Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilirsiniz ancak bu gerilimleri sevgilinize yansıtmayacaksınız. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durmak isteyeceksiniz ve yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Bu işinizi geciktirmenize sebep olacak ve mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çalışmalarınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ve yaratıcı olmalısınız.Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşantınızda yaşadığınız zorluklar sizi bir hayli bunalttı. Fakat artık eskiye nazaran artık daha güçlüsünüz ve sorunlarınızı aşmak konusunda kararlısınız. Aile büyüklerinizden bazıları ile aranız uzun süredir bozuk. Bugün onlardan bir haber alabilirsiniz. Alacağınız haber aranızın düzelmesine neden olabilir.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 21 Ağustos burcunuzda oluşacak Tam Güneş Tutulması, Merkürün iki ayrı burçtaki gerileyişi nedeniyle daha dikkatli bir analizde bulunmamız lazım. Öncelikle şu görünümleri birlikte inceleyelim. Bu Tutulma, sizin özgüven duygunuzla kendinizi ifade etmenizi, bilgi ve tecrübeleriniz doğrultusunda kararlar vermenizi sağlayıcıdır. Burada önemli olan sizin kendinizden eminliğinizdir. Çünkü eğer, yeterli donanıma sahip değilseniz, bu Tutulmada kendinize gerçekçi bir yön, hedef ve yol belirlemeniz gerekecek. Görünen o ki, Aslanlar için bundan sonrasında güvenli adımlar, irade, içinizdeki çocuğu keşfetmek, sahnede yer almak ve hayatınızı bilinçli şekilde kotarmak hali var. Hani güneş gibi parlamaktan söz ederiz ya, işte siz de bu Tutulmanın startıyla birlikte, aşk hayatınız, çocuklar, başka ülkeler, şehirler, yerler keşfederek kendinizi geliştireceksiniz. Becerilerinizi sergileyecek, hayata çok daha olumlu bir açıdan bakarak, ben buradayım diyeceksiniz. Tabii ki temeliniz, bugüne dek kendinize olan yatırımınız, özgüveniniz ve bilinçli seçimlerde bulunmanız gayet önemli. Bunlar sizi ileriye taşıyacak. O gururlu duruşun ardında güçlü bir kişinin varlığını hissedeceğiz. Boşuna değil yani o duruşunuz. Bunu önce siz, sonra başkaları fark edecek. Yüksek eğitim, akademik kariyer, ihtisas yapmak, spor, sanat alanlarında yetki belgenizle söz sahibi olabilirsiniz. Sadece kendinize çok dürüstçe bakın, benim şurada eksiğim var veya hayır ben tam olarak bilgimden eminim ve ilerleyebilirim diyebilmek dürüstlüğü bu Tutulmada yolunuzda nasıl ilerleyeceğinizin işaretleri taşıyacak. Not: Şimdi gelelim tüm burçlar için dikkat edilecek tarihlere. Merkür bu Tutulma esnasında iki ayrı burçta geriliyor. Sadece 13 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında, maddi alacak-borç, kazanç, yatırım gibi konuların iyi muhasebede bulunarak gözden geçirilmesi gerekir. Kişisel anlamda girişimlerinizi de aynı şekilde ele almakta yarar var. Böylece yukarıda yorumunuzda söz ettiğim Tutulmanın gelişim yolunda doğru kararlar vererek başarıyla ilerlersiniz. Bu Tutulmanın sizler için en olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yolculuklar ve yeni insanlar ile tanışma zamanı. Bugün alacağın haberler yüzünü güldürebilir. Zam alabilirsin.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ya da sorumluluklarınızda bazı değişimler söz konusu olabilir.Finansal anlamda bazı ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek çözümler bulabilirsiniz.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşeceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecek. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeniz oldukça yerinde. Kalbinizde ise yeni bir aşkın heyecanı var. Yeni partneriniz sizi oldukça etkilemiş. Gözünüz ondan başka kimseyi görmüyor. Aşkınıza...

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Plan ve projeler alanında yenilikçi olacaksınız. Yeni, farklı ve sürprizli her şey daha fazla ilginizi çekecek. İstediğiniz birkarşınıza gelebilir.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı karıştırabilecek olaylar olabilir. Büyük beklentiler içine girebilir, heyecanlı ve sabırsız davranabilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni yatırımlar yapabilir, farklı istekler duyabilirsiniz.

21 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 55' 21" R
Ay
Akrep
12° 08' 07" R
Merkür
Koç
16° 00' 55"
Venüs
Koç
24° 01' 31"
Mars
Balık
25° 21' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 34"
Satürn
Balık
16° 03' 36"
Uranüs
Boğa
22° 01' 36"
Neptün
Balık
28° 43' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 09"
Lilith
Başak
22° 42' 36"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>