Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Anlatabileceksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün senden hoşlanan birisi ile iletişim kurabilirsin. Aşk konularında güzel sürprizlerle karşılaşacaksın. Yeni gelişmeler ile kalbinin daha hızlı atmasına hazırlıklı olmalısın bugün. Aşkta sürprizlere doyabilirsin!

İş yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Borçlarınızın büyük bir bölümünü bugün kapatacaksınız ve alış-veriş yapma imkanını bulacaksınız.

Maddi konularda bugüne kadar elde ettiklerine odaklanman ilerisi için güzel stratejiler oluşturmanı sağlayabilir. Bugün yeni bir adım atmadan önce kendine güvenmen ve önceden başardıklarını hatırlaman gerekecek.

Bugün hayatında hoşlanmadığın şeyleri değiştirmek için iyi bir gün olacak. Eğer bir egzersiz yapıyorsan ve bunun sonuçlarından emin değilsen farklı bir şeyler deneyebilirsin. Sana negatif enerji veren şeyleri hayatından çıkarman daha iyi olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine güveneceğin ve rahat olacağın bir gün. Kendin olmak, birçok meseleyi çözmende faydalı olacak. Halletmen gereken mevzular için çok büyük çaba sarf etmene gerek kalmayabilir. Bugün rahat edeceğin bir gün.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları,bugün kendinizi tamamen işlerinize odaklama arzusunda olabilirsiniz. İşlerinizi halletmek için kendinizi izole etmeyi planlamış olabilirsiniz ama bu mümkün olmayacak. Bugün hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi görünebilir. Herkes aynı fikirde olmayabilir, yanlış anlaşılmalar baş gösterebilir, işler gecikebilir ve iletişimler muhtemelen karışabilir. Bir çatışmada taraf tutman istenecek. Tarafsız kalmaya özen göstermelisiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceden karar verilen, detay odaklı çalışmalar bugün ön planda. Ancak bazı şeylere ara vermek için nedenlerin olabilir. Gergin bir bekleyiş ile kardeşinden gelecek güzel haberlere odaklanmak isteyebilirsin. Her şeye rağmen güvenmek lazım bunu sen de göreceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, eşinin ailesinde sevindirici gelişmeler yaşanacak. Daha sağlıklı bir beslenme düzenine geçmek isteyecek ve çeşitli araştırmalar yapacaksın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve mental açıdan kendinizi tazelemek istediğiniz bir gün olabilir. Kenardan izlemek yerine yaşamın bir parçası olmak ve buraya hareket katmak isteyebilirsiniz. Bugün hissettiklerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle plan yapmak size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda aksamalar yaşayabilirsiniz. Ticari konular, zekânızı kullanacağınız işler daha fazla gündeme gelebilir. Kadınlarla ilgilibirliklerinizde dikkatli olmalısınız.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşe başlamak için uygun bir gün olmasa da geçmişten gelen bir işin yasal temellerini atmak için uygun bir gün olacak. Ayrıca kendinize küçük mutluluklar yaratabileceksiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorumluluk olarak kendini biraz daha zorlayabilirsin. Çevrendekilerin senin yardımına ihtiyaç duyması seni önder konumuna getirebilir çünkü. Onlara yardımcı olmak seni iyi hissettirecek bugün.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi herhangi bir şeye başlamak ve hızlıca bir plana atılmak isteyebilirsiniz ama öncesinde biraz sesleri dinleyin. Evren bugün biraz ağırdan almanızı istiyor olabilir. Planlar, programlar ve tarihler konusunda strese girmek yerine bugün eğlenmeye odaklanmaya karar verseydiniz sizce ne olurdu? Bu fikirlerin özgürce akmasına izin vermek, aynı zamanda sadece oturmak ve zihinsel olarak bile tamamen hareketsiz hissetmek için zaman ayırmanızı gerektirir. Bu nedenle, çekmecelerinizi toplayın, raflarınızı düzenleyin, evcil hayvanlarınızla oynayın, bahçe işlerinin tadını çıkarın. Temel olarak yapılması gereken ancak diğer 'acil' ihtiyaçlar nedeniyle genellikle başka bir zamana ertelenen şeyleri yapın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken daha sakin ve temkinli olmalısınız. Yaşantınız hareketlenecek.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatta, olaylar ve ilişkiler hakkında etraflıca düşündüğümüz, şu an yaşamakta olduğunuz gibi dönemler vardır. Yakınlarınızdan birinin aylar önce sergilediği sizi inciten bir davranışı bugün neredeyse önemsiz. Bu hal, hayatınızın hemen hemen her alanında geçerli. Bir şeyli daha felsefi bir açıdan mı değerlendirmeye başladınız? Hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu kavradınız: kiminle ya da ne biçimde olduğu fark etmeksizin nereye gittiğinizi bilmek...

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Bu değişimler, mükemmel olma isteğinizden kaynaklanıyor. Bugün, duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 46" R
Ay
Yay
00° 59' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
25° 53' 28"
Mars
Balık
26° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 35"
Satürn
Balık
16° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 22"
Lilith
Başak
22° 52' 40"
True Node
Koç
15° 33' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>