Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Net Kararlar Alacaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sana keyif veren bir arkadaşlığın uzun seneler sürecek bir ilişkiye dönüşme ihtimali seni hem şaşırtabilir hem de mutlu edebilir. Hoşlandığın insanın seninle beraber bu dönüşümden keyif aldığını bilmek iyi olabilir. Aşka kendini açmalısın.

Herkesle iyi geçinmek istiyorsunuz. Ama herkes aynı fikirde görünmüyor. Sizi kendine hedef seçen hastalıklı biriyle uğraşıyorsunuz. İşyerinizi değiştirmediğiniz sürece, bu uğraşınız epeyce daha gideceğe benziyor.

İşlerinin planladığın gibi gitmesin sana gelecek hakkında daha farklı fikirler verebilir bugün. Yeni fikirlerin seni heyecanlandırmasına izin vermek kendini daha iyi hissettirecek sana kendini. Gelişime açık olmak genel olarak çok daha iyi olacak.

Sağlığınla alakalı verdiğin kararların senin için güzel sonuçlar verdiğini görmek moralini yerine getirebilir bugün. Daha farklı adımlar atmak için gereken cesareti bulabilirsin. Diyet konusundaki kararlılığını korumak önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularını kontrol etmen iyi olabilir. Olaylara vereceğin tepkilerde duygusal olmamak her durumdan karlı çıkmana yardımcı olacak çünkü. İnsanlarla empati kurmaya çalışmak olayları daha rahat kontrol etmene yardımcı olabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün özellikle aşk hayatınızda değişkenlikleri fark edeceğiniz ve yeniliklerin sizi kucakladığını göreceğiniz bir zaman dilimine geçiş yapıyorsunuz. Kendinizi ve duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Hayat değişimleriyle beraber sizi yeni bir bakış açısına sokacak. Endişelenmeden yaşamın bir sonraki dönemine geçiş yaptığınızı unutmayın.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşkınlık uyandıracak bir haber alabilirsin. Ailenden aldığın bu haber seni sert ve tavizsiz kararlar almaya itecek. Zorlandığın ya da ertelediğin her ne varsa bugün tekrar gündemine alabilirsin. Eğer evli bir Akrep burcuysan, geçmiş konuların gündeme gelmesi, eşinle tartışmalara yol açabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Takıntı ve hırslarınıza karşı yeni bir çözüm geliştirebilirsiniz. Sahip olma ve kontrol etme dürtünüzü kontrol altına almanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Eşiniz, aile büyükleriniz ya da fikrine önem verdiğiniz insanlarla yapacağınız konuşmalar kendi içinizde büyük farkındalıklar yaşamanızı sağlayabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, pek çokya da tamamlanması gereken konular var. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar, gruplar açısından daha güzel fırsatlar, hareketlilik bulabilirsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli bir döngü içerisinde olduğunuzu fark edin ve özgürleşmek için kendinize zaman tanıyın. Bazılarında aklınıza eseni yaparak ritm dengesini yeniden hayatınıza getirin.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

3 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde beraber olduğunuz insanlar bugün sizinle çalışmak istemeyebilir. Ne tür bir ilişki olursa olsun ya da genellikle ne kadar kolay bir şekilde bir araya geliyor olursanız olun, şu anda onların eylemlerini sizinkiyle koordine etmek gergin hissettirebilir. Bugünden önce harekete geçirilmiş bir planının varlığında dahi herhangi bir yön almayı reddediyor, hatta tamamen sizi yeniden yönlendirmeye çalışıyor olabilirler. Yarına kadar onlarla karar vermeyi bir kenara bırakmak iyi bir fikir olabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Pratik ve hızlı çözümlerle topluluklarda ya da sosyal çevrenizde ön plana çıkabilirsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı esprili davranmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, sivri dilli oluyorsunuz. Analizci ve kavrayıcı yönleriniz ortaya çıkıyor. Sinirleriniz sağlam.

3 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 51' 39" R
Ay
Terazi
28° 49' 29" R
Merkür
Koç
16° 08' 50"
Venüs
Koç
22° 40' 52"
Mars
Balık
24° 30' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 28"
Satürn
Balık
15° 57' 25"
Uranüs
Boğa
21° 57' 56"
Neptün
Balık
28° 41' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 23"
Lilith
Başak
22° 35' 20"
True Node
Koç
15° 38' 50"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>