Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gözlem Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla küçük anlaşmazlıklar yaşaman mümkün bugün. Bunlardan rahatsız olmak yerine sorunları çözmek için uğraşman daha iyi olacak o yüzden. Birlikte geçirdiğiniz zamanı nasıl değerlendireceğiniz tamamen size kalabilir.

Kişiliğinizin maskülen ve feminen tarafları bugün çok iyi çalışıyor olmalı. Önemli olan enerjinin hareket etmesini sağlamaktır. Herhangi bir sorun üzerinde durmaya çalışmayın. Başkalarının endişelerini yatıştırmak için kelimelerinizi ve içgüdüsel besleyici yeteneklerinizi kullanın. İçinizdeki enerjiyi ve hassasiyeti dışarıya doğru yönlendirin. İçsel gücünüz en değerli kaynaklarınızdan biridir.

Birçok insanın bir araya geldiği bir ortamda çalışman gerekebilir bugün. Bu ortamda sorumluluk almak senin için daha iyi olacak o yüzden. Kendine güvenip iç sesine karşı çıkmamak da iyi sonuçlar verebilir.

Karamsarlıktan uzak durmak senin için çok önemli olabilir bugün. Egzersizi artırmak dikkatini dağıtmana, karamsarlıktan uzaklaşmana yardımcı olacak o yüzden. Yemek konusunda da seçimlerinde daha dikkatli olman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya planlı programlı girişmek daha iyi olabilir. Ne yapacağını, neyi ne kadar harcayacağını önden görmek sana bir esneklik payı bırakabilir. Maddi açıdan kendi elini daha da kuvvetlendirebilirsin.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün zihninizin en uzak noktalarına kadar uzanmaya deneyin. Yaratıcı bir alanda büyük adımlar atabileceğiniz inanılmaz bir fırsat önünüzde açılıyor. Müziği takip edin. Bir enstrüman alın, bir online müzik mağazasına göz atın veya en sevdiğiniz çalma listesini dinleyin. İçerideki sanatçının uyanmasına izin verin. Bir hedef belirleyin ve ona ulaşana kadar durmayın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilere dair çeşitli sorgulamalar içerisinde olabilirsin. Kimin iyi niyetli, kimin kötü niyetli olduğunu anlamak için bir süre gözlem yapacaksın. Eğer kendi işini kurmak istiyorsan, düşündüğünden fazla tutan harcamaların gözünü korkutabilir. Eğer çalışan bir Akrep burcuysan, bulunduğun konumdan çok daha iyi birteklifi kapını çalabilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Banka işleri ve parasal konulara zaman ayırabilirsiniz. Sıkıştığınızı düşündüğünüz noktalarda, hızlı çözümler sizi kısa vadede rahatlatabilir. Ancak devamlılığını sağlamak için bu çözümleri geliştirmeyi denemelisiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili yeni fikirler ve düşünceler içindesiniz. Arkadaşların ya da dostların desteği ile kendinizi daha rahat hissedebilir, özellikle yatırım planlarınıza yönelik yeni adımlar atabilirsiniz. Sosyal dayanışmanın ön planda olacağı bugünü verimli geçirmek ve işleri organize etmek yararınıza olacaktır. Yakınlarla ilişkilerin getirdiği sorumluluklar karşısında esnek planlar yapmaya çalışın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında yaratıcılığınızı ön planda tutarak olayları hedeflediğiniz konuma getirebilirsiniz. Çözümü sunan kişi olmanız kapılar açabilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, olayları istediğiniz veya olmasını istediğiniz gibi değil, oldukları gibi görmenize yardımcı olur. Duygusal bir güç hissi sizi cesaretlendirmeye yardımcı olur. Yüzeyin altında veya gözden gizlenmiş olana karşı bir çekicilik vardır ve bir şeyleri çözmeye veya bir gizemi çözmeye çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Bir ikilem çözülebilir veya kendi kendine çözülüyor gibi görünebilir. Bu durum, duygusal, mahrem veya ailevi bir konu hakkında netlik kazanmak için oldukça yararlı olacaktır.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkı kısa ömürlü ve yüzeysel bir şekilde geçirme eğilimleriniz var. Partnerinize karşı bu şekilde davranırsanız başınıza her gün dert olabilir. Çünkü, bu konuları kabullenemeyen yapısıyla, intikam için her şeyi yaptırır.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz ama maddi harcamalarınız artabilir. Ayrıca finansal açıdan şanslarınız var. Doğru değerlendirmeye çalışırsanız karlı çıkabilirsiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız.

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 57" R
Ay
Yay
00° 48' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 45"
Venüs
Koç
25° 52' 27"
Mars
Balık
26° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 24"
Satürn
Balık
16° 11' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 20"
Lilith
Başak
22° 52' 35"
True Node
Koç
15° 33' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>