Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bireysel Olarak Daha İyi Olduğunu Düşünüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün her zamankinden daha sinirli bir yapıdasınız. Son birkaç gün oldukça stresli geçti ve iyileşmenize zaman ayırmaktansa bu akşam dinlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yeni bir kitaba başlayarak ya da film izleyerek şımartın.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

“Tansiyon” günün adeta teması. Hayal kırıklıkları ve moral bozuklukları aile üyelerinin geneline yayılabilir ve bu durum günlük rutinle ilgili meseleleri engelleyebilir. Böyle günlerde en iyisi herkesin dışarı çıkıp kendilerini ortamdan uzaklaştırması olacaktır. Sinema, spor etkinlikleri ve müzeler stresin atılmasına yardımcı olur. Çık ve günü yaşa.Bugün bir girişimin önderi olmaya karar verebilirsiniz. Bir sosyal sorumluluk vakfına üyeyseniz, bağış toplama kampanyalarının yönetimini ele almak isteyebilirsiniz. İnsanlarda bağış toplayabilir ve diğer gönüllülerin yapacağı işleri organize edebilirsiniz. Değerli bir projede yönetici olmak hoşunuza gidebilir. Yönetim kabiliyetinizi olumlu bir biçimde kullanabileceğiniz yöntemler geliştirin. Diğer insanlarla paylaşabileceğiniz pek çok yeteneğiniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü oyunun adı "arzu". İstiyorsanız, elde edersiniz fakat armut pişip ağzınıza da düşmeyecek. Ödül, onu en çok arzu edene verilecek. Çevrenizdekilere, neler başarabileceğinizi gösterin. İnanılmaz hırsınız ve kararlılığınızla çevrenizdekileri etkileyeceksiniz. Elinizden kaçıp sizi sokacak eşek arısına teslim olmayın.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve ilişkilerinizde akılcı davranma, akılcı riskler alma zamanı. Dengeyi korumaya çalışmalı, fevri tepkilerden kaçınmalısınız. İnsanlarla uzlaşma ve anlaşma noktasında ortak çıkarlar gözetmeli.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeteneklerine oldukça fazla güveniyorsun. Ekip çalışmalarından çok bireysel çalışmalarda daha verimli oluyorsun. Uzun zamandır cesaret edemediğin bir konuşmayı gerçekleştirebilirsin. Değer verdiğin yakın bir arkadaşının sana karşı farklı duygular içinde olduğunu öğrenebilirsin.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde tek taraflı düşünebilirsiniz. Sadece kendi duygularınızı önemsemeniz geminizin su almasına yol açacaktır. Karşınızdaki insanın fikir ve hislerini göz ardı etmemelisiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla daha fazla katılım içinde olabilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Eski ilişkilerinizin tekrar gündeme geleceği zamanlar olabilir. Akşam için program yapabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonrasında pişman olacağınız bir cümle kurmamak için dikkatinizi merkezinizde odakta olmanız çok önemli, sizler kolayca sakinleşebiliyorsunuz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir arkadaş hayatınıza yeniden girebilir, beraberinde hem hoş hem de endişe verici anılar ortaya çıkarabilir. Bunun için fazla endişelenmeyin. Neler olacağını izleyin ve görün. Acele etmeye gerek yok.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı açıklama konusunda oldukça cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanacaksınız. İçsel disiplininiz mükemmel şekilde çalışıyor.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalasanız da, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi bu fırsatları değerlendirmenize engel olabilir. Bu kişiyle birlikte kalmak ya da yalnız başınıza sosyal ortamlara girmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan sevginizi gösterecek ve hatırlatacak güzel bir plan yapın. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamamaya özen gösterin. Karşınızdaki insanlarla konuşurken seçtiğiniz kelimeler konusunda dikkatli olun. 

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle kısa bir süreliğine de olsa kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil. İş yerinde çekişme yaşadığınız biri var. Sürdürdüğünüz bu çekişmenin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu. Bu kişinin hesapçı yaklaşımları, bugünlerde had safhalara varabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz!

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>