Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

Bugün çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceğiniz ve daha çok istikrarlı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmaktan çok elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız.

Maddi konularda bugün oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapacaksınız fakat dikkatli olmalı ve bu konuda aşırıya kaçmamalısınız.

Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni konulara duyduğunuz ilgi, sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. Yabancı ortamlarda bulunmaktan zevk alabilirsiniz. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bu gün planlamalar yapmak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etki altında Pazar gününe merhaba diyorsunuz. Bu enerji, liderlik yönünüzü güçlendiricidir. Eğer bir arzunuz, ihtiyacınız varsa, bunu mutlaka elde etmek adına harekete geçersiniz. Duygularınız bir hayli ateşlidir. Sizi takdir etmeleri, güçlü bulmaları, sözünüzü dinlemelerini istersiniz. Bu enerji, pırıltılı yaşama, kendinizi kanıtlama, kimliğinizi ifade edebilme yönünde bir hayli etkilidir. Saat 19:42 Mars-Jüpiter görünümü,hayatımızdan ailevi yaşantımıza kadar her konuda dengeli ve bilinçli şekilde hareket etmenin önemini vurguluyor. Sorumluluk sahibi birey olarak, yapmak istediklerimizi bu görünüm sayesinde belirleyebiliriz. Nasıl bir çevrede yaşamak istediğimizi, hangi tercihin bizim için doğru olacağını, hangi yolun başarı sağlayacağını, kimlerle temas edeceğimizi görebilmemiz, anlamamız mümkün olacaktır.

20 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdealist biri olarak evinde hakimiyet sende olsun istiyorsun. Bugün bahar temizliği yapmak isteyebilirsin.

20 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı bakış açılarınız değişebilir. Kendinize yeni bir yol çizmeniz gereken bir zaman dilimi olacaktır.

20 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hemen güneş tutulması öncesinde üzerinizde daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Bugün sabırlı davranmak ve kazalara karşı dikkat etmek gerekebilir.

20 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Aslanlar aşkınız sizde bir hırs haline gelmeye başladı. Kendinizden çok farklı insanlara ilgi duyuyorsunuz. Ya kendinizi ona uydurun ya da onu kendinize...

20 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay tutulma öncesinde burcunuzda ilerliyor. Kişisel konular her zamankinden çok gündeminizde olabilir. Kararlı, cesur bir görünüm sergilerken bu yaklaşımı en çok da kendinizle ilgili yapmanız gerekenlere odaklayabilirsiniz.

20 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda önemli bazı kararlar almanız gerekiyorsa henüz bunun için şartların şekillenmemiş olmasını çok da umursamayın. Yakın çevrenizden göreceğiniz bazı güzel fırsatlarla oldukça hareketli bir pazar sizi bekliyor olabilir.

20 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün içinizdeki enerji dolup dışarı taşar. Egonun sözcülüğüne kulak tıkarsanız. Benliğinizin mutluluğu yakaladığı bir gün sizi bekliyor olacak.İş yatırımları ve projeler için kolları sıvayın. Kalbinize doldurduğunuz sevgiyi etrafınızla cömertçe paylaşın. Herkesin hayatına sıcak bir dokunuşunuz yeterli oluyor.

20 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 30"
Ay
Akrep
24° 58' 38"
Merkür
Koç
26° 28' 25"
Venüs
Balık
21° 39' 55"
Mars
Balık
05° 00' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 16"
Satürn
Balık
13° 18' 25"
Uranüs
Boğa
20° 39' 50"
Neptün
Balık
27° 48' 38"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 46"
Lilith
Başak
19° 48' 06"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>