Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sessiz Kalmayı Tercih Edebilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 50%

Sevgiliniz bugün her an etrafınızda olabilir! Dinleme modunuzda mısınız? Şu an seks ilginizi çekiyor mu? Bu soruların cevabı muhtemelen hayır... Çok zor bir gün geçirdiniz ve tek istediğiniz sevgilinize sarılıp sessizlik içinde öylece kalmak. Sevgilinizin bugün sizden istediği şeyleri karşılamıyorsunuz ama bunun için endişelenmenize gerek yok, çünkü bu herkesin başına geliyor.

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Bugün dokunaklı ve anlamlı konuşmaya veya yazmaya yönelebilirsin. Günün enerjisi iletişim yeteneklerini ortaya çıkıyor olacak. İkna edici bir rapor veya kişisel içerikli renkli bir yazı kaleme alabilirsin. Doğru kelimeleri seçerek insanları etkileyebilirsin. Eğer bir konuşma veya sunum yapman gerekiyorsa, zekan ve tavırların adeta parlayacak. Hatta insanları güldürmek için zeki ve nükteli anekdotlar kullanabilirsin!Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün pozitif ve yapıcı olmaya önem verebilir, pek çok ilişki ve ortaklıkta orta yolu bulabilir, yapıcı olabilirsiniz. Uzlaşma sağlamak adına oldukça destekleyici bir gün. Karşınızdaki kişilerden teklifler alabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok samimi olduğun dostların ile aran açılabilir. Eski dostlarını mumla aradığını hissedebilirsin. Gün içinde insanlar ile gerekmedikçe iletişim kurmak istemeyebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı taraf duygularına karşı saygılı davranıyor. Sana verdiği manevi destek iyi hissettirebilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızdan dert yanabileceğiniz bir gün olabilir. Yoğun tempo kişisel alanınızı ihmal etmenize neden oluyorsa daha fazla zarara uğramamak için zamanı iyi değerlendirmeyi öğrenmelisiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı konular üzerinde daha fazla mesai harcamanız gerekebilir. Kendi fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde birlikte olduğunuz kişiyle sürtüşme olabilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel gelişimle, eğitimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Her türlü bilgiye açık olan tutumunuz sizi farklı ve yeni yerlere götürebilir, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Keşif ve macera ruhunuz çok yüksek.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru şekilde açıklanmamış bir işte yapmanız gereken bir görev mi var ? Sizi görevlendiren kişiye geri dönüp daha fazla ayrıntı istemek en iyisidir. Bu geçici olarak aşağılayıcı olabilir, ama unutmayın, aptalca bir soru sormak aptalca bir hata yapmaktan daha iyidir. Tam olarak ne yapmanız gerektiğini bilene kadar ilerlemeyin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerlemekte; bu da özgür düşünceler içinde hareket etmenize neden olacak. Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Sosyal aktiviteleriniz gündem kazanacak.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her türlü sosyal faaliyette yer alma şansınızın olduğu bir gündesiniz. Olasılıkla, arkadaşlarınızla birlikte katılabileceğiniz, eğlence içerikli aktiviteleri tercih edeceksiniz. Bu aktiviteler esnasında, cebinizdeki tüm parayı harcamamaya çalışın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizin söyleyeceği bir laftan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Küçük şeylerle mutlu olmayı biliyorsunuz ve hayatın tadını çıkarıyorsunuz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız aşktan veya aileyle ilgili bir konudan dolayı duygusal anlamda düş kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin içinize kapanmanıza neden olacak ve içinizde arkanıza bakmadan her şeyi bırakıp gitme arzusu yükselecek. Önemsemeniz gerekengörüşmeleriniz var. Zamanlama konularında gösterdiğiniz eksiklik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden oluyor. Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel olabilir. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>