Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorumluluklarını Omuzluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aile üyelerinizle olan ilişkilerinize odaklamak için iyi bir gün. Sizi özleyen bir akrabanıza ilgi göstermeniz gerekebilir. Ebeveynleriniz veya kardeşlerinizle konuşup onlarla samimi bir temas kurun. Ya da eğer yakınlarınızda yaşıyorlarsa, yeğenlerinizle biraz zaman geçirin. Evde ise, eşiniz/sevgilinizle özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

Bazı yoğun rüyalar sizi geçmişe götürebilir, belki çocukluğunuza belki de geçmişteki yaşantınıza. Hatırladığınız rüyaların hepsini not edin. Şu anda, size bir anlam ifade etmeyebilir ancak geçmişe gidip onları incelediğinizde önceden farkında olmadığınız bir çok şeyi açığa çıkardıklarını göreceksiniz. Hatta yeni projeler için ilham kaynağı olabilirler. O yüzden, dikkatli düşünün size ciddi paralar getirebilirler.

Bugün sağlığına vakit ayır. Yeterince dinlenip dinlenemediğini, doğru beslenip beslenmediğini, düzenli egzersiz yapıp yapmadığını düşün; gerekirse doktora git ve rapor al. Bütün bunların sağlık üzerinde etkisi vardır. Uzun bir yaşam hepimizin istediği bir şeydir; fakat sağlık sorunları eşliğinde uzun bir yaşam sürmeyi kimse istemez. Sağlığına dikkat etmek için hiçbir zaman geç değildir!Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok kişiyle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz fakat hiçbiri müsait olmayabilir. Özellikle bir kadın arkadaşınıza ya da uzakta yaşayan bir akarabanıza ulaşamya çalışıp kendinizi telefon kovalamacası oynarken bulabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir çünkü ona vermeniz gereken bazı iljginç havadisler olabilir. Pes etmeyin. Denemeye devam edin. Nihayet ulaşmayı başaracaksınız ve sizinle konuştuğuna çok sevinecek. Sizi evine bile davet edebilir!

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde iletişim sorunlarına karşı temkinli olmalı. Hayatınızdaki bazı insanları iç dünyanızda sorgulayabilir, bazı kişilere dair fikirlerinizde değişim yaşayabilirsiniz. Bugünlerde ilişkilerinizle ilgili bitiş veya başlangıç kararları almayın.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimde yeteneklerine güvenerek arkadaşların ile arandaki sorunlarını çözmek istiyorsun. Sorumlu olduğun konuları aksatmamaya özen göstermen işlerin tıkırında olmasını sağlıyor. Değer verdiğin kişilerin mutluluklarını paylaşman sana da mutluluk veriyor. Eski ilişkin ile alakalı beklenmedik bir haber alabilirsin.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak mesafede olan dostlarınızla dijital ortamda görüşerek hasret giderebilirsiniz. Paylaşacaklarınız ve birlikte geçirdiğiniz anlar size fazlasıyla iyi gelecektir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni fikirleriniz öne çıkmakta. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli yeniliğe açık duruşunuz ve kaliteli mizacınız ile girdiğiniz ortamlarda yeni arkadaşlar edinmenin keyfini sürmeniz oldukça muhtemel.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde zorluklar yaşadıysanız şu ana dek bunların üstesinden geldiniz ve muhtemelen yeni bir düzen oluşturdunuz. Artık eski defterleri bir daha açmamak üzere kapatmaya söz verin. Geriye bakarak ileriye gidemezsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaptığınız kişilerin nitelikli olmaları sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda çevrenizden destek göreceksiniz. 

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizle sabah saatlerinden itibaren ilgilenmeye başlamalı ve hepsini süratle tamamlamalısınız. Gün içinde artan eğlence isteğiniz sizi işleri bırakmaya itecektir. Eğlence faaliyetlerine katıldığınızda, işerinizi yarım bırakmış olmamalısınız.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı daha farklı bir tutum sergilemeye başlayabilirsiniz. Kariyeriniz harika bir şekilde ilerliyor ve geleceğiniz için para biriktirmeye başladınız. Duygusal anlamda kendinizle ilgili yeni keşifleriniz olabilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gerçekleri olduğu gibi kabul edin ve sizinle kader birliği etmiş kimseye açıklamaktan çekinmeyin, kaybedeceğiniz bir şey yok! Gönül huzuruna kavuşacağınız bir gün! Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler söz konusu. Küçük birseyahatiniz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı ailenizle paylaşıp onlardan yardım isteyin. Rahatsızlığınızı atlatmanıza rağmen yine de kendinize karşı daha dikkatli olun.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 23" R
Ay
Yay
04° 35' 26"
Merkür
Koç
16° 00' 51"
Venüs
Koç
26° 14' 32"
Mars
Balık
26° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 33"
Satürn
Balık
16° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 40"
Neptün
Balık
28° 47' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 21"
Lilith
Başak
22° 54' 34"
True Node
Koç
15° 32' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>