaları sadece problemleri görüyorken sen çözümleri görüyorsun. Oldukça analitik ve stratejik düşünebiliyorsun. Eğer harekete geçmek için bir plan yapmak istiyorsan şu an harika bir zaman. Her şey kendiliğinden gelecek, başarı için güzel fırsatlar elde edeceksin. Hayallerinin peşinden koşmalısın!Bugün birçok sıcak ve sevgi dolu haber alabilirsiniz. Bunlar mesajlaşma ya da telefon görüşmesi veya belki de birkaç kartpostal gönderimi şeklinde olabilir. Bir süredir sesini duymadığınız, uzaklarda yaşayan arkadaşlarınızla telefonda arayı kapatmakla meşgul olabilirsiniz. Aile üyeleriyle ya da bir partnerle ilişkileriniz bugün destekleyici ve içten olabilir. Hal böyle iken, sahip olduklarınız için duyduğunuz şükran duygusu ön plana çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının dramıyla uğraşmadan önce kendi sıkıntınızı biraz atmalısınız ki denge ve uyumu teşvik edebilesiniz. Kaygılarınızı dışa vurabileceğiniz, birkaç yastık yumruklayabileceğiniz ya da binanın etrafında birkaç tur koşabileceğiniz stabil bir bölgede kendinizi güvenceye alın. Stresinizi bir defa attınız mı günün sizi bekleyen maceralarına tazelenmiş bir zihinle katılabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği içinde olabilir vebağlantılı görüşmeler yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik kararlar alabilir, çıkmazdaki bir konuyu çözümleyebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evden çalıştığın bugünde katılacağın toplantılar olabilir. Senin için iletişim açısından oldukça verimli bir gün olacak. Aranızın soğuk olduğu bir arkadaşının, attığı adıma aynı şekilde karşılık vereceksin. Güzel haberlerin geleceği bugünde, kendini şımartmak isteyebilir, farklı yemek tariflerini denemeyi düşünebilirsin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize çekilmek istiyorsunuz. Bilinçaltı, derin düşünceler, geçmişin muhasebesi bugünün en önemli gündemi olabilir. Sizi bu noktaya getiren sebebi bulduğunuzda bütün denklemi tek seferde çözebileceğinizi unutmayın ve kendinizi hırpalamayın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı ve üretici halinizden yararlanmak isteyen kişiler sizleri demoralize ederek projelerinizi yok etmeye çalışabilirler.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konu ve paylaşımlar üzerinde daha fazla düşünebilir, başkalarına da fikir danışabilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren işlere kolayca odaklanabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal olarak beklenmedik bir durum, sizi çılgın harcamalar yapmaya teşvik edebilir. Çok çalışmanıza ve bir molayı hak etmenize rağmen, öncelikle bu kadar kaygısız olmayı gerçekten göze alıp alamayacağınızı düşünmek akıllıca olacaktır. Belki de gelecekteki istikrar için paranın en azından bir kısmını kenarda tutmayı düşünmelisiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikteyaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, önemli işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar, gelen teklifleri değerlendirebilirler. Koç’taki Venüs sizi olumlu etkiliyor  

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile aranızda finansal konular yüzünden ufak bir tartışma geçebilir. Günün ilerleyen saatlerinde çok ilginç birteklifi alabilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizi yaşama geçirirken olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili son derece sevindirici yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 56" R
Ay
Oğlak
17° 00' 07"
Merkür
Koç
16° 40' 39"
Venüs
Boğa
00° 14' 50"
Mars
Balık
29° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 31' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 44"
Neptün
Balık
28° 53' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 28"
Lilith
Başak
23° 16' 12"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>