Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sevinç Çığlıkları Atabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 10%

Bugün biri sizi çok etkilemiş olabilir. Sevdiğiniz bir kişi sizinle özel bir şey paylaşabilir. O kişiye karşı eşsiz bir yakınlık hissi hissedebilir, ruh eşiniz olduğunu anlayabilirsiniz. Ruh eşleri bize bir şeyler öğretmek ve bize ilham vermek için hayatımıza gelirler. Bizi daha derinden bakmaya teşvik ederler. Ruhsal yönünüz artabilir, bu yüzden eğer isterseniz zamanınızı meditasyon yaparak veya dua ederek geçirebilirsiniz.

Bugün fiziksel olmak için harika bir gün. Eğer normalde bütün gün ofiste sıkışıp kalıyorsanız, biraz egzersiz yapmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güzel bir egzersiz için spor salonuna gitmekten keyif alacaksınız. Ya da akşam uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarak keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzla bağ kurmak ve onun mesajlarını dinlemek için kendinize zaman ayırın. Ofisten çıkamayacak olursanız, basit yoga hareketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Biraz fazla hassas ve gerginsin. Gezegenler seni huzursuzluğa sürüklüyor. Pozitif davranışlar benimsemek için ne gerekiyorsa yap. Meditasyon sana iyi gelebilir. Uzun bir yürüyüşe de çıkabilirsin. Modunu yükseltecek şeylerle ve insanlarla kendini çevrele. Ayrıca ilham verici müzikler de seni kendine getirebilir.Bugün sizi güzellikler çekebilir. Sanatçı yönünüzün güçlü olması muhtemel. Biraz daha ilham almak için bir sanat müzesini ya da galeriyi ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Ya da bir şehri gezmenin keyfini sürebilir ve binaların mimarisine hayran kalabilirsiniz. Bazı favori müziklerinizi dinlemekten de keyif alabilirsiniz. İnsanlığın en güzel eserlerinden bazılarının güzelliğine şahit olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birine felsefi tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Derin düşüncelerin insanısınız ve bazen başkalarının göremediği örüntülerin farkına varabiliyorsunuz. Bir arkadaşınız bir zorlukla baş etmeye çalışıyor olabilir ve siz de ona durumla ilgili faydalı görüşler bildirebilirsiniz. Bu durumun sizin hayatınızdaki bir dönemle benzer özellikler gösteriyor olabilir. Yardımı dokunacağını düşündüğünüz kişisel deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal olarak hassas bir dönemden geçiyor olabilir ilişkinizin tatmin edici olmadığını düşünebilirsiniz. Düşüncelerinizi belki de partnerinizle paylaşmak zihninizdeki soru işaretlerine cevap olabilir. Sonuç her ne olursa olsun rahatlamış hissedeceksiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkandan konuştuğunu düşündüğüm ve kendine yakın hissettiğin fakat uzakta olan arkadaşların ile yol ayrılıkları yaşayabilirsin. Eğer evli bir akrep burcuysan eski tutkunu yakalamak adına eşin ile romantik bir akşam yemeği hazırlayabilirsin. Mücadelesini verdiğin bazı parasal konulardan gelen haberler, sevinç çığlıkları atmana sebep olabilir.

5 Nisan 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz işlerinize yeni çözümler getirebilirsiniz. Çalışkan yapınızı umutsuzlukla köreltmemelisiniz. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

5 Nisan 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işle ilgili yapılabilecek şeyler üzerinde durabilirsiniz. Eksik gördüğünüz şeyler üzerine odaklanabilirsiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin belirgin yükselişi çevrenizdeki çekimi arttırarak yeni dostluklar ve ortamlar yaratmanıza vesile olabilir. Bugünlerde sözlü münakaşadan sakının.

5 Nisan 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgilinizle yaptığınız tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor. İşinize konsantre olunca iyi çalışıyorsunuz, ama ufak sorunları büyütmeniz ve üzerinde durmanız, sonuca ulaşmanızı geciktiriyor. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Çevrenizdekiler bu huyunuzdan çok şikayetçi.

5 Nisan 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cesur kararlar alma konusunda biraz endişelisiniz. Aşk hayatınızda olan değişikliklerin işinizi ve aile hayatınızı da olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsunuz ancak bu kararı çok yakın bir zamanda almanız gerekecek.

5 Nisan 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ediyor. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün olacak.Kişisel hedefleriniz üzerine kafa yorabilir, amaçlarınızı netleştirebilirsiniz. Ay ile Uranüs arasındaki destekleyici açı aşk hayatında sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

5 Nisan 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek pek bir değişiklik yok. Temkinli olmanızda fayda var.

5 Nisan 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal yönden oldukça aktif bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak amaçlar ve hedefler için konuşabilir, kafa yorabilirsiniz. Geleceğe daha olumlu bakabilir, vizyoner ve yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebilirsiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; geleceğe dair hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyebilirsin; ancak nereden başlayacağını bilemeyebilirsin. Yakın ilişki içinde olduğun kişiler farkındalık yaşamanı sağlayacağından gün içinde harekete geçebilirsin. Arkadaşların ya da sosyal çevren için fayda sağlayacak bir şeyler yapmak isteyebilirsin.

5 Nisan 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 32" R
Ay
Balık
14° 44' 15"
Merkür
Koç
18° 39' 32"
Venüs
Boğa
05° 20' 16"
Mars
Koç
02° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 50"
Satürn
Balık
16° 52' 45"
Uranüs
Boğa
22° 32' 57"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 21"
Lilith
Başak
23° 43' 42"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>