Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tempon Yoğun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla beraber hareketli bir gün geçirmek isteyebilirsin bugün. Değişik aktiviteler planlamak ve bunlar için zaman ayırmak birbirinize verdiğiniz değerin artmasına sebep olabilir. Aşka ve birbirinize zaman yaratabilirsiniz.

Bugünün ilerleyen saatlerinde önemli görüşmeler söz konusu. İnsan ilişkileriyle alakalı olarak bazı görüşleriniz istenebilir. Son zamanlardaki sıkıntılı halinizi üzerinizden atacaksınız

Programında ufak değişiklikler yapmak yeni fırsatlar için değerlendirme imkanları yaratabilir sana. Bu sayede ileride daha da değerlenecek işler için hamleler yapabilirsin hatta. Gelişmeye açık olman ve uzun vadeli düşünmen gerekecek.

Bugün içinden geldiği gibi davranmak isteyebilirsin. Dışarı çıkıp hava almak, kafana göre takılmak sana iyi gelebilir. Yediklerine dikkat etmen sindirimi zora sokmamanı sağlayabilir, buna odaklanman yeterli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çoğu şey için isteksiz hissetmen olası. Canlanmak için arkadaşlarından yardım isteyebilirsin o yüzden. Onlarla geçireceğin zaman kendini daha canlı hissetmene yardımcı olabilir, işlerin ile ilgilenmek için gereken enerjiyi toplayabilirsin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olumsuz duyguların önüne geçmeyi başaramazsanız 24 saat boyunca sizin enerjinizi düşürecek. Haklısınız ama yine de kızgınlığınızı bir kenara bırakın. Negatif duyguların sizi ele geçirmesine müsaade etmeyin. Dünyada yükselmek istiyorsanız, olumlu bir tutum şarttır.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde çalkantılı giden ilişkindeki problemleri geride bırakıyorsun. Bu sayede partnerinle aranızdaki uyumu yeniden artış gösterecek. Yorucu bir gün seni bekliyor. İş yerinde biriken işlerini bitirmek için yoğun bir tempoda çalışmak durumunda kalabilirsin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, alacaklarını toparlamak konusunda zorlanabilirsin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nereden nereye geldiğinizi düşüneceğiniz bir gün olabilir. Kişisel gelişiminize veağlarınıza katkısı bulunmayan her şeyden uzaklaşıyorsunuz. Bunu da, yeni bir “yapılacaklar listesi” ile mümkün hale getirebilirsiniz. Hakkınızı aramak, devletle ilgili konularla ilgilenmek vegörüşmeleri yapmak için ideal bir zamandasınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkiler veortamında sizi zorlayan temaları ele almanız gereken bir gündesiniz. Farklı deneyimler peşinde koşmak istersen, sorumlulukların getirdiği huzursuzluklar karamsarlık ve gerilim yaratabilir. İkili ilişkilerde geri planda kalmak ve üzerinde düşünmek için çaba göstermelisiniz. Ancak kulis yapmaktan kaçınmalı, acele karar vermemelisiniz. Sizin dışınızda gelişecek konuların üzerinde fazla durmayın.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kapanmamış konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi tekrar çemberinde hissedebilir farklı kişilerle de benzer deneyimler yaşadığınızı görebilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen biraz fazla düşünceli olabiliyorsunuz. Duygusallığa meyillisiniz ve olayları aşırı içselleştiriyorsunuz. Diğer insanlara karşı hassasiyetiniz baskın olmanızı zorlaştırıyor. Devreye girip girişken olmaktansa ipleri başkalarının eline veriyorsunuz. Bu eski alışkanlıkları değiştirmeye çalışın. Kendinizi daha öz güvenli ve yaratıcı bir şekilde ifade etme fırsatı önünüze seriliyor ve kuvvetle muhtemel bunun faydasını göreceksiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayalleriniz inançlarınızla çatışıyor olabilir ve muhtemelen birinin değişmesi gerekecek. Olumsuz şeylerin başkalarının başına geldiğinden daha fazla sizin başına geldiğine inanabilir ve sizin için büyük iyi şeylerin olmayacağından endişelenebilirsin. Bu olumsuz inanç, sizi hayallerinizi gerçekleştirmekten ve yolunuzu nasıl ileriye taşıyacağınızı anlamaktan alıkoyuyor olabilir. Kötü gideceğine inanıyorsanız, kötü gitme olasılığı çok daha yüksektir. Hayal kırıklığına uğrama korkusunun umudunuzu öldürmesine izin vermeyin!

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onu yargılamadan dinlemelisiniz. Sorunlarını sizinle paylaşmaya cesareti yok. Haklı olduğunu duymak istiyor. Yanlış anlaşılmalar yüzünden kırılgan oldunuz. Çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Kilonuza dikkat edin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak kendinizi kapatabilirsiniz. Yalnız kalmak ve ruhsal olarak kendinizi şifalandırmak isteyebilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları size çok iyi gelebilir. Psikolojik bazı süreçlerden dolayı fiziksel rahatsızlarınız artabilir. Yurt dışı, eğitim, uzak akraba yada hukuk konularında iletişim sorunları ya da anlaşmazlıklar yaşanabilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç. Başlattığınız çalışmalardan gerekli performansı sağlamak için, önem vermeniz gereken birçok detay var. Öncelikle sabırlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız. İletişim konusunda başarınız güçlenecektir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 34" R
Ay
Yay
04° 24' 52"
Merkür
Koç
16° 00' 48"
Venüs
Koç
26° 13' 30"
Mars
Balık
26° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 13' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 18"
Lilith
Başak
22° 54' 28"
True Node
Koç
15° 32' 20"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>