Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özgüvenin Yüksek Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün yeni bir insandan hoşlanabilirsin. Bu kişinin her zaman hoşlandığın insanlardan biraz farklı olması muhtemel. Bu kişinin kişiliği seni kendine daha fazla çekebilir. Aşkta farklı etkilere açık olman gerekecek bugün.

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir.

Maddi konularda başkasının sana söyleyecekleri ile hareket etmemelisin bugün. Para harcamak için seni ikna etmeye çalışanlara şüphe ile yaklaşmalı ve kendi kararlarını kendin almalısın.

Zihnini boşaltmak ve stresin etkisini üstünden atmak bugün senin için önemli olabilir. Hem yorgunluğu üstünden atmak hem de zihnini boşaltmak için bugün kendine vakit ayırmalı ve vücuduna karşı biraz daha nazik olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında bazı değişimler olabilir. İş veya çevre ile alakalı yeni gelişmeler, senin de kendi hayatın için farklı adımlar atmana vesile olabilir. Değişime ve yeniliklere kendini açmak, gününün daha iyi geçmesini sağlayacak.

2 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kendinizi ifade etme konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle günün devam eden enerjisinde bazı iletişimsel sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız daha işbirlikçi ve daha az bireysel olmanız konusunda ısrar edebilir. Siz bugün kendi başınıza kalarak ekibin bir parçası olmayı reddediyorsunuz. Harekete geçmeden önce kazançlarınız ve kayıplarınız konusunda dikkatlice düşünün.

2 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende kıskanıldığın için arkadaş görünen düşmanlarını gösterecek gelişmelerle karşılaşabilirsin. Başarısızlıklarına sürekli bahane bulan kişilerden uzak durmak gerektiğine karar verebilirsin. Özgüvenin yüksek olabilir ve kendine olan inancın güçlenebilir. Kendini ifade etmekten çekinmeyebilir ve liderlik özelliklerini sergileyebilirsin. İş ortamında veya sosyal çevrende dikkat çekici ve etkileyici olabilirsin.

2 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ve duygusal ilişkiler konusunda yeniliklere açık olabilirsiniz. Kendinizi mutlu ve rahat hissedeceğiniz bir şey yaşama isteğiniz bugün fazlasıyla dikkat çekebilir. Fiziksel görüntünüzle ilgilenebilirsiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel konularda sorumluluk alabilirsiniz. İlişkileriniz sizi duygusal olarak ani kararlara itebilir. Değişimler sizi ürkütebilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Karşınızdaki insanlarla görüşmelerinizde yapıcı olmaya çalışmalısınız.

2 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızı belli bir denge ve akışa oturtmanız gerekmekte. Aşk konusunda özgüveninizi arttıracak bir takım gelişmeler söz konusu olabilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni ortamlara girmek için karşına çıkan fırsatları iyi değerlendirmek isteyebilirsin. Kariyerin için olumlu etkisi olacak insanlarla tanışma ihtimalin de artacak bugün. Bu insanlarla aklındakileri paylaşmak, fikir alış verişinde bulunmak senin için genel anlamda çok iyi olacak.

2 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi önemli olaylar statü veya kariyer ve genel yaşam konularını çevreleyebilir. Sizi gelişmeye, zorluklara göğüs germeye ve hedeflerinizi yükseltmeye teşvik eden bilgilere, insanlara veya durumlara yönelirsiniz. Şimdi konfor alanınızdan çıkmaya hazır olsanız da bugün huzurlu ve güvenli bir atmosferi teşvik etmek için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Bu, başkaları için gönüllü fedakarlıklar yapma zamanı olabilir. Başkalarıyla olan etkileşimleriniz size karşı minnet kapılarını açabilir. Kazancınız, etkileşimlerinizin gizli öğelerine ve kalıplarına daha fazla dikkat etmekten gelir.

2 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir.

2 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.Eski sevgilim geri dönecek mi?

2 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan burcu, hayatına yeni biri girebilir ve ilişkin yeni bir seviyeye taşınabilir. Artan psişik kabiliyetlere sahipsin ve sezgilerin duyarlı. Sanatçı ve arkadaş canlısı bir insansın. Olumlu bir değişiklik kapıda, aniden hareketli günler bekliyor.

2 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kimse sizin fikrinizi değiştiremez. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyorsunuz. Bugün, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz

2 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 54" R
Ay
Akrep
20° 56' 05" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 06"
Mars
Balık
25° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 26"
Satürn
Balık
16° 07' 35"
Uranüs
Boğa
22° 03' 60"
Neptün
Balık
28° 45' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 36"
Lilith
Başak
22° 47' 20"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>