Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yaratıcılığını Ortaya Çıkarma İsteği Hissediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimin artacağı bir gün. Birbirinizi anlamak ve fikirlerinize değer vermek için bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Bugün bu iletişimi sağlamak ikinize de iyi gelecek.

İşyerinizin bankeri gibisiniz. Borç vermediğiniz insan sayısı çok az. Dolayısıyla kaçınılmaz olarakçevrenizde en aranılan arkadaşsınız. Eleman olarak da puanınız epeyce yüksek.

Maddi konularda sadece kendine göre kararlar almamalısın. Etrafındaki insanları düşünmek ve herkes için ortak bir yol bulmak bugün sana kalabilir. Parasal konularda bencilce davranmamalısın bugün.

Yeni tarifler denemek, farklı gıdalar tüketmek, sindirim sistemine iyi gelebilir. Bugün her zamankinden daha farklı gıdalara odaklanabilirsin. Eğer dışarıda yiyeceksen, hiç seçmediğin bir yemeği deneyebilir ve bundan çok memnun kalabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün normalden daha fazla yorulabilirsin. Halletmen gereken meseleler normalden daha fazla emek gerektirebilir. Günün bir kısmında kendine vakit ayırmak ve keyifli konulara odaklanmak enerjini yenilemene yarayacak.

1 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları,bugün aileniz, arkadaşlarınız ya da çevrenizdeki herhangi bir kişiyle iletişim kurmak mümkün olmayacak. Olağandışı bir engelleme düzeyi, sizi başkalarına ulaşmaktan alıkoyabilir. Tam olarak ne yapmak istediğinizden emin olmasanız bile çok çalışarak bu durumdan kurtulmaya çalışabilirsiniz. Bu, yalnızlık içinde okumak, çalışmak veya projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün. Gün içinde uzun bir yürüyüş kafanızı boşaltabilir ve coşkunuzu yeniden alevlendirebilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir güne hazır mısın? Göstereceğin tempoya sen bile şaşırabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla yeni bir projeye imza atabilirsin. Yaratıcılığını kullanmandan dolayı da kendini çok iyi hissedeceksin. Yeteneklerini geliştirmek ve yeteneklerini başkalarıyla paylaşmak için yeni fırsatlar arayabilirsin. Kendine güven duygusuyla hareket ederek başarı elde etme potansiyeline sahipsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlara içinizi açmakla ilgili tereddütleriniz olabilir. Bugün bu tereddütleri aşmak adına kendinizi daha dışa dönük bir forma taşıyabilirsiniz. Ne yaşarsanız yaşayın, günün sonunda kendinizle kalacağınız için nerede olduğunuzdan ziyade nasıl olduğunuzla ilgilenmelisiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde teknik konular gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlardaki değişiklikler sizi strese sokabilir. Ailenizle ilgili işlerin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Yeni konulara başlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pratikliğiniz işlerinizi kolaylaştıracak olsa da akşam saatlerinde yorgun hissedebilirsiniz ancak rahatlamış da olacaksınız. Bir süredengenizi sağlamış olacaksınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe dair yaptığın planlarını gerçekleştirmek için uğraşabilirsin bugün. Bazı durumlarda risk almayı da düşünebilirsin. Yardıma ihtiyaç duyduğunda yanındaki insanlara danışman, onlardan destek alman iyi olacak.

1 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üzerini örttüğünüz birçok konuda ilginizi ve merakınızı uyandırıyor. Yakın bir zamanda yaşadığınız anlaşmazlık nedeniyle biriyle aranızda oluşan boşlukları doldurmanız mümkün. İlişkiler bugün, özellikle daha açık iletişimle çok iyi gidebilir. Ayrıca bir meydan okumaya, özellikle de zihinsel bir mücadeleye hazırsınız. Motivasyon ile dolmak iyi hissettiriyor. Öğrendiğiniz veya karşılaştığınız bir şey merakınızı uyandırabilir ve biraz sağlıklı rekabet sizi motive edebilir. Aksiyon odaklı ruh halinizle yeni bir şeye başlayabilir veya harika bir fikir geliştirebilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin egemen olduğu zihin yapınızla çoğu zaman avantajlı konumda oluyorsunuz. Çünkü, gereken önlemleri katı bir şekilde alıyorsunuz. Bazen, kendinize olan güveniniz size hata yaptırıyor. Bildiğinizi okuyorsunuz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile yapınız ön plana çıkabilir. Partnerinizle ortak karar alabilirsiniz. Finansal açıdan yatırım yapabilirsiniz. Biraz gergin bir üslup sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tarzınızdan taviz vermeye hiç niyetiniz yok. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda sabit ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Farklı fikirlerin konuşulduğu ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalara girmek istemiyorsunuz. Bu sizi daha da çekici yapıyor.

1 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 24' 37" R
Ay
Başak
04° 36' 09"
Merkür
Koç
17° 44' 36"
Venüs
Koç
17° 03' 18"
Mars
Balık
20° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 40"
Satürn
Balık
15° 30' 49"
Uranüs
Boğa
21° 42' 49"
Neptün
Balık
28° 32' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 27"
Lilith
Başak
22° 04' 59"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>