Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi sizin bazı köktenci planlarınızı paylaşmaya hazır değil. Tutku halinde yaşadığınız niyetiniz ile sevgiliniz arasında seçim yapmaya doğru gidiyorsunuz. Bunu onunla hemen konuşacak, ama biraz geç kaldığınızı göreceksiniz.

İnatçı bir tarafınız var. Bu, işle inatlaştığınızda yararlı oluyor, ama insanlarla inatlaştığınızda ilişkinin de, işin de önünü tıkıyor. Böyle bir tecrübeyi dün yaşamanıza karşın bugün de aynı şekilde davranmaya hazırsınız. Değişmelisiniz.

Birtakım alacaklarınızı alamıyorsunuz. Bu sürekli plan değişikliği yapmanıza neden oluyor. Paraya çevirmeye hazırlandığınız bir mal, piyasa şartlarından ötürü elinizde kalacak.

Sevdiğiniz iki arkadaşınızın beraberliği günbegün bir çıkmaza doğru gidiyor. Yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla birtakım konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlık nedeni gibi. İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz. Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri biraz yapmacık buluyorsunuz.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün önemli bir bölümünde Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Maddi durumunuzun, ekonomik koşullarınızın yine ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Ay ve Merkür kavuşumuyla beraber akşam saatlerinde miras konunuzla ilgili haberler alabilirsiniz. Ay, 18:41-19:16 boşlukta ilerliyor. Saat 19:16 olduğunda da Yengeç burcuna geçiyor. Merkür Yengeç burcuna bugün geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar akademik konularınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Seyahatlerinizde önceliğiniz kültürel yerler olabilir. Astroloji, felsefe gibi evreni anlamaya yönelik konular ilginizi daha çok çekebilir.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu değişimleri yaşayabilirsin. Gökyüzü etrafında olan bitene karşı daha duyarlı ve savunmasız olabileceğini vurguluyor. Gezegenlerin seyri arkadaşlarınla organizasyonlar, seyahatler planlaman için ihtiyacın olan desteği sana verecek. Eğer bugün mecburi gerçekleştireceğin bir buluşma varsa iptal olması söz konusu olabilir. Evliysen eşinin ailesiyle arandaki gerginlik karşılıklı anlayışla ortadan kalkabilir. Fakat bu duygu değişimlerinin seni aşağı çekmesine izin vermemelisin. Ortayı bulduğunda kendini daha hissedeceksin. İç dünyanın zenginliği, seni başka alanlarda beslese de, duygusallıktan uzaklaşman senin iyi daha iyi olacak.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla tanışabilir ve hayatınızı yönlendirebilecek kararlar alabilirsiniz. Bugün sosyal çevrenizin yardımı ile özel yaşamda çözemediğiniz bir sorunun üstesinden gelmeniz mümkün.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabah saatleri olaylara karşı iyimser tutumunuzu sürdürebileceksiniz. Ortaklı para durumlarında yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yazılı iletişiminizin bol olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızdaki olaylara karşı dayanıklılık göstereceğiniz zamanlar var.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun yolculuklar gündeminize gelebilir ve bu size iyi gelebilir. İçinde bulunduğunuz realiteden uzaklaşmak hayatınıza dışardan bakma fırsatı vererek sizi olgunlaştırabilir

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; yaşam kaliteni yükseltmek için finansal kaynaklarını gözden geçirip, yeni arayışlar içeresine olabilirsin.  Özellikle gayrimenkullerle ya da başkalarıyla ortak olduğun gelirle ilgili gelişme bayram sürprizi olarak gerçekleşebilir. Ancak değerlendirmeni yargı gücüne ve mantığa dayanarak yapmalısın. Yaratıcılığını kullanabileceğin bir gün.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manevi ilgi ve inançlar bugün odak noktanız olabilir, özellikle de çocuk sahibiyseniz. Yaşlarının üzerinde bir olgunlukla size yaklaştıklarını görebilirsiniz. Paylaşmalarına olanak sağlayın.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Yengeç burcuna yerleşen Merkür, sizi ailenizle beraber bol bol seyahate çıkartacak. Yurt dışında kurduğunuz ilişkilerle mutlu olursunuz. Akademik konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde karşınızdaki insan sonsuz güveninizi kazanabilir. Yurt dışına yatırım yapmak akıllıca bir fikir olabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>