Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tecrübelisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiklerinizle bir yolculuğa çıkmayı düşünün. Mevcut gerçeklikten uzaklaşıp uzun süreli bir mola, hayatınızda yeni bir romantizm patlaması için gerekli olan şey olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, yabancı bir ülkeye kaçamak yaptığınız takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni düşünce ve inanç biçimlerine açık olun.

Kişisel hayatınızı organize etmek için güzel bir gün. Evinizdeki karışıklık kontrolden çıkmış olabilir. İşyerinde geç saatlere kadar çalışıyor olabilirsiniz ve belki de temizlik için fazla zamanınız olmuyor olabilir. Ev işlerini halletmeye çalışın. Buna temizlikle ve işleri sıraya sokarak başlayın. Faturalarınızı ödeyin ve maillerinizi gönderin. Küçük şeylerle ilgilendikten sonra kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Açık bir şekilde, geçtiğimiz ay sizin için pek iç açıcı değildi. Akıp giden zaman ve parayı çaresizce izlediniz. Yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler sık sık meydana gelebilir. Bunların hepsi gibi yükselen bir kişiyi derinden rahatsız eden şeyler. Fakat bugünden itibaren ve gelecek ay, tekrar kontrolü elinize alacaksınız. Becerilerinizi ortaya koymakta özgür olun ve dizginleri elinize alınca neler yapabilceğinizi gösterin...

Öfke bazı sorunlara yol açabilir. Aslında kaygılanman gereken öfkenin kendisi değil; onu nasıl dışarı yansıttığındır. Kontrolden çıkıp öfkeni olaylarla hiç ilgisi olmayan birinden çıkarman ve sorunun böylece başka sorunlarla birleşip büyümesi olası. Kimseye agresifliğini yansıtmadığın bir yol bulmalısın; kendin de dahil...Bugün yüzeyde kalmayıp derinlere inin. Şu an elinizde bulunanla pekala yetinebilirsiniz, ancak unutmayın ki işleri bir nebze hızlandırmazsanız önümüzdeki günlerde ilerleme kaydetmeniz mümkün değil. Bunu siz yapmazsanız sizin yerinize bir başkası yapar ve bir de bakmışsınız debelenerek destek arıyorsunuz. Avantajlı durumunuzu korumaya bakın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim hayatına geri dönüp herhangi bir diploma almak gibi bir planınız varsa harekete geçmenin tam zamanı. Başarıyı ve iyi şansı kendi inisiyatifinizle, becerilerinizi geliştirerek elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Konuşma ya da yazma alanında başarı veya uzun zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuk nihayet mümkün olabilir. Görelim sizi!

17 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik yatırım ve birikim planlarıyla ilgilenebilir, kazanç sağlamak adınabaşvuruları yapabilir veya işinizle ilgili yeni hedefler içinde olabilirsiniz. Finansal konular sizin için önem kazanıyor.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde bir adım daha atmak için daha fazla sorumluluk üstleneceksin. Geçmişte yaptığın hataları artık tekrarlamıyorsun. Tecrübelendiğini ve bunun davranışlarına yansıdığını fark edeceksin. İlişkisinde sorunlar olan bir Aslan burcuysan, ilişkinde söz sahibi olmak isteyen kişilere karşı tavrını belli edeceksin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek ile ilgili konularda kadersel bir değişime gidiyorsunuz. Planlarınız ve hedefleriniz ile ilgili yeni şartlara uyum sağlamalı ve yepyeni başlangıçlara merhaba demelisiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Uğraştığınız işlerde karar almanız gereken zamanlar var. Sorumluluklarınız artabilir. İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda akıcı temalar söz konusu. Aile ile ilgili mevzularla ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdeki kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki herkesin sizi sevdiğini ve herkesle iyi anlaşabildiğinizi görmek partneriniz açısından biraz keyifsiz karşılanabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvendiğiniz bir şey tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bastığınız yere dikkat edin ve sırtınızı sadece kendinize dayadığınızdan emin olun. Bugün düşünceleriniz sağlam ve sağlıklı bir şekilde size yol gösterecektir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitelerin içinde olacaksınız. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün içindesiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. 

17 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. İş yerinizdeki mevcut konumunuzdan memnun değilseniz bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Hayatta karşınıza çıkan zorluklara rağmen kendinizi çok güçlü ve enerjik hissediyorsunuz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Açık fikirli olduğunuzu bilenler , bugün içine kapanık ve gizemli davranışlarınızı yanlış yorumlayabilir. Araştırmacı yapınızın ön plana çıkmasıyla, derinlemesine düşündüğünüz bir gün içindesiniz. Planlarınızın doğru uygulanmak için, kendi içinize kapamış olabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 40' 52" R
Ay
Aslan
01° 04' 44"
Merkür
Koç
19° 26' 03"
Venüs
Koç
13° 36' 38"
Mars
Balık
18° 49' 00"
Jüpiter
Boğa
20° 42' 34"
Satürn
Balık
15° 13' 59"
Uranüs
Boğa
21° 33' 43"
Neptün
Balık
28° 27' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
19° 50' 38"
Lilith
Başak
21° 46' 24"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>