Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olgun Tavırların Dikkatlerden Kaçmıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

İşler bugün sizin için daha da fazla. İnsanlar sizin bakış açınızı öğrenmek istiyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı kendinizden şüphe duymanıza gerek yok. Aynaya bakınca gördüğünüz kişinin bir şeyler başarabildiğini görün. Sizin müttefikleriniz güçlü duygular. Kalbinizin yüksek sesle konuşmasına ve istediği gibi engelleri ortadan kaldırmasına izin verin.

Bu, başkalarıyla açıkça iletişim kurmak için iyi bir zamandır. Aklınızdaki her şey hakkında partnerinize dürüst olmalısınız. İşvereninizle görüşmek üzere bir çalışanınızla ilgili bazı sorunlarınız varsa, onları şimdi keşfetmekten korkmayın. Endişeleriniz hakkında net olduğunuz sürece her türlü sorunu çözebilirsiniz. Evde ilişkilerinizi geliştirebilmeli veortamınıza yeni bir hayat verebilmelisiniz.

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Senin için güzel bir gün olacak. Aile yaşamında, çocukların torunların, kardeşlerin... sana bol enerji verecek. Onlarla ilgilenmek bugün sana düşüyor! Şimdi ailenle ilgili çeşitli planlamaları yapmak sende! Bu görevin seni zorlayacağını söyleyemeyiz. Hiç organizatör olmayı düşündün mü?Bugün pek çok kişiyle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz fakat hiçbiri müsait olmayabilir. Özellikle bir kadın arkadaşınıza ya da uzakta yaşayan bir akarabanıza ulaşamya çalışıp kendinizi telefon kovalamacası oynarken bulabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir çünkü ona vermeniz gereken bazı iljginç havadisler olabilir. Pes etmeyin. Denemeye devam edin. Nihayet ulaşmayı başaracaksınız ve sizinle konuştuğuna çok sevinecek. Sizi evine bile davet edebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişiliğiniz son birkaç hafta içinde, belki de çok az değişiklik gösteriyor olabilir ama bugün çevrenizdekiler görüşlerinizi değiştirebilir. Daha fazla saygı ve takdir kazanmanız muhtemeldir. Bu aynı zamanda kendinizin görebileceğiniz ve geliştirmeye devam edeceğiniz şekilde sizi değiştirecek. Geçen ay olduğunuz kişi siz değilsiniz. Gelecek ay muhtemelen daha da güçlü olacaksınız. Sabırlı olun.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. İç huzuru, mutluluğu dış koşullara bağlamak duygusal bir boşluk yaratabilir. Materyalist davranmaktan uzaklaşma zamanı. Sevgiyi ve beslemeyi, beslenmeyi önemsemeli. Anne ile ilişki ön planda olabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bencil düşünen insanlara tahammülünün azaldığını hissedebilirsin. Çevrende bulunan insanların artık sadece bir kısmı ciddiye alıyorsun. Kafandaki düşünceleri gerektiği zaman ortaya koyman ağırlığının hissedilmesine neden oluyor. Olaylar karşısında göstereceğin olgun tavırlar dikkatlerden kaçmayacak.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda zorlayıcı anlar yaşayabilirsiniz. Farkında olmadan yaptığınız ya da yapmadığınız her şey eleştiri odağı olmanıza neden olabilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda savunmaya geçmek yerine söylenenlere kulak vermek size fayda sağlayacaktır.

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizdeki insanları da olaylara katmak isteyebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Bazı zamanlar sıkışıklıklar meydana gelebilir. Akışta kalın.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı anlayışlı olmanız sizi önemli gelişmelere taşıyacaktır. Bu sebepten her zaman durum zorlayıcı olsa da sevgi yolunu seçmek güzeldir.

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi projeniz muhtemelen biraz dikkat gerektirebilir ve bu meydan okuma sizi saatlerce meşgul edebilir. Bu gece güzel bir akşam yemeğiyle kendinizi şımartın çünkü yarın daha da sıkı çalışmanız gerekebilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz  hemen düşüyor.

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuları gözünüzde fazla büyütme eğilimindesiniz. Paranızı dilediğiniz gibi harcamayı istiyorsanız da, mevcut konulardaki maddi kaygılar ve geleceğe yönelik parasal planlamalar, sizi bundan alıkoyabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Deneyimli aile bireylerinizden aşk hayatınız ile ilgili yararlı ipuçları alın. İş yerinizde motivasyonunuz çok yüksek olacak ve kendinizi çok üretken hissedeceksiniz. Sağlıklı ve besleyici atıştırmalıklar yemeyi tercih edin.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil görünüyor. Bugünlerde sorunsuz bir ilişki için, sabrınızı korumalısınız. Bugünyerinde kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz. Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız ve bu yüzden işlerinizi gelişigüzel yapmanız amirlerinizden uyarı almanıza neden olabilir. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Vakitsizliği bahane edip spor yapmaktan kaçmayın!

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 41' 16" R
Ay
Aslan
01° 09' 51"
Merkür
Koç
19° 25' 46"
Venüs
Koç
13° 37' 09"
Mars
Balık
18° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
20° 42' 40"
Satürn
Balık
15° 14' 01"
Uranüs
Boğa
21° 33' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
19° 50' 39"
Lilith
Başak
21° 46' 26"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>