Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla birlikte gelecek ile ilgili planlar yapmak isteyebilirsin bugün. Fikir ayrılıkları yaşamanız olası ancak bunları negatif görmemek sana bağlı olacak. Bazı şeyleri çeşitlendirmek bu fikir farklılıkları ile daha kolay bir hale gelebilir.

İşyerinizde yaşanan uzlaşmazlıklardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Yardımcı, kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz.

İş konularında etrafındaki insanlardan bağımsız olmak sana yarayabilir. Ancak kendi başardıklarının göz ardı edildiğini düşünmek gereksiz bir konu olacak. Kendine ve emeklerine güvenmen, işinin arkasında durman gerekecek.

Depresyondan korunmak için olumsuz düşüncelerden uzak durmak isteyebilirsin bugün. Gün içinde olumlu kalmaya çalışmak senin için daha iyi olacak çünkü. Aşık havada yürüyüşe çıkmak, egzersiz programına sadık kalmak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların seni dinlememesi canını sıkabilir biraz. İnsanların tepkilerini kişisel almaman gerekecek ama. Herkesin kendi derdinin olduğunu bilmek seni insanları anlamaya daha çok yaklaştırabilir. Empati yapmaktan vazgeçmemelisin bugün.

5 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Size bir sonraki adımda ne yapacağınızı veya hangi yönde hareket edeceğinizi söylemenize gerek kalmayacak, içgüdüsel olarak doğru hareket tarzının ne olduğunu bileceksiniz. Başkalarına bunun neden böyle olduğunu söyleyemeyebilirsin ama hiçbir zaman açıklama yapan biri olmadın.

5 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Mars, burç değiştiriyor. Toprak burcuna taşınan Mars, yoğun temponun arasında nefes almanı sağlayacak. Biraz olsun rahatlamışken, geleceğe yönelik planlarını da gözden geçirecek ve adım adım ilerlemek isteyebilirsin. Fırtınalı günlerin geride kalacağını işaret edecek. Eğer yalnız bir Akrep burcuysan, yeni bir ilişkiye dair mesajlar alabilirsin.

5 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değerlendiremediğiniz fırsatlar kapınızı çalabilir, zamanında neden olmadığını daha iyi anlayabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler konusunda yanılgılarınızdan kurtuluyorsunuz. Hayatınızı ne yönde şekillendirmek istiyorsanız onlarla yüzleşeceğiniz bir gündesiniz. Dil çalışmaları, farklıkaynakları ve maddi getiri sağlayacak detayları düşünmek iyi bir fikir olabilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal hayatınızın daha canlanacağı bir gündesiniz. Pek çok konuda kontrolü ele almak isteyebilirsiniz. Başkalarını organize etmek, sorumluluk alınması gereken konuları çözüme ulaştırmak gerekebilir. Günün ilerleyen saatlerinde biraz kendinize dönük olabilirsiniz. İlişkilerde yaşanan engelleri büyütmeden akışta kalmalısınız. Duygusal açıdan yaşanan belirsizliklerin üzerine fazla gitmeyin.

5 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üşengeçlik yapınızda olmadığı için çevrenizdeki lider olabilir, herkesi yüreklendirerek onların da başarılı olmasına yardım edebilirsiniz. Kendinize de pay biçebilirsiniz

5 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

5 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesin çözüm bulmak pek olası olmasa da, zihinsel zorluklarla başa çıkmak için iyi bir gün olabilir. Düzenlemelerin veya yeni bir şeye alışmanın dikkatinizin çoğunu tüketebileceği bir gün. İletişim aksiliklerine yönelik bir eğilimin farkında olun, ancak bunların yeni kavrayışlara ve anlayışa yol açabileceğini göz önünde bulundurun. Son sözü söyleme arzusu güçlüdür ama muhtemelen kalp kırmaya değmez!

5 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Keskin zekanızın yardımıyla gizli olan şeyleri ortaya çıkarmada üstünüze yok. Daha sonra da olayı büyütmeyin. Tespit ettiğiniz konuyla ilgili olarak, almanız gereken bir önlem varsa, hiç kimsenin haberi olmadan gerekeni yapın.

5 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilgileniyorsunuz ama bazı hayal kırıklıkları gerçekleşebilir. Özellikle de borsa, aşk, çocuk konularında sorunlar yaşanabilir. Yakın çevrenizden ise güçlü destekler alabilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinçaltı potansiyeliniz gün geçtikçe yükseliyor. Bugün şartlar sizden yana olacak. İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir döneme girdiniz. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir.

5 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 57' 59" R
Ay
Başak
11° 19' 38"
Merkür
Koç
17° 27' 27"
Venüs
Koç
17° 45' 26"
Mars
Balık
21° 25' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 28"
Satürn
Balık
15° 34' 12"
Uranüs
Boğa
21° 44' 41"
Neptün
Balık
28° 33' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 27"
Lilith
Başak
22° 08' 46"
True Node
Koç
15° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>