Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişinin ilgi alanlarına bakmak ve bu konular hakkında bir şeyler öğrenmek aranızda daha güzel bir etkinin oluşmasını sağlayabilir. Bu kişi ile konuşabileceğin ortak konuları artırmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Maddi konularda daha farklı düşüncelerin olabilir bugün. Yeni fikirler üretmek, farklıalanlarına yönelmek isteyebilirsin. Ancak parasal konularda çok korumacı davranmamalısın bugün. Her şeyi yoluna koymak senin görevin olmayabilir.

Bugün egzersiz konularına daha fazla özen göstermelisin. Her zamankinden daha fazla hareket etmen gerekebilir. Enerjini yükseltmek için konfor alanından çıkmalı ve daha fazla hareket etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halletmen gereken mevzulara kolay bir şekilde odaklanabileceksin. Güne erken başlamak ve sorumluluklarını erken bir saatte yerine getirmek gününü daha rahat kontrol etmeni sağlayacak.

4 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burcu, bir dönemin veya durumun sonuna geliyorsun. Ruhsal dönüşüm ve hayata devam etme zamanı. Kullanmadığın enerjileri bırak ve kapanmışlık yanılgısına düşme. Bugün sakin ol.

4 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde ateş burcunda Dolunay yaşanacak. Fazlasıyla dalgın olma sorumluluklarını tam kapasiteyle yerine getirmeni zorlaştırıyor. Maddi konuların seni esir aldığını düşünebilirsin. Yarım bıraktığın işler tekrar gündemini meşgul edecek. Olmaz dediğin ne varsa tekrar düşünmen gerekiyor.

4 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir istediğiniz, hazırlandığınız bir etkinlik ya da çalışma varsa detayları hızlandırabilirsiniz. Erteleme huyunuz olmadığını düşünseniz de kendinizi ertelediğinizi fark edebilirsiniz. Farkındalıklarınızı unutmamak adına bunları gerçek ve somut sonuçlar haline getirmelisiniz.

4 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay bir kimileriniz ve harcamalarınız konusunda bir değerlendirme yapmanız gerektiğini gösteriyor. Ortak kazançlar üzerinde de durabilirsiniz.

4 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçen aşkla alakalı niyetlerin gerçek olacağı zaman dilimindesiniz. Ne dilediğinize dikkat etmeniz gerekecek çünkü enerjisel kapılar sizler için çok açık olacak.

4 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sınırları genel olarak daha da zorlamak isteyebilirsin. Sahip olduğun gerçek gücü görmek için sınırların ötesine geçmek isteyeceksin çünkü. Hem fiziksel hem de duygusal olarak gelişme imkanı yakalaman olası bugün.

4 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı noktalarda sorumluluklar size daha ağır gelebilir. Gün, motivasyon kaynağınızı sorgulamanıza neden olabilecek bazı aksilikleri içerebilir. Bir sorunun sizi hazırlıksız yakalaması, sizi tamamen durduramasa da sizi yavaşlatması mümkündür. Düzeltilecek veya detaylandırılacak şeyler arayın. Daha derin bir şekilde işe gömülmeden önce her şeyin yolunda olduğundan emin olmak iyi bir fikir olabilir. Eleştiri can sıkıcı olabilir ancak sonuçta size yardımcı olabilir. Doğru ve iyi niyetli bir yerden geldiğinden emin olduğunuz sürece onlara kulak verin. Gün, duyularınızı harekete geçirir ve her şeyi üstlenebileceğinizi hissetmenizi sağlar.

4 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güveniyor olmanız, çevrenizde de olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır dememelisiniz.

4 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

4 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aşk, flört, çocuk, tatil, borsa konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

4 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve kavrayıcı zekanızı ön plana çıkarmasını iyi bildiğiniz için, bugün de orijinal yönlerinizle arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde bulunduğunuz dostlarınız arasında duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

4 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 41' 34" R
Ay
Akrep
09° 14' 05" R
Merkür
Koç
16° 02' 08"
Venüs
Koç
23° 44' 03"
Mars
Balık
25° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 00' 48"
Neptün
Balık
28° 43' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 20"
Lilith
Başak
22° 41' 01"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>