Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vereceği şeklindeki uyarılar sizi pek ilgilendirmiyor. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir.

İş konularında yetki paylaşımının, işe hakimiyetle bir denge içinde olmasını savunuyorsunuz. Becerileriniz, geçmiş günlerdeki sıkıntıları yaşamayacağınız yeni fırsatlar vermeye elverişli.

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayalı. Ortalamanın altına düşmeyen geliriniz, daha çoğuna ulaşma çabalarınızın önünde bir engel gibi durmuyor.

İş konulu yeni tanışmalarda kendinizi iyi ifade etmeniz gereken günlerdesiniz. Birtakım yeni ilişkiler, çalışma yaşamınızda değişik hatlar çizmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dingin geçirme kararlılığınız, kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınma isteği doğuracak. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Yine de böyle dostlukları korumak adına verdiğiniz ödünler, biraz fazla olabilir. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Yengeç burcunda hareket ediyor. Ay'ın Uranüs ile kurduğu olumlu kontak sayesinde umutlarınızı gerçek yapan sürpriz durumlar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınız da gündemde olabilir. Akşama doğru ilerlerken Ay ve Mars kavuşumunun etkileriyle özellikle yolculuklarınızda riskli hareketlerden kaçının. Astroloji, felsefe gibi konulara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Spor için ideal bir zaman dilimindesiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbinin sesini dinliyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Bugün kalbinden gelen sesler eşliğinde konuşacaksın. Mantığın ikinci planda… Abartıdan uzak diyaloglar kurman ve karşındaki insanı can kulağı ile dinlemen; arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla aranı sıcak hale getirebilir. Beklenmedik olaylardan bir süreliğine uzakta durman sana iyi gelecektir. İlişkin varsa veya evliysen, değer verdiğin kişinin kariyeri ile ilgili yaşanacak gelişmeye çok sevineceksin. Akşam saatlerinde maneviyatın daha çok ön plana çıkacak. Bu anlamda farklı yerleri gezebilir, bilgi dağarcığını genişletecek kitaplar okuyabilirsin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yeni giren insanlar sayesinde yeni düşünceler edinebilir ve onların fikirleri doğrultusunda geleceğinize yön verebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akademik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıcı enerjiler sayesinde tüm gün işlerinizin kolayca ilerleyebilir. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yaptığınız planlarda erteleme olabilir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla düşünerek veya geçmişi kurcalayıp çift dikiş yaparak elde edeceğiniz en iyi şey yine kendinize açacağınız bir yara olacak. Bazen kendi kendinizi üzme konusunda çok ısrarcı oluyorsunuz. Umursamamak, görmezden gelmek ve sınırsız davranmak şu ara size en iyi gelecek şey.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; geleceğe dair planlarında yenilikçi davranabilir, sorunların için daha sezgisel ve yaratıcı çözümler üretebilirsin. Öğle saatlerinde kendini göstermek için elinden geleni yapabilir, liderliği ele almaya çalışabilir ve zorlu görevleri başarıyla yerine getirebilirsin. Evine ve ailene dair sorunların gündemine dikkat etmelisin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz için harcadığınız zamanla keyfiniz için harcadığınız zaman arasında bir denge yaratmanız gerekebilir. Kariyeriniz ve başarınız için çalışırken özel yaşamınızdan çok fedakârlık yapıyorsunuz gibi görünüyor. Gerçekten değiyor mu?

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken seyahate çıkabilir, uzaktaki dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Deniz kenarındaki yerlerde vakit geçirebilirsiniz. Yabancılar, yurt dışındakilerle irtibata geçmek gündeme gelebilir. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Bir yabancıyla aranızda duygusal ilişki yaşanabilir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 36" R
Ay
Oğlak
12° 05' 52"
Merkür
Koç
16° 33' 41"
Venüs
Koç
29° 47' 47"
Mars
Balık
28° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 46"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>