Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusundaki birtakım inançlarınız, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz.

İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak.

Kolay onarılabileceğini sandığınız zedelenmiş ilişkilerde biraz zorluklarınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınız sizi bambaşka yerlere götürebilir. Bugün alacağınız bir haber yüzünden büyük bir gerilim içine girebilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek ve seyahate çıkmak üzere harekete geçeceksiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşen pozitif açının etkileri üstünüzde olacak. Şanslı bir güne başlayabilirsiniz. Özellikle ailevi konularda bu etki daha baskın olabilir. Ailecek beklediğiniz bir gelişme varsa olumlu haberi alabilirsiniz. Günün büyük bir kısmında aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu iki konuda da belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tam her şey yerine oturdu derken bir şeyler eksik gibi hissedebilirsiniz. Çünkü 01:13-17:33 arası Ay boşlukta olacak. Yeni bir adım atmaktansa eski sorunları çözmek, sonrasında bir karara varmak yerinde olacaktır. 17:33 olduğun Ay Koç burcuna geçiyor. Bu saat sonrasında sağlığınıza özen göstermelisiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalardan etkileniyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Çevrendeki herkes, kendisini bu denli övüp dururken, kendi amaçlarına konsantre olmakta zorlanabilirsin. Ama aklın ve analitik yapın bazı çözümler üretmene neden olacak. Gün içerisinde tanışacağın kişinin konuşmalarının etkisinde kalabilirsin. Öyle ki bu etki; ilk görüşte aşk olmaz fikrini yerle bir edebilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin kıskançlıklarına artık dur diyebilirsin. Öğleden sonra insanlar layığına kavuştu diyerek ortalıkta dolanabilirsin. Asla yakınlarını eleştirme, onlara sağlık konusunda destek olman gereken bir gün olabilir. Akşam saatlerinde yalnız kalıp kafanı dinlemek isteyeceksin. Ne zamandır izlemek istediğin filmi izleyerek keyif yapabilirsin.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızın gündem olacağı bir gün. Oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İş akışınızda meydana gelen aksamalar ve oluşumlara çok fazla takılmadan ilerleyin.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerin tamamlanması ve gelecek yönünde düşünce ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak uğraştığınız işler yönünden faydalı olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde gelişecek olaylar olabileceği gibi bazı durumlarda direkt sizi muhatap alan durumlar da olabilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşktan yana oldukça şanslı bir gündesiniz. Duygularınızı, heyecanınızı en güzel şekilde ifade edebilirsiniz. Zevk aldığınız kişisel uğraş ve hobilerinizle bugün çok daha yaratıcı, etkileyici olabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygularınızı yoğun ve derin yaşayacaksınız. Şevkat duygusunu deneyimleyeceğiniz olaylar gelişebilir. Yaratıcı becerileri açığ açıkaran enerjiler mevcut. Riskli yatırımlardan kaçınmak faydalı olur.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederkenortamınızda bir anda gerginlikler yaşanabilir. İnsanlar laflarını esirgemeden konuşabilirler. Ortamı yatıştırmak için sizin soğukkanlı yaklaşımınıza ihtiyaç duyulabilir. Yeniprojeleri jet hızıyla uygulanır. Ayrıca ortaklıklarda durum değişiklikleriyle karşılaşabilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güzel bir Cuma günü sizleri bekliyor. Duygularınızla hareket etmeye meyilli ama neşeniz yerinde olduğu için de zarar görmeyeceğiniz bir gün olacaktır. Harcamalarına dikkat etmezseniz bu ayın sonu sizi oldukça zorlayabilir. Fikirlerinize güvenin. Bu dönem oldukça yaratıcısınız.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>