Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Hoşlandığın insanla aklındaki konuşmayı yapamamak canını sıkmasın. Eline başka fırsatlar da geçecektir. İlerideki imkanları iyi değerlendirmek için daha dikkatli olmak ilişki konusundaki şansını yükseltecek.

Bunları sağlam dayanaklarla geliştirmek isteyeceksiniz. Referansınız zengin. Atmayı düşündüğünüz adımların önü açık. İş yaşamınızda özgün düşünceleriniz ve size yakın kişilerin umut bağladığı cesaretiniz var.

Mevcut işinin ilerleyişi konusunda daha kararlı olman gerekebilir. Bu kararlılık ileride daha güzel sonuçlarla karşılaşmana yardımcı olacak. Gelirindeki olası artış sürpriz olmayacak.

Sağlığını koruma konusunda daha dikkatli davranmalısın. Rutin kontrolleri aksatmamak senin için önemli olacak. Uzmanların tavsiyelerini dikkate alıp hayatına devam etmek ister istemez daha sağlıklı olmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir ertelediğin işlerle ilgilenmek için gereken zamanı yaratmak mümkün olacak. İşlerini hallettikçe sana kalan zamanın arttığını görmek gelecek ile ilgili daha çok plan yapmana imkan verecek.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 12 ay boyunca ne yapmak istediğinizi önceden planlayıp ciddi bir şekilde düşündükten sonra, bugün ve hafta sonu olanlar, şüphesiz doğru seçimleri yaptığınıza dair size güvence verecektir. Her şey yolunda ve her dakika daha iyiye gidiyor!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün inişli çıkışlı duygular yaşayacağın bir gündesin. Harcamalarına yönelik yeni kararlar almanı sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsin. İş yoğunluğun artmış olsa da günü oldukça kolay atlatacağını fark edeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin eleştirileri aranızda gerginlik yaratabilir. Kendine karşı korumacı oluşun, seni fazlasıyla savunmacı yapabilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeylerin sizin hayal ettiğiniz gibi olmaması öfke ya da yenilmişlik hissi doğurmaz. Hissettiğiniz şey bu ise sorumluluğunuz olmayan ama aklınızda yer edinen konuları silmelisiniz. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmalısınız.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmakla birlikte, pek çok işle uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirebilecek fırsatlar içindesiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç sesinizi dinleyerek hareket etmeli ve kendinizi istemediğiniz ortam ya da durumlara maruz bırakmaktan kaçınmalısınız. İçselleşmek için uygun bir...

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun sürecek bir gezi hakkında hazırlık yapabilirsin. Gezilecek yerler, ziyaret edilecek mekanlar hakkında uzun bir düzenleme yapmak isteyeceksin. Yanında sevdiğin insanların olması senin için daha önemli olacak. Eğlenceli etkinlikler için uğraşmak iyi gelecek.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda yaptığınız bazı değişiklikleri tanıtmak için yumuşak bir dokunuş kullanılabilir. Kişisel gelişiminizle ilgili yoğun hisleriniz olabilir ve bu, başkalarına bundan bahsetmenize engel olabilir. Bununla birlikte, belki de artık içsel olarak neyin çiğnenmesi gerektiğini ve hayatınızdaki insanların bilmesi için neyin yararlı olacağını ayırt etmek için yeterince güvenli bir yerdesiniz. Düşünceli bir açıklama, ilişkilerinizi iyi bir şekilde değiştirebilir, bu yüzden açılmayı düşünün!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Mesleki anlamda kendinize disiplin kazandırma çabası içindesiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, gündelik hayat, yanınızda çalışanlarla ilgilenebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ve sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz konular gündeminize gelebilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı sabırsız olabileceğiniz bugün, beklentilerinizin karşılanmadığını düşünebilirsiniz. Olayları kontrol etmeye çalışmak yerine serbest bırakmaya çalışın. Bir konudaarkadaşlarınızdan hiç beklemediğiniz tepkiler almanız mümkün. Planlı ve programlı hareket ettiğiniz takdirde yaşayacağınız problemleri en aza indirmiş olursunuz. Hesapta olmayan bir harcama gündeme gelebilir. Küçük harcamalar bile bütçenizi etkilemeye başladı! Size endişe veren sağlık probleminiz için doktora gidin.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 38" R
Ay
Akrep
28° 48' 17"
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
25° 40' 38"
Mars
Balık
26° 23' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 11"
Satürn
Balık
16° 11' 06"
Uranüs
Boğa
22° 06' 07"
Neptün
Balık
28° 46' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 47"
Lilith
Başak
22° 51' 31"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>