Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz. Büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları iyi alışkanlıklar haline getiremiyor.

İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde birtakım serzenişleriniz olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız.

Maddi sıkıntısı olan dostlarınız için sağlam bir güvencesiniz. Buna karşın son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokmuş gibi. Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir.

Bu aralar bir karar vermeniz gerekiyor. Bu kararın sonucu size olumsuz puanlar yazabilir. Doğru karar, bazı şartlanmışlıklardan kurtulabilmenize bağlı görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde topluca sorun yaşadığınız biri, bugün enteresan gelişmelerle değişik tavırlar içine girebilir. Bazı yeni tanışmaların kalıcı dostluklara dönüşmesi mümkün. Kalabalık içinde hissettiğiniz yalnızlıkları terk edebilirsiniz. Akraba ilişkilerinde mutlu haberler ve bu haberle uzun yolculuklar söz konusu.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne sakin bir enerjiyle başlıyorsunuz. Daha çok evinize ve yakınlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Evinizde daha önce denemediğiniz marjinal değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Günün başlangıcında saat 00:03'te 15 derece Kova burcunda yeniay meydana geliyor. Bununla birlikte ailecek sevineceğiniz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yeni bir eve geçme fikri oluşabilir. Bu yeniayda bazılarınız ailenize bağlı yaşamak istemeyebilir. Bunun için onlarla konuşma yapmayı düşünebilirsiniz. Daha özgür kalacağınız bir şekilde hayatınıza devam etmek istediğinizi açıklayabilirsiniz. Aileye yeni birinin katılacağı müjdesini alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç sesine kulak vereceksin!Sevmediğin hiçbir şey için kendini zorlamaman bazen sorumlu olduğun konuları atlamana neden olabilir. Hesap sorulmasını istemiyorsan, bugün elindeki işleri bitirmelisin. Hiç kimseye ödün vermek istemiyor ve kendi bildiğin yolda güvenle ilerlemek istiyorsun. Bulunacağın ortamlarda konuşmaların ile dikkatli olmalısın, fikirlerini dayatmak isteyebilirsin. Rüzgâra kapılmak ile yelkenliye yönetmek aynı şey değil. Bazı şeyleri tercih etmen her şeyin mükemmel olacağı anlamına gelmiyor. Ancak iç sesin sana güzel şeyler fısıldayacak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, birlikteliğini evlilikle taçlandırmak isteyeceksin. Akşam saatlerinde dolabını toparlaman epey vaktini alacak. Yorgunluktan dolayı erkenden uyuyabilirsin.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle ilgili var olan sorunları yeniden gözden geçirmek adına önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizden yana beklentileriniz hoşgörülü bir şekilde karşılanabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve dair konularda doğru kararlara alabileceğiniz bir gündesiniz. Güven aradığınız durumlar söz konusu olabilir. Sosyal konular ön plana çıkabilir Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Gün içinde ilişkilerde kopmalar yaşanabilir. İç sesinizi dinlemeniz gereken durumlar yaşanabilir. Arkadaşlarınızdan destek almak isteyebilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticaret ile uğraşan Akrep burcu üyelerinin bereketi artabilir ve bu durum keyfinizi yerine getirecek.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay, Merkür Güneş kavuşumunu tetikleyerek ailevi konularda,yaşantınızda hassasiyetleri açığa çıkarıyor. Yeni alan lar yaratmak, toplumsal faliyetlere katılmak için bırakılması gereken konular önünüze düşebilir.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cesaretle öne atılmak istediğiniz kararlarınızı sanki biri durdurmak istiyor gibi hissedebilirsiniz. Zorlukların her türlüsüyle baş etmek için yeterince enerjiniz var. Sabreden derviş muradına ermiş sözünü kulağınıza küpe ederseniz kazançlı çıkarsınız.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizde yaşadıklarınız, dış dünyadaki yaşamınıza da doğrudan müdahalelerde bulunabilir. Önyargılarınız ve duygusal tepkileriniz güçlenirken, takıntılarınız da tekrar su yüzüne çıkabilir. İç dünyanızda sahip olduğunuz şeylerden sadece sezgileri kullanın ve aklınızı da ikinci plana atmayın.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>