Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 90%

Bu burçlar kuşağındaki Aslan burçlar savunma hattına sahip olmalarıyla diğerlerinden ayrılırlar. Bugün, etrafınızdaki insanların aşırı coşkusunu sakinleştireceksiniz ve bu insanların hepsi bir projeyi gerçekleştirmede karşılaşılan zorluklardan tamamen habersiz gibi görünüyor. Meslektaşlarınızın akıl yürütmedeki sıkıntılarına değinmek ve ayrıca ailenizdeki çılgın gençler arasında bir disiplin ve kontrol sağlamak zorundasınız. İyi şanslar!

Aslan, sen çok sosyal bir insansın, ama son zamanlarda kendini saklıyorsun. Buna neden olarak herhangi bir düşünceniz var mı? Bugünün gezegensel pozisyonları, eski sosyal kendiniz gibi hissetmeye başlamanıza yardımcı olabilir - ama çok kısa sürede değil! Arkadaşlarınız sizi özlüyor vearkadaşlarınızın sizi rahatsız edecek bir şeyler yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar. Bazı kişisel başarılar sayesinde güveniniz geri geliyor. Bu, tek başına dışarı çıkıp biraz ortalığa karışmak istemenizi sağlamalıdır. Sakin olun, yalnızca kalabalığa karışın.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Organize etmek ve olmak için uygun bir moddasın. Metodolojik yaklaşımlar şu an tam sana göre. E-postalarını kontrol edip onları uygun bir şekilde sınıflamayı dene. Finansal belgelerini de düzeleyebilirsin. Her şeyi yerli yerine koyduğun takdirde iyi hissedeceksin. Sınıflandırmalarının bir listesini çıkar; yazıya dök.Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içerisinde dağınıklıklar ve planlarda değişimler olabilir. Dinlenmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Beden sağlığında belli belirsiz hafif seyreden rahatsızlıklar olabilir. Beslenmede dağınıklık ve abartılardan kaçının.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile konulu meseleler bugün gündemine gelebilir. Sağlık konuları ile yakından ilgileniyorsun. Beslenme düzenine dikkat edebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan eşinin maddi olarak sorunları olduğunu öğrenebilirsin. Ona manevi olarak destek oluyorsun. Radikal kararlar almaktan çekineceğin bir gündesin.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olmak istediklerinize hayal dünyanız da ilerliyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizi somutlaştırmak için adım atmalısınız. Rasyonel olun ve sizi üzen şeyler içinde olmayın.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kalbinizin sesini dinleyerek hareket edin ve fazla verdiğiniz her yerde almaya odaklanarak kendinize hizmetinizi arttırın.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kalabalık ve sosyal ortamlarda bulunarak, davetlere ve organizasyonlara katılabilir, arkadaş çevrenizle keyifli zaman geçirebilir vehayatınız ile özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden beklediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün en ufak ölçüde bile daraldığınızı hissederseniz, yaptığınız her şeyi bırakın ve bir mola verin. Çalışmanız, akıl sağlığınızdan fedakarlık etmeye değmez. Biraz rahatlamanızı sağlayacak aktiviteler yapın.

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelenteklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Bugün özellikle planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalıyı deneyin.

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birinci önceliğiniz olacağı bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerin, diğer herşeye göre daha ön planda olması mümkündür. Her türlü tanışıklığı dostluğa çevirmek isteyebilir, arkadaşlıklarınızı ve sevgi ilişkinizi derinleştirebilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte vakit geçirebilmek için romantik bir akşam yemeği organize edeceksiniz. İş yerinizdeki herkese ne kadar profesyonel olduğunuzu gösterin. Hayatınızı değiştirebilecek bir şey size doğru ilerliyor.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gündemden kalktığını düşündüğünüz bir probleminiz, sevgiliniz tarafından yeniden söz konusu edilmeye çalışılıyor. Size yapılanteklifiyle ilgili kararsız, kuşkulu olacağınız bir gün. Size yapılacak teklif üzerinde bir an önce kararınızı verebilirseniz siz kazanırsınız. Maddi konularla ilgili "hata" olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Havalardan çok etkileniyorsunuz ama bu kadar hastalık hastası olmayın.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>