Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu, ama kısa ömürlü oluyor. Biraz hercai imajınız, kalıcı beraberliklere fırsat tanımıyor. Ama bu fırsatlara istekli de görünmüyorsunuz.

İşinize verdiğiniz emeğin karşısında kronikleşmiş doyumsuzluklar, maddi yetersizlikler görünüyor. Bugünlerde yeni görüşmeler ve yeni umutlu arayışlar değişik sapmalar gösterebilir.

Eli açıklığınızı biraz kontrol altına almalısınız. Son zamanlardaki gelişmeler, sizi yeni programlar içine sokabilir. Kaynaklarınızı koruma altına alma çabalarınız, yeni ilişkileri getirecek.

Duygularınızda son zamanlardaki kararsızlığı daha pozitif yaklaşımlarla yok edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde biraz duygusalsınız. Eğri, doğru seçimlerinde ve ilişki konularında zaaflı değerlendirmelere açık duruyorsunuz. Bir konuyla ilgili olarak sizin dışınızda gelişen olayların etkisindesiniz. Bundan kurtulmanız, kendinizi korumanız gerekiyor. İlerleyen saatlerde müjdeli haberler söz konusu. Bu haberlerde geçmişteki doğru tespitlerinizi göreceksiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 02:58-05:01 saatleri arasında boşlukta olacak. 05:01 itibariyle Ay'ın Balık burcunda hareketine devam edeceği günün tamamında şansınız açılıyor. Haftanın en şanslı günlerinden birindesiniz. Daha önceden yolunda gitmeyen işleriniz bugün düzelmeye başlayabilir. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konuda hayırlı haber alabilirsiniz. Aşkta da şansınız açık, ayrıca Ay'ın gün içerisinde Venüs ile olan kontağı bugün duygusal hayatınızda güzel bir gün geçireceğinizi gösteriyor. Hoşlandığınız kişiden de size karşı aynı duyguları beslediğini görebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel huzuru yakalayacaksın!Bugün çalışma hayatına odaklanman gerekecek. Hayat sorumluluklarına karşı bir an önce harekete geçmen konusunda seni uyarıyor olabilir. Bazı konularda sorumluluk almak için çok istekli olmana rağmen yine de kafa karmaşıklığı ve enerjini tam olarak yansıtamamak baskı yaratabilir. Özel yaşantında karşı tarafın istekleri ön planda olacak, sen de beklentileri karşılamak için elinden geleni yapmak isteyebilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, bunun üçüncü kişilerden kaynaklandığını fark edebilirsin. Bu durum bir yandan keskin kararlar almanı sağlarken bir yandan da içsel huzuruna yeniden kavuşmanı sağlayacak. Kronik rahatsızlığın varsa, sağlığına daha çok dikkat etmelisin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve yakın çevrenizle aranızda var olan iletişimsel sorunların üstesinden gelmek için mücadele edebilirsiniz. Duygularınızı abartmadan tepkilerinizi ölçülü bir şekilde ortaya koymalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız kişilerle görüşmek ve zevk aldığınız şeyler için rahatça para harcayabilirsiniz. İlişkilerinizde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınız çoğalabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden sıkıntıya girebilirsiniz. Finansal konularınız hakkında düşünmek isteyebilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese ve tüm canlılara yardın etmek isteyebileceğiniz bir süreçtesiniz. Güzel duyarlılığınız için gurur duymalısınız.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğiniz konulara odaklanmak moralinizi yükseltirken kendinizi de daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Sanatsal, estetik yaklaşımlarınız güzel sonuçlar verirken yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi normale göre biraz daha güçsüz ve duygusal hissedebilirsiniz. Belki hissizleşmiş, hiçbir olaya tepkiniz kalmamış gibi de hissedebilirsiniz. Sanki kimse ile uğraşacak takatiniz kalmamış. İçinizde bir yerlerde hala savaşmayı bırakmadınız belki, ancak dışarıdan belli olacak kadar mücadele gücünüz kalmadı.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alkol tüketimine dikkat! Ayrıca her türlü keyif veren maddenin aşırı kullanımından kaçınmak gerekir. Böyle insanların da size fayda vermeyeceğini kabullenmelisiniz. Meditasyon yapmak, inançları sorgulamak, spiritüel grup çalışmalarına katılmak ve yalnızlığınızın keyfini çıkarmak için harika bir gün.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizin ve ev hayatınızın günün ana konusu haline gelmesi mümkündür. Gerekli olan bir tamirat, tadilat veya temizlik, mecburi bir bütçe düzenlemesi veya aileiçi ilişkilerde üzerine düşülmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Kararlılığınız, sorunların sizi zorlamasını engelleyecektir.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 10" R
Ay
Oğlak
13° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 36' 05"
Venüs
Koç
29° 57' 23"
Mars
Balık
29° 04' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 02"
Uranüs
Boğa
22° 17' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 39"
Lilith
Başak
23° 14' 38"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>