Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İhtiyaçlarını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Yeni bir ilişki için kendini hazır hissediyorsan sosyalleşme imkanlarını değerlendirmek için daha çok zaman harcamalısın. Yeni insanlarla tanıştıkça olası bir ilişki için şansının yükseldiğini göreceksin.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra insanları yaptığınız işle ilgili ikna etmeye çalışacaksınız. Ancak aldığınız sonuç yorgunluklarınızı unutturacak

Maddi olarak verimli bir döneme gireceksin. İşlerinin her zamankinden daha çok kar getirdiğin görmek yeni yatırımlara yönelmene yardımcı olacak. Güvendiğin insanlarla beraber yeni işler üzerinde konuşmak iyi olabilir.

Gün içindeki aktivitelerinin seni gereksiz yere yormasına izin vermemelisin. Bulduğun fırsatları dinlenmek için değerlendirmek kendini daha iyi hissetmek için önemli olacak. Bol su içmeyi ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini duygusal olarak hassas hissedebilirsin. Vereceğin tepkilerin seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Duygularını kontrol ettikçe karşılaşacağın zorlukları aşmak senin için daha mümkün olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiğiniz birinin ne yaptığı konusunda çekinceleriniz olabilir ama eğer akıllıysanız dilinizi ısırır ve düşüncelerinizi kendinize saklarsınız. Kendi işlerine karıştığınız için size teşekkür etmeyecekler ve hatta önerdiğiniz şeyin tersini bile yapabilirler.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde son zamanlarda artan bir huzursuzluk varsa, bunun geçici bir durum olduğunu aklından çıkarma. Hayatın yükü, yorgunluğu hem eşini hem de seni yoruyor olabilir. Zor günlerden geçerken birbirinize olacağınız destek aranızdaki bağı güçlü kılacak. İhtiyaçlarını uzun uzadıya düşünerek kendine yeni bir yol çizmeye karar vereceksin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda aldığınız yaraları sarmak isteyebilirsiniz. Bunun için karşınızdaki kişiden bir adım beklemek yerine ilk adımı siz kendinize atmalısınız. Kendinize, sevginize ve ilgi alanlarınıza olan saygının altını çizmeniz gerekebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili konularınız bugün gündeminizi oluşturabilir. Açığa çıkan sabırsızlık duygusuyla, fevri hareketlerde bulunabilirsiniz. Bu ilişkilerinizde huzursuzluğa neden olabilir. Gün boyu tepkilerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. İş hayatınızdaki mücadeleci tutumunuz sizi yorabilir. Cesaretli davranışlarınız sayesinde güzel sonuçlar elde edersiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz olumsuzluklar, hayal kurmanıza engel teşkil etti. Bu sizde enerjiyi düşürdüğü için gerçek isteklerinizi keşfetmek için kendinize şans...

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek senin için önemli olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla birlikte zaman geçirmek kendini daha iyi hissetmene sebep olacak. Geçmiş hakkında konuşmak hoşuna gidecek.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinize yakın bir şey göstermek şu anda biraz korkutucu olabilir. Belki de daha önce yaşadığınız hayal kırıklığı yaratan deneyimler nedeniyle, sert bir şekilde yargılanacağınızdan endişelenebilirsiniz. Aradığınız şekilde zamanın değişip değişmediğini söylemek muhtemelen zor, ancak küçükten başlayarak suları test edebilirsiniz. Destekleyici olacağından şüphelendiğiniz birini bulun ve onlara açık olun - onların yardımıyla daha ileri gidebilirsiniz!

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, çevresel ilişkilerinizde zincirleme yapılanmalar söz konusu. Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkilerken; arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle tanınıyor; yaratıcılığına en çok başvurulan kişi oluyorsunuz.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, çocuk, tatil konuları gündeminize gelebilir. Güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partner ya da ortakla beraber güzel zaman geçirebilirsiniz. Tatil, borsa, çocuk ve aşk konusunda şanslısınız. Harcamalara dikkat etmelisiniz. Güçlü kararlar alabilir, önemli imzalar atabilirsiniz. Güçlü kişilerin desteği sizinle olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Fakat zaman size yanlışı gösterecek. İlişkinizi tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Unutmayın, yeni bir ilişki için eskinin tamamen bitmesi gerekli. Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz. İş yerindeki arkadaşlarınızla ortak projelere yönelmek için pek de iyi bir zaman değil; çünkü ılımlı ve anlaşmacı bir tutum izlemekte zorlanmanız olası. Mali durumunuzda beklemediğiniz sürpriz gelişmeler gündemde. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir.

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 47"
Ay
Akrep
25° 39' 58"
Merkür
Koç
26° 29' 50"
Venüs
Balık
21° 44' 02"
Mars
Balık
05° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 58"
Satürn
Balık
13° 18' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 60"
Neptün
Balık
27° 48' 45"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 58"
Lilith
Başak
19° 48' 29"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>