Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Konuşuluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün birine bir şeyler vermeniz gerekebilir. Sevgilinizle bir tartışmanın ortasında ve ikiniz de bir şeyleri savunuyor olabilirsiniz. Ama bugün barış imzalama zamanı. Uzlaşmak için bir yol bulun ya da eğer bu kişiyi gerçekten seviyorsanıız, belki de boyun eğmek en iyisi olacak. Egonuzu bir kenara bırakın, illa doğru olmanız gerekmiyor. Bu güzel ilişkiyi kurtarmak istediğinizi unutmayın.

Bugün fırtınalı denizlerde gezinmek için analitik becerilerinize ve öz denetiminize güvenmeniz gerekecek. Ve stresden kaçmanın hiçbir yolu yoktur. Özellikle kariyerinizde veya çalışmalarınızda, karşılaşacağınız en kötü tuzak, kendi yeteneklerinizde şüphe etmeye başlamak olacaktır. Bu durum, öz güveninizi bir sınava tabi tutmanız için bir fırsat olacak! Sadece bu sınavı geçtiğinizden emin ol.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Biraz geri planda kalıp, duygularını mantıksal bir perspektiften geçirme zamanı. Özgürlük düşkünü yapın, büyük duygusal yüklerle ve karışıklıklarla baş etmek için çok da yeterli değil. Fakat bu yükler senin değil, o yüzden üzerine yükleme bile. Bu yükleri senin önüne koyan ve onlarla baş etmeni bekleyenlere karşı tetikte ol!An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün size zarar verebileceğini düşündüğünüz kişiye çok kızgın olabilirsiniz. Bu hisleri içinizde saklamak yerine o kişiyle konuşun ve duygularınızı paylaşın. Bu deneyimden alacağınız iyi enerji yarın sizin için çok faydalı olabilir. Bununla birlikte günlük bütçenizi gözden geçirin ve birkaç önemsiz harcamayı es geçin ve tasarruf etmenin kolay yollarını arayın.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burç değiştiriyor. Yapacağın planlar gerilmene sebep olabilir. Pazartesi günü önemli görüşmelerin, randevuların yer aldığı bir gün evet ama bugün mümkünse bu tarz görüşmelerini ertelemeni öneririm. Eğer yaptığıngöz önünde olan biriysen bugün oldukça şanslısın! Adından söz ettirmen ve insanların seni konuşmasını sağlaman oldukça kolay olacak? Birlikteliği olan bir Aslan burcuysan, eleştirilerinin dozunu iyi ayarlamanda fayda var.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizde uzlaşmacı ve önemli adımlar atarak bazı sorunlarınızı halledebileceksiniz. Ancak iletişim kurarken karşı tarafın ani manevraları ile başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Her şeye rağmen sizi seven dostlarınızın desteği ile bunun da üstesinden gelebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zevk aldığınız konularla ilgilenecek zaman yaratabileceksiniz. Hobilerinizle ilgilenmek size çok iyi gelecektir. Kendinizi geliştirmek için hareket halinde olabilir, yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Akşam saatlerinde fikirlerinizi netleştirmekte zorlanabilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi zorlarsanız stres odaklı problemler baş gösterebilir. Bu yüzden bazı olayları çözümlemeye çalışmadan olduğu gibi kabul etmelisiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in bugün akşam saatlerinde burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında yoğun bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ciddi bir ilişki kurmak ve mevcut ilişkinizi daha ciddi bir üst boyuta taşımak konusunda çok daha motive ve istekli hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal medyadan, magazin dergilerinden ve televizyondan uzak durmaya çalışın. Aslında gerçek olmayan “mükemmel” hayatları görmek canınızı sıkacaktır. Kendi hayatınıza odaklanmayı deneyin.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in zıt burcunuzda seyahat eden Merkür'e eşlik edişiyle ilişkilerinizde özgürlük duygusu ön planda olacaktır. Önümüzdeki günlerde partnerinizle veortaklıklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak.Bugün hobilerinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerini romantik aktiviteler için değerlendirebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte ilişkilerin önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde evliliğiniz, birlikteliğinizle ilgili konular, ortaklık konuları sizi meşgul ederken, bu konularda kendinizi daha motive hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoruluyorsunuz ama kendinize güven de kazanıyorsunuz. Bazı tedirginlikleriniz olabilir. Doğal. Belki daha önce deneyimlemediğiniz bir şeyler deneyimliyorsunuz. Üstesinden geleceksiniz merak etmeyin. Kreatif enerjinizi ve fikirlerinizi akıtmaktan kaçınmayın. Size abuk subuk gelen bazı düşünceleriniz bir başkasının hayatını değiştirebilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; yakın ilişkilerinin önem kazandığı bir haftaya başlarken özel duygularını paylaşma konusunda da oldukça seçicisin. Fakat mali kısmını iyi planladığın bazı girişimlerinde bilgi ve evrak eksiklikleri nedeniyle beklemeler  olabilir. Önümüzdeki günlerde, partnerin ve değer verdiğin insanlar odak noktaların olabilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>