Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine Odaklanabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 60%

Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Eğer son zamanlarda özgüvenin bozguna uğradıysa, günün enerjisi bunu tersine çevirmeyi başaracak! Çok fazla hata yapmış gibi hissediyorsan, kendini affetme ve ilerleme zamanı. Tam bir başarısızlık örneği olduğunu düşünüyorsan, bu düşünceleri gerçeğe dönüştürebilirsin! Hata yapmaya izin vererek ve denemeye devam ederek bu tarzda kendini gerçekleştiren kehanetlerden kaçınabilirsin. Kendine inan ve ilerlemeye devam et. Kendini zavallı gibi görmekten vazgeç!Kişiliğiniz son birkaç hafta içinde, belki de çok az değişiklik gösteriyor olabilir ama bugün çevrenizdekiler görüşlerinizi değiştirebilir. Daha fazla saygı ve takdir kazanmanız muhtemeldir. Bu aynı zamanda kendinizin görebileceğiniz ve geliştirmeye devam edeceğiniz şekilde sizi değiştirecek. Geçen ay olduğunuz kişi siz değilsiniz. Gelecek ay muhtemelen daha da güçlü olacaksınız. Sabırlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir girişimin önderi olmaya karar verebilirsiniz. Bir sosyal sorumluluk vakfına üyeyseniz, bağış toplama kampanyalarının yönetimini ele almak isteyebilirsiniz. İnsanlarda bağış toplayabilir ve diğer gönüllülerin yapacağı işleri organize edebilirsiniz. Değerli bir projede yönetici olmak hoşunuza gidebilir. Yönetim kabiliyetinizi olumlu bir biçimde kullanabileceğiniz yöntemler geliştirin. Diğer insanlarla paylaşabileceğiniz pek çok yeteneğiniz var.

18 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz ve ruh haliniz değişebilir. Sakin ve rahatlama odaklı olmalı, negatif enerji tuzaklarına düşmemelisiniz. Parayı kendinize çektiğiniz bir gündesiniz. Hediyeler alabilirsiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tavırlarında belirgin bir inatçılık havası olabilir. Çevrende gürültüyü tercih etmiyor olabilirsin. Yalnız yaşayan bir Aslan burcuysan eğitiminin ve entelektüel birikimin konusunda araştırmalara yoğunlaşabilirsin. Yeni tanışacağın inşalara karı ön yargını biraz törpülemelisin. Gelecek Hedeflerine ulaşmak adına oldukça fazla efor sarf ediyorsun.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda fikir değiştirmek zorunda kalacağınız gelişmeler olabilir. Kurallarınızın şirket ortamı ile bağdaşmaması karşısında, bu koşullarda neler yapıp yapamayacağınız düşünerek hareket etmelisiniz.

18 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündemde olan konularda daha fazla farkındalık içinde olabilirsiniz. Kopmalar olabilir. Bazı işlerinizi tamamlamanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişimizi sıkı tutmanız gereken bir gündesiniz. Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. İlerleyen zamanlarda daha kolay risk alabilirsiniz. Acele hareket etmekten kaçının.

18 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatleriniz dostlarınızın ziyareti ve keyifli bir yemekle güzel bir anıya dönüşebilir. Bir süredir keyifli bir iletişim ve sohbete ihtiyacınız var.

18 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

18 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinde çalıştığınız ve uzun süredir devam eden, çok değer verdiğiniz bir proje geçici olarak engellenebilir. Bu da bu işin meyve verip vermeyeceğini merak etmenize neden olabilir. Endişelenmeyin, sonuç sizin istediğiniz gibi olacak.

18 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Cesaretinizi  kaybetmeyin. 

18 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmeniz gereken görevler çok fazlaymış gibi görünebilir ve stres yaşamanıza neden olabilirler. Kendinizi rahatlatacak bir aktivite bulun ve sıkıldığınzda da ona yönelin ama aşırılıktan kaçınmayı da unutmayın.

18 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin iyiliği ve mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırsınız. Yeni bir hobiye yönelmek veya bir konu hakkında kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Beslenme programınızda bazı sağlıklı değişiklikler yapın.  

18 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin arkadaşlarını biraz kıskanmaya başladınız. Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor. İlginiz yokmuş gibi görünen bir mesele, mantıklı yaklaşabilirseniz beklenmedikkapılarını açabilir. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Şartlarınızı değiştirme yoluna giderseniz, yaşadığınız parasızlık sorunu ortadan kalkabilir. Para durumunuzun iyileşeceğine dair sinyaller var. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

18 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 09' 12"
Ay
Akrep
24° 17' 20"
Merkür
Koç
26° 26' 58"
Venüs
Balık
21° 35' 48"
Mars
Balık
04° 57' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 34"
Satürn
Balık
13° 18' 02"
Uranüs
Boğa
20° 39' 41"
Neptün
Balık
27° 48' 30"
Plüton
Kova
01° 49' 33"
Chiron
Koç
18° 47' 35"
Lilith
Başak
19° 47' 44"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>