Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tasarruf Zamanı Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişi ile arandaki muhabbet çok keyifli olabilir bugün. Eğer hoşlandığın ancak konuşmadığın birisi varsa bugün bu iletişimi kurabilirsin. Eğlenceli ve güzel bir muhabbet sizi daha da yakınlaştıracak.

İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz.

Bugün maddi konularda etrafındaki insanların senden bazı beklentileri olabilir. Sana zor gelse de bazı şeylerde fedakarlıklar yapabilirsin. Ancak bugün gönül almak, masraftan kaçmaktan daha önemli olacak senin için.

Kendini bir köşeye sıkışmış hissedebilirsin. Bu hisleri atmak ve kendini daha rahat hissetmek için daha fazla açık havada bulunmalı ve egzersiz düzenini buna göre ayarlamalısın. Böylece kendini çok daha iyi hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyayı istediğin şekle sokmak ve arkadaşlarını buna dahil etmek istiyorsun ancak bugün bunlara enerjin yetmeyebilir. Kendin için planlar yapmalı ve başkalarının sana uyması için onları zorlamamalısın. Bugün kendine odaklan.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün ikili ilişkilerinizle alakalı olarak yenilikler kapınızda! Kontrolü kaybettiğinizi düşünüyorsanız derin bir nefes alın ve olayları objektif bir bakış açısıyla yeniden değerlendirmeyi deneyin. Bu değerlendirme hali yeni durumları daha rahat bir şekilde görmenizi sağlayacak.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerin doğrultusunda yaşıyor ve ideallerini gerçekleştirmeye çalışıyorsun. Kendini sınırlamaktan hoşlanmıyor ve özgürlüğünü rahat ifade edebileceğin ortamlarda bulunmak istiyorsun. Gereksiz harcamalardan kaçınman gereken bir gün. Harcamalarda aşırıya kaçman, karşına çıkacak beklenmedik bir masrafla zorlanmana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan etkileyici biriyle tanışabilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle haftaya güzel bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Günübirlik tatil, sevdiğiniz bir işi beraber yapmak gibi planlar ilişkinizi daha da iyileştirebilir. Kendinizi özgür ve neşeli hissetmek karşı tarafa da bunları yansıtmanızı kolaylaştıracaktır.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Duygusal anlamda karmaşık hissedebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birbirine rakip hedefler ile can sıkıcı detaylar da boğulma. Başkalarıyla anlaşmazlık yaşasan bile bugün kendinden emin ol. Çevrendekilere karşı sıcak kanlı, akıllı ve minnettar ol. Kanatlarını aç ve uç.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bilgisayarı ve telefonu kapatıp hem kendine hem de sevdiklerine zaman ayırman gerekebilir. Birlikte geçireceğiniz zaman seni daha da mutlu edebilir. Hem de biraz zihnini dinlendirebilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalıcı şüphe veya güvensizlik duyguları bugün sizi rahatsız edebilir. Bugün, baktığınız her yerde güç oyunları görmenize neden olabilir. Bir arkadaşınız veya bir tanıdık bir şeyi biraz yanlış yapıyor gibi görünüyorsa, onları otomatik olarak size karşı çalışmakla suçlamayın. Dikkatlice yaklaşın, tüm durumun aslında başarınıza zarar vermekten çok sizin yararınıza olduğunu keşfedebilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bugün görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bahar ekinoksuyla beraber, fiziksel, zihinsel ve ruhsal yönden ufkunuzu genişletecek bir yenilenme sürecine gireceksiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Hayatta her şey olabilir, biraz da olayları akışına bırakın. Dost bildiğiniz bazı kimseler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak gibi. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 22" R
Ay
Koç
17° 37' 49" R
Merkür
Koç
20° 12' 54"
Venüs
Boğa
08° 06' 32"
Mars
Koç
04° 10' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 30"
Satürn
Balık
17° 03' 56"
Uranüs
Boğa
22° 40' 44"
Neptün
Balık
29° 04' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 47"
Lilith
Başak
23° 58' 40"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>