Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

Sizin ilişkisinde hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

Bu sıralar para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Eğlencenize, hobilerinize ayırdığınız harcamalar, yakın çevrenizde istemeyeceğiniz biçimde tartışılabilir.

Ayrıntı gibi görmek istediğiniz konulara bugünlerde önem vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir kendinize zaman ayıramayışınız belli yorgunluklarınızın nedeni. Bugünler, kendinize yönelteceğiniz ilgiye çok uygun olabilir. Birkaç konuda ikilimler içindesiniz. Aldığınız çok çeşitli öneriler var. Bu konularda biraz ivedilik gerekebilir. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz bir alışkanlığa dönüşmüş gibi.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Balık burcunda ilerleyen Ay, duygularınızın ağır bastığı bir gün yaşayabileceğinizi gösteriyor. Aşk hayatınıza öncelik verebilirsiniz. Ay ve Neptün'ün kavuştuğu bugün, sizler için romantik bir zaman dilimi olabilir. Partnerinizden gördüğünüz davranışlar veya hediyeler sizi şaşırtabilir. Ay-Neptün kavuşumunun kesinleşmesinin devamında Jüpiter'e açıya giden Ay, duygusal hayatınızda abartılı tepkiler verebileceğinizi gösteriyor. Bugün eşinize veya sevgilinize karşı aşırıya kaçan davranışlarınız sorunlara yol açabilir. Jüpiter her zaman abartıyı temsil eder. Aşırı kıskançlık, aşırı güvensizlik gibi duygularınızla hareket ettiğinizde karşı taraftan tepki görebilirsiniz. Bugün gelirinizde artışlar olsa bile elinizdeki paradan daha fazla harcamaya yatkın olabilirsiniz. Satürn ve Neptün açısını çalıştıran Ay, iletişim kurduğunuz çevrede, hayallerinizi gerçekleştirebilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Yeni edindiğiniz çevrealanında size yeni fırsatlar sunabilir. Eğitim hayatınızda da hedeflediğiniz noktaya gelebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni dostluklar kuruyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün kendini özel hissediyorsun. İlgi görmekten zaten hoşlanıyorsun, bir de çevren tarafından takdir edilmek gururunu okşayacak. Dilemek, konuşmak, aktarmak bugün için önemli? Düşünce trafiğin yoğun olacağı gibi işler zamanında bitsin diye birilerinin peşinde koşturmak seni yorabilir. Öğleden sonra güneş biraz daha yüzünü güldürürken, insanların gereksiz konuşmalarına kafayı takmak istemeyebilirsin. Uyumlu oluşun sayesinde gün içerisinde tanışacağın kişilerin dostluğunu kazanabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle hafta sonu için şimdiden plan yapabilirsin. Kronik rahatsızlığı olan bir Akrep burcuysan, seni yoran, gereksiz detaylardan uzaklaşmalısın.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili güçlü iletişimler kurma zamanı içindesiniz. Beklediğiniz sevindirici haberleri alabilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı daha fazla kullanmak isteyebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade ettiğinizi düşündüğünüz arkadaşlarınızda birlikte olmak size iyi gelecektir. İşlerin akışında yavaşlamalar olabilir. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Bitişler yaşayacağınız zamanlar olabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir devam eden rutin sizi iyice bunalttı. Son derece haklı bu tutumunuz ve dualarınız kabul olacak.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birikmiş duygular açığa çıkarken sert ifadelerden kaçınmak faydalı olur. Kariyerde çalışmaya dayalı bilgi ve deneyim işinize yarıyacaktır. Gün boyu yenilenen hedefler doğrultusunda gelişmeler yaşanabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Balık burcunda seyahat ederken işten çok özel hayatınıza enerjinizi akıtacaksınız. Aşık olmak, tutkuyla bağlanmak sevdiğinizle ortak hayat kararları almak için enerjiniz oldukça yüksek. Kişiliğinizin güçlü açılımlarını bugün her açıdan hissedersiniz. Çok fazla riske girmekten kaçının.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biraz uzaklaşmak size iyi gelebilir. Bunu sadece yolculuk yapmak olarak düşünmeyin. Belki bu öğle arasını kendiniz ile geçirmek. Belki tek başınıza bir akşam yemeği yemek. Biraz sessizleşmek ve içe dönmek. Sizin gibi düşünceli insanların ve tabi ki hisleri çok kuvvetli insanların, ara ara içine dönmesi, bir süre kendini dinlemesi ve beynini rahatlatması gerekir.

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>