Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ciddi Adımlar İçin Hızlanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 100%

Daha otoriter bir rol üstlenmeniz gerekebilir. Bir proje için sizin tavsiyelerinize ihtiyaç olduğunu fark edebilirsiniz. Buna kayıtsız kalmayın ve insanların hata yapmalarına izin vermeyin. Gerekli becerilere sahipseniz, devreye girin ve sorumluluğu alın. Ya da aile üyeleriniz bir etkinlikte bir araya gelmeye çalışıyorlarsa, kendinizi organizatör rolüne sokmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz için yemekleri, eğlenceyi ve yolculuğu koordine edebilirsiniz.

Sizin insanlarla kolay geçinebilen doğanız bugün pozisyonunu pekiştirmek isteyen inatçı güçler tarafından zorlanabilir. Bu agresif enerjiyi durdursanız iyi olur, bu enerjiyi havada kalmış bazı işleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Diğer insanlar kendi pozisyonları boyun eğmez kişiler olabilirler, ancak siz her ortama uyum sağlayabilen esnek doğanızla bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Üzgün ve huzursuz olmayın. Akışına bırakın.

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

İki zıt yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsun. Büyük bir karar vermeye çalışıyorsan da kendine çok yüklenme. Harekete geçmeden önce belki de biraz daha araştırma yapman gerekiyordur. Biraz meditasyon yap ve içselliğinle etkileşime geç. Durum hakkında içgüdülerin ne diyor? Ve duyguları dışarıda bırakabilseydin nasıl bir eylem gerçekleştirirdin? Bunlar düşün ve sabret.Bugünkü oyunun adı "arzu". İstiyorsanız, elde edersiniz fakat armut pişip ağzınıza da düşmeyecek. Ödül, onu en çok arzu edene verilecek. Çevrenizdekilere, neler başarabileceğinizi gösterin. İnanılmaz hırsınız ve kararlılığınızla çevrenizdekileri etkileyeceksiniz. Elinizden kaçıp sizi sokacak eşek arısına teslim olmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ilişkide uyumlu enerjiler hakim olabilir. İş görüşmeleri ve mülakatlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde ise bir adım ve teklifle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde yeni ve taze enerjiler hakim.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bencil insanlara karşı tahammülün azalıyor. Evin ile ilgili bir takım değişikliklere hız veriyorsun. Eskidiğini düşündüğün eşyaları kaldırabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan evlilik hazırlığı içinde olabilirsin. Gerekli maddi hesaplamaları bir an önce yapmak niyetindensin.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa ve tedbiri elden bırakmayacağınız tatil organizasyonu yapabilirsiniz. Önceliğiniz daha önce de size iyi gelen alanları tercih etmek olabilir. Fiziki ve ruhsal yorgunluğunuzu atmak bu dönem size iyi gelecektir.

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı bakış açısıyla bakmak size iyi gelecektir. Bazı konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların tamamlanması için kararlar vermeniz gerekebilir. Yabancılarla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaşlarınızı kıramayacağınız ve katılmanız gereken etkinlikler söz konusu olabilir. biraz kafa dağıtmak iyi gelecektir.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişimle, eğitimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Her türlü bilgiye açık olan tutumunuz sizi farklı ve yeni yerlere götürebilir, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Keşif ve macera ruhunuz çok yüksek.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bundan böyle hemcinslerinizle olan tüm ilişkileriniz artık sorunsuz gidecek çünkü artık ne söyleyeceğinizi iyi biliyorsunuz. Bugün bir süredir konuşmadıysanız annenizi aramak isteyebilirsiniz. Çocuğundan haber almak her anneyi sevindirir!

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Gün içinde motivasyonunuz güçleniyor.

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakince bir köşeye çekilip kafanızda dolaşıp duran konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu konuları kafanızda netleştirmek faydalı olacaktır ama onlarla ilgili herhangi bir hareket planı yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişki içindeyseniz, bugün partneriniz ile aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir. İş yerinizde hata yapmaktan korkmayın ve kendinizi strese sokmayın. İçsel sorunlarınızı çözmeye çalışıyorsunuz.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkinin karşılıklı bir rekabet savaşı haline dönüştüğünü göreceksiniz. Dengenizdeki ölçüsüzlüğü gidermeye çalışın. Olayların çözümünde içinizdeki gölgelerle karşılaşacaksınız. Mesleki faaliyetlerde sizi yeni tedbirlere zorlayacak bir rekabet söz konusu. Bu durumu layığıyla takdir edince de üstünlük sağlamayı kolay bileceksiniz. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacak.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 42" R
Ay
Oğlak
08° 27' 46"
Merkür
Koç
16° 28' 54"
Venüs
Koç
29° 27' 36"
Mars
Balık
28° 45' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 57"
Satürn
Balık
16° 27' 52"
Uranüs
Boğa
22° 16' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 17"
Lilith
Başak
23° 11' 57"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>